Son zamanlarda genclesen ünlülerin sırrı nedir?

Nevincee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
327
17
46
Almanya
Merhaba kizlar,

son zamanlarda ekranda hülya avsara bakiyorum da, kaidn sanki günden güne genclesiyor, bebek gibi oldu yüzü. Ameliyat dersek degil bence kesinlikle, baska bir yöntem uygulaniyor mutlaka. Seda Sayan´da ayni seyi söylemek mümkün, o da cok genclesti son zamanlar. Belki tv den duyaniniz veya izleyeniniz olmustur, acikcasi merak ediyorum, ne ile genclik geldi bu bayanlara böyle?:)

hülya avşarın cildi benim de çok dikkatimi çekiyor.cidden çok güzelleşti cildi son zamanlarda.bir arkadaşım plesanta maskesi yaptırdığını söylemişti

Merhaba kizlar,

son zamanlarda ekranda hülya avsara bakiyorum da, kaidn sanki günden güne genclesiyor, bebek gibi oldu yüzü. Ameliyat dersek degil bence kesinlikle, baska bir yöntem uygulaniyor mutlaka. Seda Sayan´da ayni seyi söylemek mümkün, o da cok genclesti son zamanlar. Belki tv den duyaniniz veya izleyeniniz olmustur, acikcasi merak ediyorum, ne ile genclik geldi bu bayanlara böyle?:)

Canım Hülya Avşarda kesinlikle botox ve dolgu var. Bir süre önce sanıyorum botoxu biraz hatalı olmuştu güldüğünde refleksiv olarak burnunun üst tarafı kırışıyordu ama bayağı tuhaftı hatta yanımda arkadaşım neden öyle gülünde burnunun üzeri kırış kırış oldu falan demişti bende botoxu yanlış yere yapılmış deyip gülmüştük. Ayrıca kesinlikle dolguda var yanaklarında

Seda Sayan 'a gelince kadın kesinlikle endoskopik orta yüz germe operasyonu yaptırmış bence .Bir cilt okadar gergin duramaz resmen siması değişmiş kadının.Botox ve dolguları söylememe gerek yok zaten.

Seda Sayan 'a gelince kadın kesinlikle endoskopik orta yüz germe operasyonu yaptırmış bence .Bir cilt okadar gergin duramaz resmen siması değişmiş kadının.Botox ve dolguları söylememe gerek yok zaten.

Merhaba, Hülya Avşar bir kaç yıl önce hiç bir yerinde estetik olmadığını iddaa ediyordu,( gurur duyarak ) oda artık pes etti sanırım doğallıkta bir yere kadar sonuçta :))

geçen hangi ünlüydü bilmiyorum ama ütülüme diye bişey demişti ne olduğu hakkında da bir fikrim yok

Back
X