- Konu Sahibi Sevgi_zinciri
Merhaba hemen konuya girmek istiyorum ben 20 o 21 yaşında lütfen yardım edin ben üniversitede biriyle tanıştım iki sene boyunca sürekli ayrıl barış bi ilişkimiz oldu hepsindede o hatalıydı sürekli her döndüğünde kabul ettim ben en son ayrılmamızda bana öyle bi geldiki gerçekten sevdiğine pişman olduguna inandım barıştık o sürede beni hiç üzmedi ondan sonra ben durduk yere bi anda soğudum gibi bişey oldu neden oldugunu anlamadım annesiyle bile tanıştım daha sonra bundan ayrıldım bi karışıklığın içine düştüm onu üzdüm sonra ikimizin ortak arkadaşı bana iyi yapmışsın sakın vicdan yapma dedi ben neden diye sordugumda onum bi kızla konuşmalarını yakaladığını söyledi ben gidip sordugumda bana o kızla sadece mesajlaştım hiç görüşmedim sen varken ben son barışmamızda kendimi sana adadım yemin ederim felan dedi seni aldatmadım o kız bana sürekli yazıyodu ben ona seni söyledim dedi kızı bulup mesaj attım baktım kız beni tanımıs gidip hemen ona mesaj atmış sevgiline söyle mesaj atmasn diye iki üç haftadır bana yalvarıyo dün görüştük bana cok iyiydi beni seviyo gibi zaten son barışmamızdada böyleydi ama o kızla konşmuş olmasını kaldıramıyorum bide ben duygularımdan emin değilim sanırım düzeldiğine sevdiğine inanıyorum ama onun bunca zaman yaptıgı hataları düşününce evleniceğim adam bu değil diyorum sizce ne yapmalıyım ?