Son umudumuza yolculuk...

adanali

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
447
174
628
50
Slm kizlar 1 sene sonra yeniden buraya yaziyorum.Ben 5 defa tüp bebek denedim.Ilki taze digerleri dondurulmus.Ilk taze tutmadi 1 ay sonra 2. denemem dondurulmusla oldu ve 83 degerle hamile kaldim coksükür herseyyolunda gitti ve kizimi dünyaya getirdim.Kizim 3 yasina gelince birde kardesi olsun dedik düstük yine klinigin yollarina.3. Denemem yine dondurulmus oldu ve pozitif cikti sonuç 100 küsürle,ama 8. haftada kalpatisi durdu kürtaj oldum.6 aysonra 4. denedik sonuc yine pozitif hemde 500 küsürle ama yine 7. haftada kalpatisi durmustu.ondan 1 sene sonra 5. denedikbusefer hic tutmadi.Simdi buayin 20. son paketimi 6. yi denedik.Bu arada embryolar 2. gün 2 tane transfer oldu hep.kismetse haftaya salı günü testgünüm var allah yardimcim olsun isallah busefer rabbim basa kadar götürtür pozitif olurda sonucum.bu bizim son sansinmiz icerde artik dondurulmus kalmadi ve birdahada düsünmüyoruz yapmayi.Bu yol cok yorucu masrafli ve yipratici:KK43:Dilerim rabbimden ben birtanede olsa tadina baktim evladin rabbim önce hic olmayanlara sonrada bana yine o güzel duyguyu tattirsin

İnşallah tutmuştur da Allah’ım sana bağışlar yavrunu. Sağlıkla kucağına al inşallah :)))

İnşallah tutmuştur da Allah’ım sana bağışlar yavrunu. Sağlıkla kucağına al inşallah :)))
Sagol canım gün yaklaştıkça kafam çok karışıyor bazen umutlanıyorum bazen ümidimi kesiyorum kendimde sürekli belirti arıyorum.Oysa biliyorum bunca zaman 5 defa transfer oldum hepsinde birbirinden farklı tepkiler gösterdi vucudum.Allah hepimizn hakkında hayırlı olanı nasip etsin.

cnm bnm insallah kavusursn evladina Rabbim karsiliksiz birakmasn bu tedaviler de hep sabir hep beklemek ve belirsizlik insanı okadr korkutuyorki ama kalp ferah olunca sanrm daha iyi gidiyor hersy enerji ver yavruna olumlu dusun olumlu olsun skinti stres dengeyide bozuyor hadi insallah guzel haberlerini aliriz ikinci tutms sonuncuda tutms olsn insallah :dua:

İnşallah Rabbim evladına kardeşi size de ikinci evladı nasip eder. Allah yar ve yardımcın olsun. Ben de 6.yı son kez deneyeceğim. 10 yaşında oğlum var. ona kardeş için uğraşıyoruz. 5.denemem kimyasal oldu. inşallah bu sefer olur ve sağlıkla doğar.

Back
X