• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son yaşananlar. Kendi çıkıp ben çıkınca ayrılırız diyen eş konusu

İş bu noktaya gelmişse kavganın alasını yaparım şahsen.
Ne görmemiş gibi yapar ne de o kağıdı imzalarım.
Kafamdaki her şeyi söyler, bağırır çağırırım. Madem en ufak şeyde çocuk gibi sktr olup gideceksin ne bk yemeye evlendik derim.
O insana içimde ne saygı ne sevgi kalır.
O kağıdı ağzına sokar eğer gerçekten kararlıysa kendim avukatla görüşüp süreci başlatırım defolsun gitsin.

Olayı boşanmaya getirecek kadar olgunluğu olmayan insanla ömürlük yola mi çıkılır Allah aşkına
Bunun kazası var belası var. İyi günü kötü günü var.
Bir evlilik böyle bir şey için biter mi bu kadar mı basit

Tamam siz de sevinirsiniz dediğiniz çıktı diye sqğolun.
Siz gerçekten çok inatçı bir kadınsınız, sizinle geçinmek zor gibi.
Boşanmak istiyorsanız yine boşanın ama insanlar konuşa konuşa anlaşır, hayvanlar koklaşa koklaşa.
O sizin düşmanınız değil tabii ki konuşacaksınız. Konuşmakla yenilmiş olmazsınız.
Bu protokol nedir, sokakta sürtmek için mi bu evliliği yıkıyorsun gibi sorular kocanızı galip, sizi mağlup yapmaz.

Konuştuktan sonra baktınız ki adam diktatör, despot o zaman gene boşanın.

Madem imzalamayı göze alıyorsun al kağıdı detaylıca oku. Uyuyorsa imzala değilse yüzüne söyle uyan maddelerle gelsin. İnat uğruna imzalıyım korkup geri çekilir diye düşünme neler okuduk bu kk da. Belkide uzun süredir bu anı bekliyordu sen farketmedin? Zora sokulacağın bir protokolü inat uğruna,bak korkmuyorum diye imzalmak akıl karı değil.

Boşanmak istiyorsanız yine boşanın ama insanlar konuşa konuşa anlaşır, hayvanlar koklaşa koklaşa.
O sizin düşmanınız değil tabii ki konuşacaksınız. Konuşmakla yenilmiş olmazsınız.
Bu protokol nedir, sokakta sürtmek için mi bu evliliği yıkıyorsun gibi sorular kocanızı galip, sizi mağlup yapmaz.

Çözüm olarak konusmak yerine protokol hazırlayıp vermeye bile gelmeyip göreceğim yere bırakan eşle ben neden konusayım? Bunları düşününce ben neden inatçı olayım?

2 gün sonra kocam ciddiymiş nasıl imzaladım diye başını taştan taşa vurmaz inşallah. İnadı mantığının önüne geçmiş. Eşi bu kadının huyunu biliyor blof değildir o kağıt.

Tamam siz de sevinirsiniz dediğiniz çıktı diye sqğolun.

İnsanlar size yardımcı olmaya çalışıyor.
Size eski konunuzda da konuşun dedim bunda da. Restleşmeyi iletişim sanıyorsunuz hala.
Karı koca iki laf edemiyorsunuz birbirinizle biri odaya protokol bırakıyor diğeri imzalamazsam yerden burnumu aldım sanır diyor.
Bu gidişle boşanacaksanız o olacak.

İnsanlar size yardımcı olmaya çalışıyor.
Size eski konunuzda da konuşun dedim bunda da. Restleşmeyi iletişim sanıyorsunuz hala.
Karı koca iki laf edemiyorsunuz birbirinizle biri odaya protokol bırakıyor diğeri imzalamazsam yerden burnumu aldım sanır diyor.
Bu gidişle boşanacaksanız o olacak.
2 gün sonra kocam ciddiymiş nasıl imzaladım diye başını taştan taşa vurmaz inşallah. İnadı mantığının önüne geçmiş. Eşi bu kadının huyunu biliyor blof değildir o kağıt.

Ya risklerin farkında değil ya da olabilecekler umrunda değil. Çok kızgınken olur ya hani, ne olacaksa olsun, bundan daha fazla üzülemem diye düşünür insan. Ama öyle bir üzülürsünüz ki şaşar kalırsınız. Hep daha kötüsü vardır.
Ben daha önce hiç boşanmadım, bilmiyorum ama yine de böyle olabileceğini sanmıyorum kızlar. Bu şekilde yaptım oldu denebilecek bir şey değildir ya hu. o_O

Çözüm olarak konusmak yerine protokol hazırlayıp vermeye bile gelmeyip göreceğim yere bırakan eşle ben neden konusayım? Bunları düşününce ben neden inatçı olayım?
Çünkü onun niyetini henüz bilmiyorsunuz. Gerçekten boşanmak mı istiyor blöf mü yapıyor?
Ki boşanma kararı alan insanlar bile oturup şu senin olsun, bu bende kalsın, bunu eşit paylaşalım diye oturup konuşuyor.

Her halükarda konuşup anlaşmak zorundasınız. Protokolü götürün ve eğer gerçekten boşanmak istiyorsan ben yarın avukata danışacağım diyeceksiniz hepsi bu.

Kimse size yalvarın demiyor sadece konuşun diyor.

Ya risklerin farkında değil ya da olabilecekler umrunda değil. Çok kızgınken olur ya hani, ne olacaksa olsun, bundan daha fazla üzülemem diye düşünür insan. Ama öyle bir üzülürsünüz ki şaşar kalırsınız. Hep daha kötüsü vardır.
Ben daha önce hiç boşanmadım, bilmiyorum ama yine de böyle olabileceğini sanmıyorum kızlar. Bu şekilde yaptım oldu denebilecek bir şey değildir ya hu. o_O

Kavga esnasında büyük büyük konuşup restleşmişler şimdi iki tarafta tükürdüğünü yalamaya yanaşmıyor.
İnatla işeyen taşı delermiş konu sahibesi ile eşi de boşanır bu azimle bence.

Kavga esnasında büyük büyük konuşup restleşmişler şimdi iki tarafta tükürdüğünü yalamaya yanaşmıyor.
İnatla işeyen taşı delermiş konu sahibesi ile eşi de boşanır bu azimle bence.
Adile Naşit ile Münir Özkul'un filmi var ya, turşucuda geçen. :KK53: Limon sirke inatlaşması yüzünden boşanıyorlardı.
Bence bu konunun hiçbir farkı yok ondan.

Kendisinin aldatılıyor olabileceğine ihtimal vermediği için ciddi olmadığını düşünüyor. Yani ona göre sadece ortada bir inatlaşma var. Ama düşündüğünün aksine bir şey varsa hak kaybına uğrayacak farkında değil. Ben olsam ilk yapacağım şey her gece nereye gidiyor diye araştırmak olurdu.

Evet imza atıcam ama bi güzel de mesaj atıcam şimdi. Sanki inanmış ve gerçekten ayrılıyormş gibi.

Ay nikahinizi her ikiniz acaba ciddi aliyormusunuz? Agziniza sakiz etmissiniz bosanma lafini. "Sanki gercekten ayriliyormus" gibi. Ayrilma niyetiniz yoksa ikinizin de sacmalamayi kesmesi lazim.

Şöyle yaparsam böyle olur, böyle dersem şöyle yapar...
Sıkılmıyor musunuz bundan? Sabır mı bu nedir anlamadım. Oyuna çevirmişsiniz ikiniz de.
Gidin sorun direkt "bu nedir, amacın ne" diye.
"Ben erkeğim çıkarım, sen kadınsın çıkamazsın" kafasındaysa siz boşayın zaten bu kafadaki birini.
"Yok öyle değil, sırf inadından yapıyor" diyorsanız da konuşun, gerekirse ağzına edin ama konuşun. Böyle kaçak oyunlarla bir yere varamazsınız ikiniz de.

En son cumartesi olan olayları yazmıştım.Eş kişisi Dün çıkmadı,bugün işten geldi tabi o günden beri sıfır iletişim ayrı odalarda takılıyoruz. Kendi mutfaktayken yatak odasına bi gittim aynanın önünde bir kagıt. Boşanma protokolü. İsimlerimizi gördüm maddeleri okumadım. Gördüğümü görmesin diye hemen çıktım. Sanırım ben kendim göreyim diye bekleyecek.Blöf mü ciddi mi hala bilmiyorum. En son ben de çıkarım sen çıkaarsan deyince boşanırız demişti tamam demiştim. Ya sözünün arkasında durduğunu gösteriyor ya da gerçekten ciddi anlamadım. Şimdi ne yapayım? Ne önerirsiniz? Lütfen beni iğneleyici değil yardımcı olacak yorumlar yazın zira sinirden elim ayağım titriyor zaten.
Boşanacak adam koyar önüne o protokolü, sonuna kadar zorlayacak geri adım senden gelsin diye.

Ay nikahinizi her ikiniz acaba ciddi aliyormusunuz? Agziniza sakiz etmissiniz bosanma lafini. "Sanki gercekten ayriliyormus" gibi. Ayrilma niyetiniz yoksa ikinizin de sacmalamayi kesmesi lazim.
Ortada ayrilmayi gerektirecek gercek bi gerekce olmadığından bosanma olmaz. her tartisma da bosanma kelimesi, kagit vs olursa konular hep degisir. Sadece bosuna yipranma olur

Back
X