Gurur yaptım sanırımSevsen duramazdın.
Demek ki sevmedin.
İşte nasıl olacak. Mahalleli beni tanıyor sayılır. O kalabalıkta ne konuşacamGit konuş hiç bişey kaybetmezsiniz . Konusmazsaniz bunun pişmanlığını yaşayacaksınız hep
Hayatında kimse olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta 32 yaşında işi var gücü var istese evlenirdiö sosyal medyada bakıyorım bazen. Bşr tehlike yok gibibu ne yahu hulya koçyiğit, kartal tibet filmi gibi senede bir gün.
bence uğraşmayın. kaç yıl olmuş garip bir duurım. evli mi, sevgilisi var mı?
adam kaç kere değişmiştir hala aynı kişi mi? bu süreçte hayatınızda kimse olmadı mı?
İşte aşk olsa gurur olmaz.Gurur yaptım sanırım
Mahalleli tanırsa tanısın.İşte nasıl olacak. Mahalleli beni tanıyor sayılır. O kalabalıkta ne konuşacam
yanlış anlamadıysam 8-9 yıl bir zaman diliminden bahsediyorsunuz. sizin hayatınızda kimse olmadı mı?Hayatında kimse olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta 32 yaşında işi var gücü var istese evlenirdiö sosyal medyada bakıyorım bazen. Bşr tehlike yok gibitabi sosyal medyaya güvenmek ne kadar doğruysa artık
Yadırgamayacağım genelde tavrım benimde öyle olurdu sanırım. Sizi birine benzetiyorum falan gibi konuyu açabilirsin. Nerde okudunuz vs. gibi konusma ilerler zaten. En masum bu sekilde iletisim kurabilirsin. Belki bir iki konusmada soguyacaksin bellide olmaz.Kızlar merhaba . Belki konumu bilenler vardır aranızda. Üniversiteden bşr çocuğa aşıktım zamanında. Ama çocuktan decamlı kaçıyordum. Ama bilinçli olarak değil tabi elimde değil utanıyordum heralde ondan. O da bana yaklaşmaya çalıştk kaç kez yine kaçtım. 4 yılım sonunda faceden ekledim. 3 ay sonra sildim. Yine konuşamadık. Yıllar sonra onjn memleketine atandım.4 yıldır burdayım hatta aynı mahalledeyiz. Geçen seçimde karşılaştık ve göz göze geldik ben tanımamazlığa geldim. Şimdi isteseydi gelir konuşurdu demeyin.Dışardan soğuk gibi dururum. Arkadaşlarım erkeklerin benden çekindiğini söylerler hep sert mizacımdan. Ama tanıdıktan sonra pamuk gibi olduğunu anlarlar. Sanırım bir savunma mekanizması oluşturmuşum . Sonra biz bu çocukşa yşne karşılaştık kendi mahallesinde artistlik yapıo yine suratına bakmadım. Ama inanın bilinçsizce oluyor. Neyse konu uzun şimdi bu seçimde yine karşılaşma ihtimalim var. Ve ben artık konuşmak istiyorum onunşa çünkü o bendne çekindiğinden gelmeyecektir. Yüzüne bakıp bi tebessüm etsem olacal bu iş ama yapamıyorum işte.Sizce kendimi çok da rezil etmeden ne yapmalıyım. Bir daha göremem belki . 4 yılda 2 kez gördüm
Kıss süreli 2 ilişkim oldu. 2 ay kadar sürdüyanlış anlamadıysam 8-9 yıl bir zaman diliminden bahsediyorsunuz. sizin hayatınızda kimse olmadı mı?
Ondan adım gelmeyince sildimHiçbir şey yapamazsınız siz. Yolunuza devam edin.
O değil de 4 yılın sonunda facebook'ta ekleyip 3 ay sonra silmeyi nasıl izah ediyorsunuz?
Ondan adım gelmeyince sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?