• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son yaşananlar. Kendi çıkıp ben çıkınca ayrılırız diyen eş konusu

mindfulness05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
486
683
23
35
En son cumartesi olan olayları yazmıştım.Eş kişisi Dün çıkmadı,bugün işten geldi tabi o günden beri sıfır iletişim ayrı odalarda takılıyoruz. Kendi mutfaktayken yatak odasına bi gittim aynanın önünde bir kagıt. Boşanma protokolü. İsimlerimizi gördüm maddeleri okumadım. Gördüğümü görmesin diye hemen çıktım. Sanırım ben kendim göreyim diye bekleyecek.Blöf mü ciddi mi hala bilmiyorum. En son ben de çıkarım sen çıkaarsan deyince boşanırız demişti tamam demiştim. Ya sözünün arkasında durduğunu gösteriyor ya da gerçekten ciddi anlamadım. Şimdi ne yapayım? Ne önerirsiniz? Lütfen beni iğneleyici değil yardımcı olacak yorumlar yazın zira sinirden elim ayağım titriyor zaten.

“Hazırda bekliyormuş,blöf yapıyor ,hiç ağlayıp sızlamayın tavrınızda devam edin,yada özür dileyip her tartışmada o boşanma belgesinin önünüze konmasını bekleyin.zaten boşanalım gibi ağır bir cümlenin hemen ortaya atılması o kişinin evliliğe hazır olmadığını,olgunlaşmadığını gösterir.

Hayatında başka biri olma ihtimali var mı? Anlattıklarına göre çok çabuk gözden çıkarmış çünkü seni. Bir de nerdeyse her akşam dışarı çıkıp geç saatlerde gelmesi bende bu intibayı uyandırdı. Tabi günahını almayayım sadece böyle bir şeyden hiç şüphelendin mi diye merak ediyorum

En son cumartesi olan olayları yazmıştım.Eş kişisi Dün çıkmadı,bugün işten geldi tabi o günden beri sıfır iletişim ayrı odalarda takılıyoruz. Kendi mutfaktayken yatak odasına bi gittim aynanın önünde bir kagıt. Boşanma protokolü. İsimlerimizi gördüm maddeleri okumadım. Gördüğümü görmesin diye hemen çıktım. Sanırım ben kendim göreyim diye bekleyecek.Blöf mü ciddi mi hala bilmiyorum. En son ben de çıkarım sen çıkaarsan deyince boşanırız demişti tamam demiştim. Ya sözünün arkasında durduğunu gösteriyor ya da gerçekten ciddi anlamadım. Şimdi ne yapayım? Ne önerirsiniz? Lütfen beni iğneleyici değil yardımcı olacak yorumlar yazın zira sinirden elim ayağım titriyor zaten.
Siz de kendi protolünüzü hazırlatin , nafakali tazminatı , o sizi gözden cikardiysa bari paranızı alın. Altınlarınızı kurtarın. Korkak da davranmayın. Bu protokol de şu maddeleri değiştirelim , şunu yazalım deyin. Gelip size al şu protokolü imzala diyemiyor ama sizin görebileceğiniz şekilde bırakıyor. Bak çalkala sen.

Bence siz görün diye koymuş yoksa gizler saklar yani yatak odasına koymaz. Bence konuyu açmayın hiç bekleyin bakalım o bişey diyecek mi

Gordugunu belli etme.
O soylemeden de konuyu acma.
Oku filan.derse de bakarsin sana uygunsa protokol imzala yok degilse maddeleri duzneleyelim dersin.
Eski konunu bilmiyorum ama hakkinda hayirlisi olsun is bu noktaya geldiyse bence yapacak tek sey hak kaybina ugramamak.
İyi de yatak odasına gireceğimi bilio tam aynanın önünde. 3 maymunu oynarsam da bak yola geliyo korktu diycek

Hayatında başka biri olma ihtimali var mı? Anlattıklarına göre çok çabuk gözden çıkarmış çünkü seni. Bir de nerdeyse her akşam dışarı çıkıp geç saatlerde gelmesi bende bu intibayı uyandırdı. Tabi günahını almayayım sadece böyle bir şeyden hiç şüphelendin mi diye merak ediyorum
Hayır ya sadece iki haftadır olan durum bu. Öncesinde üç hafta gezide ailesindeydik herşey iyiydi.

Bu adam bence sizin onu takip ettiğinizi düşünüyor çünkü eve bir dakika ara ile girmişsiniz. Bu yüzden ben çıkınca sen çıkma diyor, bana bir şeyler karıştırıyor ve bunun ortaya çıkmasından korkuyor gibi geldi. Ortaya çıkınca tazminat isteme gibi durumlarınız olacağından baştan boşanıp kârlı çıkmaya çalışıyor, siz tamam çıkmam derseniz de zaten yine kârlı. Bence ortada yarı blöf bir durum var.

İyi de yatak odasına gireceğimi bilio tam aynanın önünde. 3 maymunu oynarsam da bak yola geliyo korktu diycek
Yoo korkmadın ki..
Kabul edeceksin degil mi bosanmayi.
Okudum az once ilk konunu.
Sacmalamis bence bosuna inada binmis iş.
Sen bilirsin ne diceksin ki su durumda zaten

Bu adam bence sizin onu takip ettiğinizi düşünüyor çünkü eve bir dakika ara ile girmişsiniz. Bu yüzden ben çıkınca sen çıkma diyor, bana bir şeyler karıştırıyor ve bunun ortaya çıkmasından korkuyor gibi geldi. Ortaya çıkınca tazminat isteme gibi durumlarınız olacağından baştan boşanıp kârlı çıkmaya çalışıyor, siz tamam çıkmam derseniz de zaten yine kârlı. Bence ortada yarı blöf bir durum var.
Hayır sadece iki haftadır olan durum bu. Öncesinde aileside gezide birlikteydik herşey iyiydi. İşten eve evden işe birisi son çıkmaları dısında

O odaya kıyafwr değiştirmeye krem sürmeye kırk kere giriyorum gördüğüme emin olacak
Eğer konuşmak istemiyorsanız bekleyin protokolü hazırlatan o. Gelip söylesin size tekrar boşanmak istediğini ve protokol hazırlattığını.

Yok ben dayanamayacağım konuşmak istiyorum diyorsanız alın elimize protokolü gidip bu ne diye sorun? Utanmıyor musun böyle basit bir konudan boşanalım diyip üstüne de protokol hazırlatıp gelmeye diyin.

Hayır ya sadece iki haftadır olan durum bu. Öncesinde üç hafta gezide ailesindeydik herşey iyiydi.
Ama sen ilk konunda sanki uzun zamandır adam sürekli dışarda ve seni evde yalnız bırakıyor gibi anlattın. Haklı olduğun bir konu ama Dönemsel bir şeyse bu kadar olay çıkarmaya gerek yoktu. Bu kadarcık meseleden boşanma aşamasına gelmeyin bence. Otur doğru düzgün sakince konuş. Neden son zamanlarda sürekli dışardasın bir sıkıntın mı var vs de.

Hayır sadece iki haftadır olan durum bu. Öncesinde aileside gezide birlikteydik herşey iyiydi. İşten eve evden işe birisi son çıkmaları dısında
Artık birini bulmak için evin dışında olmak gerekmiyor. Sürekli evde olan birinin zaten bir anda dışarı aşkı tutması anormal.

Back
X