Pochinki
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 11 Haziran 2019
- 263
- 290
- 18
- 32
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
Aynı şeyi siz ona yapmaya çalışın işten çıktığı gibi alın onu hadi ( bi buyugunuze ) şuraya gidiyoruz deyin ne hissedecek bakalimSöyledim ama yaptığının hata olduğunu kabul etmiyo
Bahçede domates biber vs var bizde çalştğımız için gidemyrz çok daha doğrusu ben gidemiyorumbahçede ne var?sizin bahçe ama kv ilgileniyor.sebep?bahçeden sonra plan neden uygulanmadı.yarım saat bahçeye uğramanın neyini tantana yaptınız
İşte kv buna mesaj atmış bahçe senn hergün geliyosun eğer bugün uğramazsan ayıp olur demiş düşünün ne kadar değer veriyolar onlaraEltinizin ailesinden size ne ki, görünmezseniz ayıp olurmuş?
Allahım ne saçma işler
Öyle gerçekten yazıklar olsunSiz sınırları baştan çizmediğiniz, iyi davrandığınız için her hakkı kendinde görüyor.
gaza gelip fevri davranmayın derim.sonuçta bahçeyle siz ilgilenmiyormuşsunuz. muhtemelen oranın sebzesinden faydalanıyorsunuzBahçede domates biber vs var bizde çalştğımız için gidemyrz çok daha doğrusu ben gidemiyorum
Eşimin beni insan yerine koymayıp bşka bir plan yapıp bunu bana sormamasını tantana yaptım
İşte kv buna mesaj atmış bahçe senn hergün geliyosun eğer bugün uğramazsan ayıp olur demiş düşünün ne kadar değer veriyolar onlara
Yok sebzesindende faydalanmıyoruz kv ve elti vs toplayıp götürüyolar ben gidemedğim için eşimden istiyorum oda toplayıp getirmiyorgaza gelip fevri davranmayın derim.sonuçta bahçeyle siz ilgilenmiyormuşsunuz. muhtemelen oranın sebzesinden faydalanıyorsunuz
Demek kiResmen saçmalamış,
Eşinizin bir mesajla oraya koşması abes, size söylemeden oraya gitmesi daha da abes,
Demek ki size dışarıya çıkalım demesi yalanmış, dışarı derken amacı annesinin dediği yere gitmekmiş.
Valla çok sinir bozucu.
eşin toplamıyorsa ne diye tin tin hergün bahçeye gidiyor.illa seninmi ilgilenmen gerekiyormuşYok sebzesindende faydalanmıyoruz kv ve elti vs toplayıp götürüyolar ben gidemedğim için eşimden istiyorum oda toplayıp getirmiyor
gaza gelip fevri davranmayın derim.sonuçta bahçeyle siz ilgilenmiyormuşsunuz. muhtemelen oranın sebzesinden faydalanıyorsunuz
Onlarla oturmaya gidiyo gitmesde annesi arıyo gel buradayız diye ben zaten geç çıkıyorum işten gitme gibi bir durumum yok ancak haftasonueşin toplamıyorsa ne diye tin tin hergün bahçeye gidiyor.illa seninmi ilgilenmen gerekiyormuş
Evet işte insnın o kadar canım yandı ki bi adam nasıl elalem yüzünden eşini bu kadar üzer yani onları bu kadar önemli yapan neSen haklisin ben de olsam cok sinirlenirdim. Hadi kv eltin ve ailesine cok deger veriyor esine ne oluyor da onlari senle tartisma pahasina daha degerli gorup zorla goturup emri vaki yapiyor...
Demek ki
Eşim annesinin emri altında git uçurumdan atla dese atlar kukla gibi
Evet kesinlikle eskiden hiç böyle değildi ama artık soğuttu beni kendindenValla çok itici bir erkek karakterinde eşiniz.
Sizi benimsememiş olmasıEvet işte insnın o kadar canım yandı ki bi adam nasıl elalem yüzünden eşini bu kadar üzer yani onları bu kadar önemli yapan ne
Bir daha zorlasa da gitme kim ne kadar deger veriyorsa sen de o kadar ver. Biz yumusak davranip alttan aldikca iyice kukla yapmaya calisiyor es ailesi...Evet işte insnın o kadar canım yandı ki bi adam nasıl elalem yüzünden eşini bu kadar üzer yani onları bu kadar önemli yapan ne
hayır sen git diye demiyorum.benim anlatmak istediğim şu bahçe sizin kv ekip biçiyor vs. onda da sıkıntı yok.eşinde gidip geliyormuş.bahçe işinden sonra neden alışveriş için planınınızı devam ettirmedinizOnlarla oturmaya gidiyo gitmesde annesi arıyo gel buradayız diye ben zaten geç çıkıyorum işten gitme gibi bir durumum yok ancak haftasonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?