- 30 Kasım 2019
- 12.462
- 40.012
- 598
- Konu Sahibi mindfulness05
Sen de bir avukata başvur , protokol hazırlat.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam adimin altina imzayi atar birakirim yerinde. Blofune rest.En son cumartesi olan olayları yazmıştım.Eş kişisi Dün çıkmadı,bugün işten geldi tabi o günden beri sıfır iletişim ayrı odalarda takılıyoruz. Kendi mutfaktayken yatak odasına bi gittim aynanın önünde bir kagıt. Boşanma protokolü. İsimlerimizi gördüm maddeleri okumadım. Gördüğümü görmesin diye hemen çıktım. Sanırım ben kendim göreyim diye bekleyecek.Blöf mü ciddi mi hala bilmiyorum. En son ben de çıkarım sen çıkaarsan deyince boşanırız demişti tamam demiştim. Ya sözünün arkasında durduğunu gösteriyor ya da gerçekten ciddi anlamadım. Şimdi ne yapayım? Ne önerirsiniz? Lütfen beni iğneleyici değil yardımcı olacak yorumlar yazın zira sinirden elim ayağım titriyor zaten.
bu ihtimali sanmıyorum ya.Artık birini bulmak için evin dışında olmak gerekmiyor. Sürekli evde olan birinin zaten bir anda dışarı aşkı tutması anormal.
Adam avukata mı hazırlattı netten çıktı mı aldı bilmiyorum kiSen de bir avukata başvur , protokol hazırlat.
Bunu düşündüm. Ya şuraya şu maddeyi de eklet diycem ya da bu şekilde evliliğinden vazgeçen birini ben de istemiyorm yarın da evi terkediyorum deyip imzalıycamBen olsam adimin altina imzayi atar birakirim yerinde. Blofune rest.
Alıp okuyun uyarsa imzalayın. Gördünüz o da biliyor bunu. Görmezden gelerek istemediğinizi korktuğunuzu düşündürüyorsunuz şuan.Ya arkadaslar adam eğer blöf yapıyorsa istwdiğini vermiş olacağım gidip bu ne diye sorarak ya da bunun için boşanacak mıyız konusalım falan diyerek. O zaman her sorunda bunu kullanmaz mı?
Avukata başvurularak yapılınca daha iyi olur diye dedim ben. Kendi netten de bakıp yapmış olabilir tabi. Keşke tele çekseydiniz incelerdiniz.Adam avukata mı hazırlattı netten çıktı mı aldı bilmiyorum ki
Evet bunu istemiyorumAlıp okuyun uyarsa imzalayın. Gördünüz o da biliyor bunu. Görmezden gelerek istemediğinizi korktuğunuzu düşündürüyorsunuz şuan.
bu ihtimali sanmıyorum ya.
Boşanma mevzu siz o dışarı çıkınca değil sizin ondan bir dakika sonra gelmenizle başlıyor. Cidden sizin dışarı çıkmanıza karşı olsa ilkinde müdahele eder. Ben sizin yerinizde olsam araştırırım.Ben de madem öyleyse ben de çıkayım modunda o her çıktıgında ben de çıktım birgün ondan sonra eve geldim birgün dakika farkla eve girdik ve yeni gelmiş oldugumu gördü. Tabi bu da dün patlamasına neden oldu ben çıkarım ama sen ben her çıktıgımda çıkamazsın,
Ama sende yani gordugunu belli etme diyoruz korktugumu dusunur diyorsuj git konjs diyoruz bu ne diye sorarsam her zaman bunu kullanir diyorsunYa arkadaslar adam eğer blöf yapıyorsa istwdiğini vermiş olacağım gidip bu ne diye sorarak ya da bunun için boşanacak mıyız konusalım falan diyerek. O zaman her sorunda bunu kullanmaz mı?
O zaman oturup konuşacaksınız başka yolu yok. Köşe kapmaca nereye kadar?Evet bunu istemiyorum
Yoo evi terk etmene gerek yok. Maddeleri oku beğenmediğin varsa altina not dus imzani at. Resmini cek. Ertesi gunde kapinin kilitini degistir. Nereye gidecekse gitsin.Bunu düşündüm. Ya şuraya şu maddeyi de eklet diycem ya da bu şekilde evliliğinden vazgeçen birini ben de istemiyorm yarın da evi terkediyorum deyip imzalıycam
Sacma mi? Yahu karsisinda ben istedigim gibi kicimi gezdiririm sen kir dizini evde beni bekle diyen bir adam var. Inatlasmanin nesi sacma. Konu sahibi simdi geri basarsa esi habire ustune gidecekmSaçma bir inatlaşma yüzünden boşanacaksınız nerdeyse farkındamısınız?Gidin konuşun derdi neymiş. Bu ipleri onun eline verdiğiniz anlamına gelmezki
Bence daha önceden aklınızda boşanma gibi bir dusunce yoksa sakin böyle bir şey yapmayın. Eşinizin yaptığı cok ağır olmuş evetBunu düşündüm. Ya şuraya şu maddeyi de eklet diycem ya da bu şekilde evliliğinden vazgeçen birini ben de istemiyorm yarın da evi terkediyorum deyip imzalıycam
Katiliyorum konusmana gerek yok al oku degisecek yerleri cizik cek altina istediklerii yaz foto cek mutlakaYoo evi terk etmene gerek yok. Maddeleri oku beğenmediğin varsa altina not dus imzani at. Resmini cek. Ertesi gunde kapinin kilitini degistir. Nereye gidecekse gitsin.
Reste böyle karşılık verebilir, ama sonu boşanma olabilir. Ha buna tamamsa evet, mükemmel dik bir duruş sergilemiş olur. Bu iyi yani. Konu sahibi tersini iddia etse de istemiyor boşanmayı bence.Yoo evi terk etmene gerek yok. Maddeleri oku beğenmediğin varsa altina not dus imzani at. Resmini cek. Ertesi gunde kapinin kilitini degistir. Nereye gidecekse gitsin.