- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
O zaman 24 yaşındaydım . Şimdi 31Yaş kaç?
Adamı niye eklediniz niye sildiniz? Çok saçma.
Yani çok dengesiz davranmışsınız, adamı tanımazdan gelmişsiniz falan.
Eğer illa şansınızı denemek istiyorsanız "sen bizim okuldan değil miydin" falan diye muhabbete girebilirsiniz.
Umarım dediklerini uygulayabilirim ama malesef yapamam sanırım4 sene mi?
Ancak ben seni anlıyorum. Dışarıdan görünüşümüz aynı. Biri hey dese, ağzını burnunu karıcakmış gibi bir mizaç değil mi? Tanıdık bile yolda görse selam vermeye çekinir. Birde bu yüzden burnu havada, kendini beğenmiş sanıyorlar bizim gibileri ama değil. Tamamen kendini savunma mekanizması.
Bir daha görürsen Allah rızası için bir selam ver. Kız arkadaşı yoksa git şimdi sosyal medyadan takip et. Ne duruyorsun, anlamadım.
Ben de sizin gibi zamanında büyük konuştum. Allah başıma verdi resmen. Ben normalde tuttuğunu koparan biriyim her şeyde. Ama iş bu çocuğa gelince beni bir titreme heyecan kaplıyor hiçbişe yapamıyorumMümkün mü bu sence?
- Çocuktan devamlı kaçıyormuş.
- 4 yıl sonra facebook'ta eklemiş ama 3 ay sonra silmiş, sonra da diyor ki konuşamadık. :)
- Seçimde karşılaştıklarında çocuğa tanımamazlıktan gelmiş.
- Çocukla yine karşılaşmış ama suratına bakmamış.
Neyse... Merak ettiğim tek şey, konu sahibinin yaşı.
Bu arada şu an 31 yaşındayım. Bunı yaşla hiç bir ilgisi yok. Dediğim gibi kendi ayaklarım üzerinde durabilen güçlü bir insanım ama hayatımda sadece bu çocukta takılı kaldım .Ben de sizin gibi zamanında büyük konuştum. Allah başıma verdi resmen. Ben normalde tuttuğunu koparan biriyim her şeyde. Ama iş bu çocuğa gelince beni bir titreme heyecan kaplıyor hiçbişe yapamıyorum
Valla ben adamın yerinde olsam konu sahibi yanıma gelse bile hal hatır sormaktan fazlasını yapmam, dengesiz herhalde diye.Mümkün mü bu sence?
- Çocuktan devamlı kaçıyormuş.
- 4 yıl sonra facebook'ta eklemiş ama 3 ay sonra silmiş, sonra da diyor ki konuşamadık. :)
- Seçimde karşılaştıklarında çocuğa tanımamazlıktan gelmiş.
- Çocukla yine karşılaşmış ama suratına bakmamış.
Neyse... Merak ettiğim tek şey, konu sahibinin yaşı.
Kızlar merhaba . Belki konumu bilenler vardır aranızda. Üniversiteden bşr çocuğa aşıktım zamanında. Ama çocuktan decamlı kaçıyordum. Ama bilinçli olarak değil tabi elimde değil utanıyordum heralde ondan. O da bana yaklaşmaya çalıştk kaç kez yine kaçtım. 4 yılım sonunda faceden ekledim. 3 ay sonra sildim. Yine konuşamadık. Yıllar sonra onjn memleketine atandım.4 yıldır burdayım hatta aynı mahalledeyiz. Geçen seçimde karşılaştık ve göz göze geldik ben tanımamazlığa geldim. Şimdi isteseydi gelir konuşurdu demeyin.Dışardan soğuk gibi dururum. Arkadaşlarım erkeklerin benden çekindiğini söylerler hep sert mizacımdan. Ama tanıdıktan sonra pamuk gibi olduğunu anlarlar. Sanırım bir savunma mekanizması oluşturmuşum . Sonra biz bu çocukşa yşne karşılaştık kendi mahallesinde artistlik yapıo yine suratına bakmadım. Ama inanın bilinçsizce oluyor. Neyse konu uzun şimdi bu seçimde yine karşılaşma ihtimalim var. Ve ben artık konuşmak istiyorum onunşa çünkü o bendne çekindiğinden gelmeyecektir. Yüzüne bakıp bi tebessüm etsem olacal bu iş ama yapamıyorum işte.Sizce kendimi çok da rezil etmeden ne yapmalıyım. Bir daha göremem belki . 4 yılda 2 kez gördüm
Ben de sizin gibi zamanında büyük konuştum. Allah başıma verdi resmen. Ben normalde tuttuğunu koparan biriyim her şeyde. Ama iş bu çocuğa gelince beni bir titreme heyecan kaplıyor hiçbişe yapamıyorum
Valla ben adamın yerinde olsam konu sahibi yanıma gelse bile hal hatır sormaktan fazlasını yapmam, dengesiz herhalde diye.
Araya bu kadar zaman girmese yaşı 18-19dur derdim ama büyük sanırım.
Hayırlısı olsun ne diyeyim. "İki sefer yüzüne bakmadım ama şey merhaba" diyemeyeceğine göre "aa merhaba, siman tanıdık geldi bizim okuldandın sanırım değil mi" falan diyebilir en fazla.
Siz hiç hayatınızda gerçekten aşık olduğunuz mu . Sizi aptallaştıracak kadarBen hiç prim vermezdim böyle birine. Bir kere denge yok, daha ne olsun?
Siz hiç hayatınızda gerçekten aşık olduğunuz mu . Sizi aptallaştıracak kadar
Kafe de falan konuşamazmisiniz sen çağır gizliceİşte nasıl olacak. Mahalleli beni tanıyor sayılır. O kalabalıkta ne konuşacam
Yani konu sahibinin kendince sebepleri olabilir (ki ben o sebepleri normal görmüyorum ama olabilir, kendince öyledir) ama kendimi karşı tarafın, adamın yerine koyuyorum gerçekten çok anlamsız ve dengesiz davranışlar.Ben hiç prim vermezdim böyle birine. Bir kere denge yok, daha ne olsun?
Valla ben oldum, aptallaştım saçmaladım da ama adamı tanımazdan gelecek kadar yapmadım yani.Siz hiç hayatınızda gerçekten aşık olduğunuz mu . Sizi aptallaştıracak kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?