Son tartışmamız..

İşte bu eltimin ailesine görünme merakına sinir oldum ben yani yalvarsada artık onunla çıkamazdım biryere

Sana haber vermemesi saygısızca olmuş ama aranızdaki ilişkiyi bilemeyiz .Demekki bunu sana söylememenin sorun olmayacağınıdüşündü ..

Sonra dedimki bana haberbile vermedin insan yerine koymadın ne dese beğenirsiniz suç bendeki haber verdim sana söylemeden tek de gidebilirdim ben senle gitmek istedim!
Senn esının aılesıyle bı sorununmu varkı esın belkı haber vermeye cekındı hanı olur ya adamları bı konuda kızıp korkuttuysak korkularıbdan soylemeyebıkyorlar aynı tepkıyı verırız dıye onn gıbı ıste. Aıleısyle bı problenın olduysa belkı oda onceden haber verip gıtmezsin dıye arabaya attıktan sonra soylemıstır ama sizde habe rverıp vermemesı nebılrym cokta muhım degıl gıtmek ıstemıyorum vs fıye asırı tepkı vermıssınz bılıyosun erkeklerın aıle duskunlugunu o senn aılen ıcın baska planım vardı ben oraya gıtmek ıstemıyorm dese sızde olay yapardınız soncta cogumzb esı valla ben genelde esım arar ıkı dk hazırlan bıyere gıdıo gelelim der nereye derim hadı hadi cabuk ın der ınerım arabaya ozaman 2 dk bılmem bıseyı degıstırıp gelelm senle der. ee benm ne ısımnvar kı giderm bosnos arabada oturup beklerım yanı. Hetsaman o senn aılene nasılsa sende onn aılesıbe oyle olmalısn. Ancak oy le anlıyolar. Onn dısında esınle gezıp tozma sorunn vardı noldu duzeldmı esın

valla kocan kedı kaşınmış onu öyle carlarım ki
birdaha bahçe demeye cesaret edemez ,

Bununla bağlantılı bir konum yok

farkında olmadan eline koz veriyorsun
sonradan sizin ailenizle ilgili tartışma yapabilir
sakin kaldığınızda konuşmanızı tavsiye ederim
çok tartışma evliliğinizi yıpratır ve iletişim olumsuz etkiler
kapris ve trip atmak fayda etmez aksine zıtlaştırır
onun yerine açık ve net şekilde neden rahatsız olduğunuz ve ne yaparsa mutlu olursanız söyleyin

Yok düzeldi sanmıştım düzelmedi

Benim onlarla bi sorunum yok yani çok üzdüler beni geçmişte ama ben hep gittim köyü günlerinde hep yanlarında oldum
Asıl sorun oraya eşimin ailesi için gitmedik eltimin ailesi için gittik yani ne münasebet biz programımızı bozup onların yanına gidelim değil mi
Suçlu olduğunu biliyo bence biz program yapmışız zamanımız kısıtlı e kalkıp eltimin ailesinin yanına götürüyo beni gitmek istemezdim tabikide benim aileme bunu yapmazlardı eminim

Zaten öyle söyledim ama üste çıktı
Birde ben onun ailesiyle ilgili sorun çıkarmadım ki sorun eltimin ailesi yani onların yanında ne işimiz var

Eltını aıkesı falan uzakta yasayan ınsanlarmı yanı zıyarete gekdılerde ondanmı oraya cagırmıslarkı

Zaten öyle söyledim ama üste çıktı
Birde ben onun ailesiyle ilgili sorun çıkarmadım ki sorun eltimin ailesi yani onların yanında ne işimiz var

o zaman eşin ters köşe yapmaya çalışmış
elti konusunda sonuna kadar katılıyorum
aklında ne varsa ne söylemek istiyorsan söyle tabi ki anlamıyorsa eğer kaçıyor demektir

o zaman eşin ters köşe yapmaya çalışmış
elti konusunda sonuna kadar katılıyorum
aklında ne varsa ne söylemek istiyorsan söyle tabi ki anlamıyorsa eğer kaçıyor demektir
Evet işte anlamak istemiyor ama bence haklı olduğumu biliyor bende onun üzüleceği bişey tapsam işte o zaman anlar

Yahu son dakika çıkmştır.söylemeye gerek duymamiştr.naslsa dişari çikacagz iki dakika hallederiz diye.böyle basit şeyleri bu kadar büyütmek niye? bazen erkeklere acıyorum valla.hayir yani kavga ettiniz de ne oldu. yine siz zararlı çıktınz.yarm saat görünüp sonra yaptiğinz planı uygulasaydinz mutlu mesut dönseydinz daha iyi olmaz miydi ?? "Aslnda hayat çok basit, onu zorlaştıran bizleriz" demiş birileri.nede güzel demiş

Valla benim eşimin acınacak bir durumu yok ben kendime acıyorum bazen, kendi kendine karar veriyorsa o zaman evlenmeyecekti
Ayrıca biz ordan onlar kalktıkları için kalktık kalkmasalar benimki oturcaktı çıtını çıkarmadan Biz program yapmışız ne önemi var der gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…