- 2 Eylül 2021
- 325
- 280
- 23
- 27
- Konu Sahibi poncikellazey
-
Tazminat çıkacak kendisine ondan kurtulmaya çalışıyordur.Bu ex eş kafanızı darp etmemiş miydi sakin kanmayın unutmayın yaptıklarını.. Affedersiniz aynı iddialarla dava acamazsiniz biliyorsunuz değil miSelam .Aslında konu acmayacaktim ama dışarıdan bir gözle fikir almak istedim.
Bosanma asamasindayim .siddet ve alkolden...eşim defalarca kez yalvardi hala aynı.."çocuğumuz var son bir şans ver" dedi ..halâ da aralıklarla birileri gelip gidiyo çözelim diye ..bnde olmaz diyorum tabiki ..en son "gerekirse "aile terapisti" ne gidelim dedi ..sizce bu evliliği kurtarmaya yeter mi ..Aile terapistine giden oldu mu aranızda.?
Denemelisiniz. Bir arkadaşımda eşiyle terapiste gidiyor onların anlattıklarınıza ek daha çok sorunlari vardı. Barışalı 6 ay falan olacak ve adam inanılmaz değişti ve sıfırdan başlamak adına evi satıp başka ev bile aldılar. En azından sonradan acabada kalmazsınızSelam .Aslında konu acmayacaktim ama dışarıdan bir gözle fikir almak istedim.
Bosanma asamasindayim .siddet ve alkolden...eşim defalarca kez yalvardi hala aynı.."çocuğumuz var son bir şans ver" dedi ..halâ da aralıklarla birileri gelip gidiyo çözelim diye ..bnde olmaz diyorum tabiki ..en son "gerekirse "aile terapisti" ne gidelim dedi ..sizce bu evliliği kurtarmaya yeter mi ..Aile terapistine giden oldu mu aranızda.?
Onun kendi tedavi olması gerekiyor. Sorun alkol bağımlılığı ve öfke kontrolü sorunu. Sizin aranızdaki anlaşmazlıklar falan değil.Selam .Aslında konu acmayacaktim ama dışarıdan bir gözle fikir almak istedim.
Ay zaten herkes pek bi uyanık. Boşanıp nafaka tazminat falan vermemek için son çare aile terapisti demiş adam işte. İyi öğrendiler bunu da. Halbuki alkolizm ve öfke kontrolü sorununun tedavisi bu aile terapisti şeysi çıkmadan da vardı yıllardır.Alkol dediğiniz alkoliklik düzeyinde ise aile terapisi filan işe yaramaz. Boşuna kafanızı karıştırmayın. Çocuğunuzu da bu ortama mahkum edip, onun da hayatını karartmayın.
Aynı evde olmayacağım zaten en azından terapi ilerleyene kadar bekleyeceğimŞiddet ve alkole şile terapisti ne yapacak?
Eşiniz öfke kontrolü ve alkol için tedavi görmeli bireysel olarak, onların sonucunda da aile terapisti olabilir. Bu süreçte aynı evde olmakta güvenli olmaz sizin için.
Boşanma davanızı sonlandırmadan terapiye başlasanız? Tekrar aynı olaylardan dava açamazsınız çünkü, haklarınızı kaybetmemek için. Alkol için ayrı tedavi görmesi gerekir. Aynı evde yaşamadan zor anlarsınız değişimi bunu da unutmayın. İyi gözlem yapın.Aynı evde olmayacağım zaten en azından terapi ilerleyene kadar bekleyeceğim
Öyle olucak büyük ihtimalle bilmiyorum karışık işler ya çok zorBoşanma davanızı sonlandırmadan terapiye başlasanız? Tekrar aynı olaylardan dava açamazsınız çünkü, haklarınızı kaybetmemek için. Alkol için ayrı tedavi görmesi gerekir. Aynı evde yaşamadan zor anlarsınız değişimi bunu da unutmayın. İyi gözlem yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?