- Konu Sahibi mindfulness05
Tabi ki de blöf yapıyor böyle şeyden ayrılık mi olur . Baktı ki ben yaklaşamıyorum kadın da yaklaşmıyor en iyisi böyle bir şey yapayım belki düzelir demiştirEn son cumartesi olan olayları yazmıştım.Eş kişisi Dün çıkmadı,bugün işten geldi tabi o günden beri sıfır iletişim ayrı odalarda takılıyoruz. Kendi mutfaktayken yatak odasına bi gittim aynanın önünde bir kagıt. Boşanma protokolü. İsimlerimizi gördüm maddeleri okumadım. Gördüğümü görmesin diye hemen çıktım. Sanırım ben kendim göreyim diye bekleyecek.Blöf mü ciddi mi hala bilmiyorum. En son ben de çıkarım sen çıkaarsan deyince boşanırız demişti tamam demiştim. Ya sözünün arkasında durduğunu gösteriyor ya da gerçekten ciddi anlamadım. Şimdi ne yapayım? Ne önerirsiniz? Lütfen beni iğneleyici değil yardımcı olacak yorumlar yazın zira sinirden elim ayağım titriyor zaten.

Sakın geri adım atma gelsin özür dilesin eğer özür felan dilerse uzatmadan affet

Benim eşim de kavga etsek konuşmasak felan hemen ben dışarı gidiyorum gezecem der sanki üzerini giyer kapıyı açar kapatır gittim dercesine ama bir yere gitmez . Ya da ben ayrı odada yatsam gelir hemen yok bebek üşümesin yok orası sert diye kaldırır . Yani bu erkekler hep aynı