Slm kizlar 1 sene sonra yeniden buraya yaziyorum.Ben 5 defa tüp bebek denedim.Ilki taze digerleri dondurulmus.Ilk taze tutmadi 1 ay sonra 2. denemem dondurulmusla oldu ve 83 degerle hamile kaldim coksükür herseyyolunda gitti ve kizimi dünyaya getirdim.Kizim 3 yasina gelince birde kardesi olsun dedik düstük yine klinigin yollarina.3. Denemem yine dondurulmus oldu ve pozitif cikti sonuç 100 küsürle,ama 8. haftada kalpatisi durdu kürtaj oldum.6 aysonra 4. denedik sonuc yine pozitif hemde 500 küsürle ama yine 7. haftada kalpatisi durmustu.ondan 1 sene sonra 5. denedikbusefer hic tutmadi.Simdi buayin 20. son paketimi 6. yi denedik.Bu arada embryolar 2. gün 2 tane transfer oldu hep.kismetse haftaya salı günü testgünüm var allah yardimcim olsun isallah busefer rabbim basa kadar götürtür pozitif olurda sonucum.bu bizim son sansinmiz icerde artik dondurulmus kalmadi ve birdahada düsünmüyoruz yapmayi.Bu yol cok yorucu masrafli ve yipratici
Dilerim rabbimden ben birtanede olsa tadina baktim evladin rabbim önce hic olmayanlara sonrada bana yine o güzel duyguyu tattirsin