kesin erkeklerde üye oluyordur buraya bence
sonuçta kontrol edilemiyor..
ben dediklerinizin bi kısmına katılamıyorum.saygı, terbiye sınırını aşmadıkca bence her sekilde konu acılabilir.15 yaşında olan birinin derdiyle 45 yaşında olan birinin derdi aynı olmayabiliyor.cinsellik konusunda da isteyen istediği konuyu acabilir bence forum yöneticileri zaten gerekli gördüğünde müdahalede bulunur.açıkcası ben konu açmaya korkar oldum böyle düşünen arkadaşlar yüzünden.bana göre belki önemli bi konu size göre önemli olmayan şey ? amaç fikir edinmek ona göre hareket etmek değil mi ? saldırıya geçme konusunda da hemfikirim çok büyük tepkiler verenleri görüyorum yaşı benden büyük olanlar ve hiç yakışmıyo inanın.burası kadınlara ait bi forum ve birbirimize destek olcağımız yerde köstek olanlarımız var.yanlış anlamayın asla size sitemde bulunmuyorum zaten sölediklerinizin bi kısmınada katılıyorum dediğim gibi
Çok haklısın
küçükken ilişkiye girdim diyen mi ararsın
sevgilim aldattı ama zenginini daha bulamam diyen mi ararsın
erkek dediğin bulaşık yıkamaz kadınlar erkekleşmesin diyen mi
350 tl lik ayakkabımı kaynanam çöpe atacak diyen mi
yönetime bildiriyorum ben bu tarz konuları ve mesajları
Ip numarasından bulunu aslında
geçen bi konuda msn isteyen bi üye vardı
kazen ortaya çıkardı meğer jandarmaymış yani erkek........
ruzgar arkadasim
Tabiki uslubunca cinsel icerikli konular acilabilir...
Buna asla karsi degilim.
Ama az once bir konu gorum
Esim gelecek,kac zamandir kaciyorum,ne yapayim tarzda vs vs. Idi...
Bu sizce normal mi?
konuya alakasız ama ben de durmadan w q kullanılmasından rahatsız oluyorum.bütün dil bilgisi kurallarını uygulamak mümkün değil ama v yerine w yazmak seslileri yazmamak neden tercih ediliyor anlamış değilim.
ben dediklerinizin bi kısmına katılamıyorum.saygı, terbiye sınırını aşmadıkca bence her sekilde konu acılabilir.15 yaşında olan birinin derdiyle 45 yaşında olan birinin derdi aynı olmayabiliyor.cinsellik konusunda da isteyen istediği konuyu acabilir bence forum yöneticileri zaten gerekli gördüğünde müdahalede bulunur.açıkcası ben konu açmaya korkar oldum böyle düşünen arkadaşlar yüzünden.bana göre belki önemli bi konu size göre önemli olmayan şey ? amaç fikir edinmek ona göre hareket etmek değil mi ? saldırıya geçme konusunda da hemfikirim çok büyük tepkiler verenleri görüyorum yaşı benden büyük olanlar ve hiç yakışmıyo inanın.burası kadınlara ait bi forum ve birbirimize destek olcağımız yerde köstek olanlarımız var.yanlış anlamayın asla size sitemde bulunmuyorum zaten sölediklerinizin bi kısmınada katılıyorum dediğim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?