mesala su anda günlük pedle ilgili konu açmışlarbirbirleriyle tartışıoylar yok 3 satten fazla durmazda yok bezi katlayıp kullanıyorumda sizine kaç saat tutarsa tutar
mesala su anda günlük pedle ilgili konu açmışlarbirbirleriyle tartışıoylar yok 3 satten fazla durmazda yok bezi katlayıp kullanıyorumda sizine kaç saat tutarsa tutar
jandarma olayı baya komikmiş :) bu siteyi geç keşfedenlerdenim
ama en çok şu dikkatimi çekiyor
bazı dert topiklerinde birbirlerine giriyorlar ya bir cevaplar var oku oku bitmiyor.konu sapıyor da sapıyor.bugün direkten döndüm ya sırf aynı fikri paylaşmıyorum diye :) dalıyolardı bana :)))uuu über sert :)
bazı dert topiklerinde birbirlerine giriyorlar ya bir cevaplar var oku oku bitmiyor.konu sapıyor da sapıyor.bugün direkten döndüm ya sırf aynı fikri paylaşmıyorum diye :) dalıyolardı bana :)))uuu über sert :)
aaaa bidakka bidakka dediginiz su jenderme atatürkümüze hakaret eden esraa mi cikti
ayhhh tweeteye seni cok sevdim filan demisti öncehatta öm ile demistim twitiye bu erkek olabilir süpheleniyom , eneeee bak gördünmü sen
ayy bende bzn konu acacakken bin kere dusunuyorumm
Gecen bir konu actim
Gorumceden borc istemek
Esimin nekadar kirildigini,bana belli etmesede uzuldugunu,var iken vermedigini fln yazdim..
Hay Allah sen misin acan,
Vermek zorunda mi,o parayi kazanirken sende mi vardin,verirse iyi vermezse kotu mu?
Vs vs...kirici yorumlardi kendi adima...
Kirada oturan ve evi olmayanlar daha iyi anlar sanirim beni...
Ne zorla versin dedim,nede benle beraber kazandi dedim...
Sadece yaşayan bilir.
Bakiniz benim kayinpeder ile ilgili konularima...
Cok sinir bozucu şeyler yasiyoruz eşimle,onun yuzunden ve hala yaşamaktayiz...
aaaa bidakka bidakka dediginiz su jenderme atatürkümüze hakaret eden esraa mi cikti
ayhhh tweeteye seni cok sevdim filan demisti öncehatta öm ile demistim twitiye bu erkek olabilir süpheleniyom , eneeee bak gördünmü sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?