son zamanlarda acilan konularin saçmaligi....

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.863
10.314
773
merhaba arkadaşlar

Son zamanlarda dikkat etti iseniz surekli ayni yonde acilan konular,
Iste surekli marka veren birileri,
Yada cinsel icerikli konular...

Tavsiye niteliginde birseyler yaziyorsun ,hemen saldiriya geciyorlar....
Benim gibi boyle konulardan rahatsiz olan bircok arkadaşimiz vardir eminim...
Ne düşünuyorsunuz...

Yahuu bana ne hangi marka nedir ne degildir...
Bukadar da goze sokmak hoş olmuyor kanaatimce...

kesin erkeklerde üye oluyordur buraya bence
sonuçta kontrol edilemiyor..

marka konusunda sende ceza aldın di mi

reel hayatta bir şey olamayınca bari kkda olalım diyolar... yani bence

Çok haklısın

küçükken ilişkiye girdim diyen mi ararsın

sevgilim aldattı ama zenginini daha bulamam diyen mi ararsın

erkek dediğin bulaşık yıkamaz kadınlar erkekleşmesin diyen mi

350 tl lik ayakkabımı kaynanam çöpe atacak diyen mi
yönetime bildiriyorum ben bu tarz konuları ve mesajları

ben dediklerinizin bi kısmına katılamıyorum.saygı, terbiye sınırını aşmadıkca bence her sekilde konu acılabilir.15 yaşında olan birinin derdiyle 45 yaşında olan birinin derdi aynı olmayabiliyor.cinsellik konusunda da isteyen istediği konuyu acabilir bence forum yöneticileri zaten gerekli gördüğünde müdahalede bulunur.açıkcası ben konu açmaya korkar oldum böyle düşünen arkadaşlar yüzünden.bana göre belki önemli bi konu size göre önemli olmayan şey ? amaç fikir edinmek ona göre hareket etmek değil mi ? saldırıya geçme konusunda da hemfikirim çok büyük tepkiler verenleri görüyorum yaşı benden büyük olanlar ve hiç yakışmıyo inanın.burası kadınlara ait bi forum ve birbirimize destek olcağımız yerde köstek olanlarımız var.yanlış anlamayın asla size sitemde bulunmuyorum zaten sölediklerinizin bi kısmınada katılıyorum dediğim gibi

Ip numarasından bulunu aslında

geçen bi konuda msn isteyen bi üye vardı
kazen ortaya çıkardı meğer jandarmaymış yani erkek........

yok 3 senelik kka hayatimda henuz ceza almak nasip olmadi )))

Marka konusunu kacirmisim...
Gordugumde diyecek bikac sozum vardi
Diyemeden icimde kaldi aglayan smilee

ruzgar arkadasim

Tabiki uslubunca cinsel icerikli konular acilabilir...

Buna asla karsi degilim.
Ama az once bir konu gorum

Esim gelecek,kac zamandir kaciyorum,ne yapayim tarzda vs vs. Idi...
Bu sizce normal mi?

Bildirmekle en dogrusunu yapiyorsun canim
Bu arada hic 350 liralik ayakkabim olmadi komplekse girdim...

ruzgar arkadasim

Tabiki uslubunca cinsel icerikli konular acilabilir...

Buna asla karsi degilim.
Ama az once bir konu gorum

Esim gelecek,kac zamandir kaciyorum,ne yapayim tarzda vs vs. Idi...
Bu sizce normal mi?

patavatsiz insan her yerde var arkadasim, burada da olmamasi garip olurdu.. ben direk atliyorum o konulari.. siz de oyle yapin..

Marka konusundaki arkadaş takıntılı biriydi belli.

Ama konusu saçmaymış ya da değilmiş bunu eleştirecek, konu beğenmemezliği yapacak olan bizler değiliz bence.Ekstrem durumlarla karşılaşmak insanın aklına direkt "fake mi" sorusunu getirse de gerçeği bilgisayar başından öğrenecek teknolojiye de sahip değiliz.O yüzden en mantıklısı yorum yapmadan konudan ayrılmak ya da moderatöre bildirmek.Ama tabi modlar konunun fake olup olmadığına nasıl karar verecek, ya da mod inanmadıysa ille de fake midir?bunlar da ayrı belirsizlikler.Çünkü her ne kadar olmaz da desek burada şaşırdığmız şeye yarın haberlerde rastlayabileceğimiz bir dünyada yaşıyoruz ne yazık ki.

Bir ara "Kalpsizin1i" vakası vardı burda, sonra farklı bir nickle döndü yine banlandı.Konuları malum ensest ilişkiler.Valla aynı formatta bir üye var şu an forumda, bakalım ne zaman kendini ele verecek ben de onu merak ediyorum

konuya alakasız ama ben de durmadan w q kullanılmasından rahatsız oluyorum.bütün dil bilgisi kurallarını uygulamak mümkün değil ama v yerine w yazmak seslileri yazmamak neden tercih ediliyor anlamış değilim.

bazı konuların gerçekliğinden şüphe etsem de emin olamıyorum ve beni öylesine etkiliyor ki.insanı evlenmekten herşeyden korkutuyorlar..
bazen de diyorum ki,Allah'ım ne insanlar ne hayatlar var.şok oluyorum.

konuya alakasız ama ben de durmadan w q kullanılmasından rahatsız oluyorum.bütün dil bilgisi kurallarını uygulamak mümkün değil ama v yerine w yazmak seslileri yazmamak neden tercih ediliyor anlamış değilim.

katılıyorum

bencede sana katılıyorum sizi ilgilendiren yada yorum yapamayacak kadar saçma buluyosanız konuyu okumayın yorumda yapmayın sizin için önemsiz olabilir ama onun için önemlidir sadece marka adı vererek konu açanların durumu biraz saçmA ve garip oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…