• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son yaşananlar. Kendi çıkıp ben çıkınca ayrılırız diyen eş konusu

Bundan sonra farzedelim konu açılmadı evimize dönünce normal devam ettik diyelim bu konuyu hiç konuşmadan. Ondan sonra dısarı çıkacagında olay nasıl bir hal alacak onu merak edicem bu defa. İzin istese kendine yediremez muhtemelen bu olaylar sonrası. E haber veriyo gibi yapsa ben sussam o zaman da bak korktu dava açıcam diye şimdi herşey istediğim gibi diyecek. İyice karmaşıklaştı gibi hissediyorum.

Evlilik mi yürütüyorsunuz satranç mı oynuyorsunuz belli değil. Böyle sürekli bir sonraki hamleyi düşünmek çok yorucu değil mi?
Yetişkin insanlar konuşarak çözerler sorunlarını. Bir de bunu mu deneseniz artık?

Bence siz o işi bu sayede izin almaktan haber vermeye çevirebilirsiniz. İlk haber verdiğinde ses etmeyip tamam deyin, siz o seferlik çıkmayın, siz çıkacağınız zaman siz de aynı şeyi yapın. ama son haliniz gibi arka arkaya çıkma durumuna gelirse vefat öncesi durumu tekrarlanırsa, inceldiği yerden kopar.

İlk çıkışında evde kalmanız onu denemek için, bu korktu anlamına gelmez, ona bir şans verdiğiniz anlamına gelir. Aklı olan adam bu şansı doğru kullanır, arsızlığa vurursa ne yapacağınızı zaten biliyorsunuz
++++

Bir arkadaşın da dediği gibi belki de bu şerde de sizin için bir hayır var.
Ölen yakınına Allah rahmet eylesin.
Çekirdek aileden birisi miydi?
Şuan konuşuyor musunuz peki?
Diyalog var mı az da olsa?

Bence bu olaylar geçtikten sonra oturup düzgünce konuşmalısınız.
Sinirle değil ama sakin ve düzgünce.
Sonuçta düşman değilsiniz.
Evet eşinizin yaptığı şey çok saçma benim başıma gelse ben de çıldırırdım boşanma protokolü falan ama belki de karşılıklı anlaşmayla halledilecek şeyler kendi gururumuz devreye girince sarpa sarıyor.
Duygularımızı dökmek bizi aciz yapmaz aksine güçlü yapar diye düşünüyorum.
Buna rağmen aynı şekilde davranırsa elimden geleni yaptım diyebilmenin rahatlığını yaşarsınız.
Benim düşüncelerim tabi ki bu.

Bir arkadaşın da dediği gibi belki de bu şerde de sizin için bir hayır var.
Ölen yakınına Allah rahmet eylesin.
Çekirdek aileden birisi miydi?
Şuan konuşuyor musunuz peki?
Diyalog var mı az da olsa?

Bence bu olaylar geçtikten sonra oturup düzgünce konuşmalısınız.
Sinirle değil ama sakin ve düzgünce.
Sonuçta düşman değilsiniz.
Evet eşinizin yaptığı şey çok saçma benim başıma gelse ben de çıldırırdım boşanma protokolü falan ama belki de karşılıklı anlaşmayla halledilecek şeyler kendi gururumuz devreye girince sarpa sarıyor.
Duygularımızı dökmek bizi aciz yapmaz aksine güçlü yapar diye düşünüyorum.
Buna rağmen aynı şekilde davranırsa elimden geleni yaptım diyebilmenin rahatlığını yaşarsınız.
Benim düşüncelerim tabi ki bu.
Öncelikle teşekkürler. Tabi diyalog var şu an sonuçta gelmeyebilirdim öyle bi süreçte. Biraz minnettar biraz mahcup davranıyor.

Ölen yakınınıza Allah rahmet eylesin.
Eşinizin başta ben çıkarım sen çıkamazsın demesi yanlış evet ama şuradaki yorumlardan çok negatif bir insan olduğunuz izlenimi uyandı bende.
Eşinizle ne zamandır evlisiniz bilmiyorum yazdiysaniz da kaçırmış olabilirim.
Bu zamana kadar nasıl sağlıklı iletişim kurup devam etmişsiniz hayret.
Karşılıklı olarak söylüyorum bunu.
Hala bundan sonra konuyu açsam mi acmasam mı yazıyorsunuz, eşiniz karşınızdaki yahu he adımınizi planlı hareket etmeniz gereken bir ilişki içinde olmamanız lazım.
Ama yok hala bir plan, program.

Back
X