Son Şansım

Mümkün mü bu sence?

- Çocuktan devamlı kaçıyormuş.
- 4 yıl sonra facebook'ta eklemiş ama 3 ay sonra silmiş, sonra da diyor ki konuşamadık. :)
- Seçimde karşılaştıklarında çocuğa tanımamazlıktan gelmiş.
- Çocukla yine karşılaşmış ama suratına bakmamış.

Neyse... Merak ettiğim tek şey, konu sahibinin yaşı.

Umarım dediklerini uygulayabilirim ama malesef yapamam sanırım

Ben de sizin gibi zamanında büyük konuştum. Allah başıma verdi resmen. Ben normalde tuttuğunu koparan biriyim her şeyde. Ama iş bu çocuğa gelince beni bir titreme heyecan kaplıyor hiçbişe yapamıyorum

Ben de sizin gibi zamanında büyük konuştum. Allah başıma verdi resmen. Ben normalde tuttuğunu koparan biriyim her şeyde. Ama iş bu çocuğa gelince beni bir titreme heyecan kaplıyor hiçbişe yapamıyorum
Bu arada şu an 31 yaşındayım. Bunı yaşla hiç bir ilgisi yok. Dediğim gibi kendi ayaklarım üzerinde durabilen güçlü bir insanım ama hayatımda sadece bu çocukta takılı kaldım .

Valla ben adamın yerinde olsam konu sahibi yanıma gelse bile hal hatır sormaktan fazlasını yapmam, dengesiz herhalde diye.
Araya bu kadar zaman girmese yaşı 18-19dur derdim ama büyük sanırım.

Hayırlısı olsun ne diyeyim. "İki sefer yüzüne bakmadım ama şey merhaba" diyemeyeceğine göre "aa merhaba, siman tanıdık geldi bizim okuldandın sanırım değil mi" falan diyebilir en fazla.

evlenmiştir sevgili yapmıştır şimdiye kadar
sen daha selam diyememişsin ohoooo

Büyük konuşmakla ne ilgisi var? Olanları yazdım, sonuçta da hemfikirmişiz zaten.

Facebook'ta ekleyince niye siliyorsunuz ki hoşlandığınız çocuğu? Dengesizlikten başka bir şey değil bu. Birkaç fotoğrafını falan beğenseydiniz anlardı bir şeyleri. Bunu yapınca da mı heyecan kaplıyor?

Bir anormallik var, söyleyeyim.

Ben hiç prim vermezdim böyle birine. Bir kere denge yok, daha ne olsun?

Ben hiç prim vermezdim böyle birine. Bir kere denge yok, daha ne olsun?
Yani konu sahibinin kendince sebepleri olabilir (ki ben o sebepleri normal görmüyorum ama olabilir, kendince öyledir) ama kendimi karşı tarafın, adamın yerine koyuyorum gerçekten çok anlamsız ve dengesiz davranışlar.

Umarım adam daha önce iki kez karşılaştıklarını ve konu sahibinin tanımazdan geldiğini falan unutmuştur.

Siz hiç hayatınızda gerçekten aşık olduğunuz mu . Sizi aptallaştıracak kadar
Valla ben oldum, aptallaştım saçmaladım da ama adamı tanımazdan gelecek kadar yapmadım yani.

Olabilir herkesin karakteri, yapısı farklıdır ama aşık olunca sizin tutumunuz fiks olarak gelmiyor. O yüzden davranışlarınıza anlam veremeyen insanların aşık olmamış olduğunu düşünmeyin bence. Bu sizin yapınız sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…