Delil bizde de yok maalesef. . Sadece psikiyatri raporu ve o dönem doktorumun tuttuğunu düşündüğüm notlar.. hep evde azarladilar beni,kimseye göstermedenEsin rolunu cok guzel oynamis.. sirf seni yumusatmak adina, bana tazminat acmasin diye sana arkadas kaliriz vs tarzindan yalanlar uretmis.. anakuzusu eski esimde aynisini soylemisti bana hatta beni anlasmaliya ikan etmeye calisti ama ben cekismeliden asla vazgecmedim .. bu yalanlarina sakin aldanma.. hakkin neyse al.. calisiyorsan nafaka alamazsin, ama elbette delillerin vardir .. mesela benim eski esim ilk dava acildigi donemler, bana "bizim aramizda sorun yoktuki, aileler yuzunden oldu butun hersey demisti, benim yuvami dagitanin Allah bin belasini versin demisti" bende salak gibi evet yoktu dedim, halbuki o kadar kotuluk yaptilarki bana anlatamam.. her neyse oturup dusundum, acaba dedim hangi delilleri sunsam mahkemeye, ve inanirmisin bu delil sayilmaz dedigim herseyi hakim kabul etti, ve tazminati dayadim ona bi guzel.. odermi odemezmi bilemiyorum cunku sigortasiz calisiyo, calismiyormus gibi yapiyo, ama en azindan bu benim yasamis olduklarim resmiyete islendi..komik olan ise onlarin gozunde halen ben hataliyimtazminat ucretine gelince, miktarini soylemek zor tabikide, mesela atiyorum biz 20000 tl tazminat istedik, hakim bir kismini kabul etti, diger kismini fazla buldu..
Aynisini banada yaptilar, yuzume gulenler durusmalarda cikip sahte sahitlik yaptilar, ama ellerine ne gecti bir hic.. o raporlari avukatiniza sorun cunku bende evlilik terapistine gitmistim o donemler ve doktor eski esime not yazmisti onuda delil olarak sunmustum.. onuda kabul etti..Delil bizde de yok maalesef. . Sadece psikiyatri raporu ve o dönem doktorumun tuttuğunu düşündüğüm notlar.. hep evde azarladilar beni,kimseye göstermeden
O da ödemek zorunda değil mi?Maasimin neredeyse yarısını da beraber çektiğimiz kredilere veriyorum halen, 2.5 yıl ödemeye devam edeceğim. Neden ben sıkıntı cekeyim ki. . Bosamak onun için bir ödül olur.. Yuva yikmalarinin bir bedeli olmalı diye düşünüyorum. . Örnek davaları araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım, o yüzden fikir almak istedim.
Maasimin neredeyse yarısını da beraber çektiğimiz kredilere veriyorum halen, 2.5 yıl ödemeye devam edeceğim. Neden ben sıkıntı cekeyim ki. . Bosamak onun için bir ödül olur.. Yuva yikmalarinin bir bedeli olmalı diye düşünüyorum. . Örnek davaları araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım, o yüzden fikir almak istedim.
Kredinin kalan kısmını nakit olarak ödeyecek, bu şekilde anlaştık. Başka da bir şey istemedimanlaşmalı boşanmada protokole krediyi ödemisini talep ediyorum dersin kredi niçin çekildi tazminant yerine krediyi onun üstüne devredebilirsin bankalar bunu kabul ediolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?