Son Şansım

towerin

boy :1.70 kilo:71,5 hedef:60
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
617
439
333
Kızlar merhaba . Belki konumu bilenler vardır aranızda. Üniversiteden bşr çocuğa aşıktım zamanında. Ama çocuktan decamlı kaçıyordum. Ama bilinçli olarak değil tabi elimde değil utanıyordum heralde ondan. O da bana yaklaşmaya çalıştk kaç kez yine kaçtım. 4 yılım sonunda faceden ekledim. 3 ay sonra sildim. Yine konuşamadık. Yıllar sonra onjn memleketine atandım.4 yıldır burdayım hatta aynı mahalledeyiz. Geçen seçimde karşılaştık ve göz göze geldik ben tanımamazlığa geldim. Şimdi isteseydi gelir konuşurdu demeyin.Dışardan soğuk gibi dururum. Arkadaşlarım erkeklerin benden çekindiğini söylerler hep sert mizacımdan. Ama tanıdıktan sonra pamuk gibi olduğunu anlarlar. Sanırım bir savunma mekanizması oluşturmuşum . Sonra biz bu çocukşa yşne karşılaştık kendi mahallesinde artistlik yapıo yine suratına bakmadım. Ama inanın bilinçsizce oluyor. Neyse konu uzun şimdi bu seçimde yine karşılaşma ihtimalim var. Ve ben artık konuşmak istiyorum onunşa çünkü o bendne çekindiğinden gelmeyecektir. Yüzüne bakıp bi tebessüm etsem olacal bu iş ama yapamıyorum işte .Sizce kendimi çok da rezil etmeden ne yapmalıyım. Bir daha göremem belki . 4 yılda 2 kez gördüm

bu ne yahu hulya koçyiğit, kartal tibet filmi gibi senede bir gün.
bence uğraşmayın. kaç yıl olmuş garip bir duurım. evli mi, sevgilisi var mı?
adam kaç kere değişmiştir hala aynı kişi mi? bu süreçte hayatınızda kimse olmadı mı?

Git konuş hiç bişey kaybetmezsiniz . Konusmazsaniz bunun pişmanlığını yaşayacaksınız hep

Sevsen duramazdın.
Demek ki sevmedin.

Hayatında kimse olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta 32 yaşında işi var gücü var istese evlenirdiö sosyal medyada bakıyorım bazen. Bşr tehlike yok gibi tabi sosyal medyaya güvenmek ne kadar doğruysa artık

İşte nasıl olacak. Mahalleli beni tanıyor sayılır. O kalabalıkta ne konuşacam
Mahalleli tanırsa tanısın.
Sosyal medyadan ekleyin, numarasını alın, müsait zamanda bir cafede görüşün.

yanlış anlamadıysam 8-9 yıl bir zaman diliminden bahsediyorsunuz. sizin hayatınızda kimse olmadı mı?

Yadırgamayacağım genelde tavrım benimde öyle olurdu sanırım. Sizi birine benzetiyorum falan gibi konuyu açabilirsin. Nerde okudunuz vs. gibi konusma ilerler zaten. En masum bu sekilde iletisim kurabilirsin. Belki bir iki konusmada soguyacaksin bellide olmaz.

Soyle gitsin en azindan denedim olmadi dersin.Aklin kalmaz.

Hic konusamiyorsan faceden yaz yolla hemen az cesaret.Reddedilsen nolcak sanki. :)

4 sene mi?

Ancak ben seni anlıyorum. Dışarıdan görünüşümüz aynı. Biri hey dese, ağzını burnunu karıcakmış gibi bir mizaç değil mi? Tanıdık bile yolda görse selam vermeye çekinir. Birde bu yüzden burnu havada, kendini beğenmiş sanıyorlar bizim gibileri ama değil. Tamamen kendini savunma mekanizması.

Bir daha görürsen Allah rızası için bir selam ver. Kız arkadaşı yoksa git şimdi sosyal medyadan takip et. Ne duruyorsun, anlamadım.

Adamı niye eklediniz niye sildiniz? Çok saçma.

Yani çok dengesiz davranmışsınız, adamı tanımazdan gelmişsiniz falan.

Eğer illa şansınızı denemek istiyorsanız "sen bizim okuldan değil miydin" falan diye muhabbete girebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…