Son tartışmamız..

bahçede ne var?sizin bahçe ama kv ilgileniyor.sebep?bahçeden sonra plan neden uygulanmadı.yarım saat bahçeye uğramanın neyini tantana yaptınız
Bahçede domates biber vs var bizde çalştğımız için gidemyrz çok daha doğrusu ben gidemiyorum
Eşimin beni insan yerine koymayıp bşka bir plan yapıp bunu bana sormamasını tantana yaptım

Bahçede domates biber vs var bizde çalştğımız için gidemyrz çok daha doğrusu ben gidemiyorum
Eşimin beni insan yerine koymayıp bşka bir plan yapıp bunu bana sormamasını tantana yaptım
gaza gelip fevri davranmayın derim.sonuçta bahçeyle siz ilgilenmiyormuşsunuz. muhtemelen oranın sebzesinden faydalanıyorsunuz

İşte kv buna mesaj atmış bahçe senn hergün geliyosun eğer bugün uğramazsan ayıp olur demiş düşünün ne kadar değer veriyolar onlara

Resmen saçmalamış,
Eşinizin bir mesajla oraya koşması abes, size söylemeden oraya gitmesi daha da abes,
Demek ki size dışarıya çıkalım demesi yalanmış, dışarı derken amacı annesinin dediği yere gitmekmiş.
Valla çok sinir bozucu.

İşte suç ondaymış aslında haber vermeden gidip otursaymış. Benimle beraber gitmek istemiş tek gitmemek için ama ben kızarak nankörlük etmişim Böyle dedi utanmadan

gaza gelip fevri davranmayın derim.sonuçta bahçeyle siz ilgilenmiyormuşsunuz. muhtemelen oranın sebzesinden faydalanıyorsunuz
Yok sebzesindende faydalanmıyoruz kv ve elti vs toplayıp götürüyolar ben gidemedğim için eşimden istiyorum oda toplayıp getirmiyor

Demek ki
Eşim annesinin emri altında git uçurumdan atla dese atlar kukla gibi

Yok sebzesindende faydalanmıyoruz kv ve elti vs toplayıp götürüyolar ben gidemedğim için eşimden istiyorum oda toplayıp getirmiyor
eşin toplamıyorsa ne diye tin tin hergün bahçeye gidiyor.illa seninmi ilgilenmen gerekiyormuş

Konu sahibinin bahçeyle ilgili bir rahatsızlığı olmamış ki, bunları yazmışsınız.
Eşinin dışarı çıkalım diyerek yalan söylemesine kızması konusunda haksız mı?
Annesinin bir mesajıyla eltisinin ailesiyle görüşmek zorunda mı konu sahibi?

Sen haklisin ben de olsam cok sinirlenirdim. Hadi kv eltin ve ailesine cok deger veriyor esine ne oluyor da onlari senle tartisma pahasina daha degerli gorup zorla goturup emri vaki yapiyor...
Evet işte insnın o kadar canım yandı ki bi adam nasıl elalem yüzünden eşini bu kadar üzer yani onları bu kadar önemli yapan ne

Onlarla oturmaya gidiyo gitmesde annesi arıyo gel buradayız diye ben zaten geç çıkıyorum işten gitme gibi bir durumum yok ancak haftasonu
hayır sen git diye demiyorum.benim anlatmak istediğim şu bahçe sizin kv ekip biçiyor vs. onda da sıkıntı yok.eşinde gidip geliyormuş.bahçe işinden sonra neden alışveriş için planınınızı devam ettirmediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…