son zamanlarda acilan konularin saçmaligi....

Birde şu saç boyama topiğine oldum olası uyuzum madem beceremedin, ne diye rasgele boyadın saçını, parfüme 150tl verirler ama kuaföre gitmezler böö ......

dertle alakasiz konulardan hoslanmiyorum...kim aklina ne gelirse disarda kedi görse yaziyor...

tamam dert herkese göre farklidir ama bazen cidden sacma ve alakasiz konular aciliyor...

sanirim bu topigin cok okunmasindan kaynakli birsey..

kimi zaman egolarini tatmin etmek icin acilan konular oluyor ya da cidden hayatta dert görmediklerinden dolayi

yasadiklari en kücük seyde yikiliyorlar...

marka konusu ayri bir alemdi,herkesin yasadigi alemin farkliligini gösteriyor ,ama bazilari cidden sirf konu olsun diye konu aciyor.

bilmiyorum ne kadar dogru hissediyorum ama bazi kisilerin olmayan seyleri konu yaptigini düsünüyorum..bir haftada bin defa konu aciyorlar..

Son düzenleme:
Merhabalar, bende sizler gibi düşünüyorum.

Önceden bu forumda daha aktif zaman geçirirdim. Son zamanlarda bu tarz gereksiz konular ve insanların cahilce söylemleri kaliteyi düşürdü; beni biraz soğuttu bu forumdan kendi adıma açıkcası. Artık eskisi kadar konuları önemsemiyorum.

Yani bu durumdan bende son derece rahatsızım.

mesala su anda günlük pedle ilgili konu açmışlar birbirleriyle tartışıoylar yok 3 satten fazla durmazda yok bezi katlayıp kullanıyorumda sizine kaç saat tutarsa tutar

o konu 2008 de acilmis bugün oraya yazan birisi bana özel mesaj yazmis günlük ped kullaniyormussun sunu kullan diye ,

ben ne zaman yazdigimi unutmustum..

aslinda iyi yani saglik acisindan kavga etmeden insanlarin birbirini uyarmasi...

ben tam okumamistim gelen mesaji sonradan okudum aslinda bana yazan kisi samimi sekilde yazmis uyarmak istedim,yazdigi birseyi ama

geri yanlis anlar diye yazmamistim..

Son düzenleme:
Sanki bazı açılan dertlerde fake sırf üyeleri biraraya getirmek maksatlı,sanki para verilen elemanlar var hayal gücü geniş olan, ay ben çok şüpheciyim ,galiba

jandarma olayı baya komikmiş :) bu siteyi geç keşfedenlerdenim
ama en çok şu dikkatimi çekiyor
bazı dert topiklerinde birbirlerine giriyorlar ya bir cevaplar var oku oku bitmiyor.konu sapıyor da sapıyor.bugün direkten döndüm ya sırf aynı fikri paylaşmıyorum diye :) dalıyolardı bana :)))uuu über sert :)

ayy bende bzn konu acacakken bin kere dusunuyorumm

Gecen bir konu actim

Gorumceden borc istemek

Esimin nekadar kirildigini,bana belli etmesede uzuldugunu,var iken vermedigini fln yazdim..

Hay Allah sen misin acan,

Vermek zorunda mi,o parayi kazanirken sende mi vardin,verirse iyi vermezse kotu mu?

Vs vs...kirici yorumlardi kendi adima...

Kirada oturan ve evi olmayanlar daha iyi anlar sanirim beni...

Ne zorla versin dedim,nede benle beraber kazandi dedim...

Sadece yaşayan bilir.
Bakiniz benim kayinpeder ile ilgili konularima...
Cok sinir bozucu şeyler yasiyoruz eşimle,onun yuzunden ve hala yaşamaktayiz...

:1
........................

bırakıcan kimin ne hali varsa görsün yesinler birbirlerini okuduklarını anlamayanlarla dolu kk yorum yaptığınada pişman oluyosun ellerinde taramalı tüfek var sanki dardar saldırıyorlar

olmaz herkes aynı fikri savunmak zorunda sanki ....
saygısızlık başka bişey deil..

aaaa bidakka bidakka dediginiz su jenderme atatürkümüze hakaret eden esraa mi cikti

ayhhh tweeteye seni cok sevdim filan demisti önce hatta öm ile demistim twitiye bu erkek olabilir süpheleniyom , eneeee bak gördünmü sen

Bence çok zeki kk üyeleri var her yoruma saygım var ,bunlar zenginlik görüş farklılığı olması gerek ben küsmem

ayy canim bende yazmistim senin konuna görümcen haksiz degil demistim...ama dedigin gibi yasayan biliyor..fakat yanlis hatirlamiyorsam

sonunda degisiklik olduysa bilmiyorumda,sen yinede kimseye farkli düsünüyor diye sert cevap vermedin...

birde su bin yillik konulari cikariyorlar nerden bulup cikariyorlar merak ediyorum kacinci sayfaya kadar okuyorlar cok sasiriyorum ve bugün gibi yorum yapiyorlar okumadan..

Yanılmıyorsam, 2 yıl kadar önce bu siteye üye olmuştum. Bir gün artık içimde tutamadığım bir sıkıntımı, kimsenin beni tanımıyor olduğu rahatlığıyla (çocuklukta yaşadığım bir travma idi) paylaştım.
Herkesin başına gelemeyecek, eğer bu olayı yaşamamış olsaydım çok sıradışı gelip, sorgulayabileceğim bir olaydı paylaştığım..
Bazı üyeler sıkıntımdan kurtulmak için açtığım konuda, depresyona soktular... Öyle sorular geldi ki, inanılır gibi değildi, ben o soruları okudukça gözyaşlarımı tutamamıştım..
"aa öyleyse nasıl oldu, detay versene" vs. gibi iğrenç ötesi yaklaşımlardı...Bu soruları soranlar, kendilerini kadınlar kulübünün kahyası zanneden kendini bilmez, benim gözümde değersiz insanlardır hala.
Günlerce kendime gelememiştim. Bunun yanında makul ve mantıklı yaklaşımlar da oldu elbette...Allah onlardan razı olsun ..
Maalesef o zaman üyeliğimi iptal ettirdim.

Demem o ki.. Bir olay size çok absürt, saçma, ekstrem gelebilir, yorum yapmazsınız ve konunun takip edilmesi için yönetime bildirirsiniz.
Vereceğiniz bir fikir varsa yazar, yoksa yazmaz başka konuya geçersiniz.. Bu kadar basit.
Bu tip konulara girip bu fake bir konu demek konunun ratingini arttırır ki, öyle olduğunu düşündüğünüz bir konunun ratingini arttırmaya gerek yok diye düşünüyorum.

ya ben 2nci uyelikleri fln farkedemiyorum siz nasil anliyorsunuz ki ???

Daha 2 gun oldu ogreneli
Kapsama alani diisinda yazanlar ban yemis oluyor degil mi?
Ayy cok mu safim nee

yok cnm deil..
jandarma ayrı..

ATATÜRK e hakaret eden süperwomen mı neydi...
gece 4 e kadarda küfür etti fantazi sıraladı manyak..

kuma olmanın faydalarını bile sıralamıştı bi ara ökküzzz

bir de konu açmış olmak için konu açanlar var.resmen bugün ne için konu açsam diye düşünüp açıyorlar,
ayrıca google a yazsa daha çabuk sonuca ulaşabileceği halde buraya konu açıp acilllllllll diye cevap bekleyenlere sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…