Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bu daha komık... avukat kafasına gore yazmıs öylemii?? vay be ne avukatmıs... boyle ınsanlardan zarar gelmez canım.. sadece oterler ama canının sıkılmamaıs ıcın hıc muhattap olmamak lazım. hc mesa falan atmasaydın keske.. kendılerını komık duruma dusuruyorlar cunku
kötü insanlarmış Allah bir daha böyleleri ile karşılaştırmasın. inşallah herşey gönlünüze göre ilerler ve kurtulursunuz.
alo 170 hattına ihbar edersin. eşinin iş yeri sigortasız kayıt dışı çalıştırmaktan ceza alır. bakalım ondan sonra yapabiliyorlar mı böyle bişeyi.
alo 170 hattına ihbar edersin. eşinin iş yeri sigortasız kayıt dışı çalıştırmaktan ceza alır. bakalım ondan sonra yapabiliyorlar mı böyle bişeyi.
Konunun cevabını net bilmiyorum, meskul etmek istemiyorum mesajımla fakat o amca kızınızın iftirası kendisi için ne tehlikeli bir farkına varsa gece gündüz ağlardı.
Allah yardımcınız olsun..İnşaallah hakkınızı alırsınız ve çok mutlu olursunuz.
kızlar daha önceki konularımı hatırlarmısınız bilmem.ben 10 ay evli kaldım.şiddet ve ihanet sonucu defalarca darp edildim ve gece gönderildim ailemin yanına.11 aydırda ailemleyim.eşimle yada ailesiyle 11 aydır aramızda herhangi bir dialog geçmedi.zaten farrklı illerdeyiz.ailemin yanına geldikten 4 ay sonra baktım davayı açmıyor ben açtım.boşanmayı kabul etti fakat tazminat ve nafaka konusunda analaşamadık.tedbir nafakası olarak bağlanan nafakayı ödemedi ve avukatım icraya koydu.dün 3. Celsem görüldü...karar dün verilicekmiş normalde fakat hakim hastahanede yattığı için temmuza ertelendi.başka hakim kısa bir duruşma yaptı.eski eşimin avukatı söz aldı ve eşimin 2 gün önce işten çıkartıldığını buyüzden nafakanın ya tamamen kaldırılmasını yada indirilmesini talep etti.benim avukatımda benim çalışmadığımı ve nafakanın devamını istedi.kızlar tamamen yalan eşim kurumsal bir şirkette yönetici pozisyonunda kesin iş yeriyle anlaştı ve kendini çalışmıyor gösterticek nafaka vermemek için.altınlarımı bozup bankaya 15000 lira atmıştık eşimin adına.banka kayıtlarını istetmiştik kayıtlar gelmiş meğer bankaya attığımız tarihten 3 hafta sonra o para çekilmiş fakat bundan benim haberim yok.şahitlerinin beyanlarınıda okudum elle tutulur bişey yok iddia ettikleri tek şey benim yaşadığım yeri benimseyememem ve bu yüzden kavga çıkarmam.hep ben kavga çıkarıyormuşum eşim çok iyi biriymiş.şiddet yokmuş falan.eşimin amcasının kızıda demişki bulamadım bana dediki ben eşimle birlikte yatmak istemiyorum cinsel ilişkiye girmek miğdemi bulandırıyor ben başkasını seviyorum falan.ama yalan tamamen.sormak istediğim kızlar adam kendini işten çıkartıldı göstericek ve üzerine herhangi bir mal varlığı yok yinede tazminata hükmedilirmi? Yada nafaka kaldırılırmı? Yorumlarınız ve desteğiniz için şimdiden sonsuz tşk.iyi ki varsınız..
çalışmasada sana nafaka vermek zorunda
hakimin uygun gördüğü miktar ne ise o uygulanır tatlım
Evlenirken herşey çok güzel ayrılırken bi çirkeflik bi yalancılık Allah hepsini ıslah etsin...
Biz kadınlar çok iyi niyetliyiz ama yok illa şeytan ol kocanda olsam güvenme diyolar hayret bişey!
Bilezikleri bozdurup onun adına hesaba koymuşsunuz onlar hem dinen hem yasal olarak benim hakkım hesapta benim üzerime olcak diyebilirdin ama dememişsin çünkü nerden bilceksinki adam daha ay olmadan gidip çekicek!
Dediğin gibi bunların canını para acıtır çünkü dinleri imanları para olmuş Allah korkusu kalmamış ben bu kadına eziyetler ettim bunu istemek hakkı demeyi bilmeli insan ama nerdeee onu diyebilen insan zaten boşancak duruma gelmez!
Gece gece tepem attı! Kanunlar hakkında pek bilgim yok ama umarım herşey senden yana olur donuna kadar alırsın inşallah...
ewet çalışsada çalışmasada nafaka kesilmez .. ödemek zorunda ..ödemezsede icraya girer daha zarar kendne faiziyle ödüyo o durumda hemde :)
ay okurken bile sinirim bozuldu bunlar nasıl insanlar ya,aklım duruyor,artık bunları okuya okuya o kadar temkinli hareket eder oldum ki,ben bir sene olacak evleneli ama evlenmeden önce bile sırf tedbir olsun bilinçli olayım diye avukata bile sordum allah korusun yarın birgün boşanır isem,(tahtaya vuruyorum) ne yapabilirim ne olur diye,çünkü benim eşimin ailesi de beni istememişti o yüzden ne olur ne olmaz öğreneyim diye bilgi sahibi oldum,evlendik ve ben hiçbir altınımı eşime vermedim,ne de gidip bankaya koydum gözümün önünde dursunlar,insanlar böyle çünkü bugün eşim dediğin yarın el den farksız oluyor,o yüzden kör gibi davranmayalım ya ltfen,bence bir iki avukat ile de görüş,onlardan da fikir al,bilginin azı çoğu olmaz,allah onu da ıslah etsin aynı zamanda..
ay cidden sinirden patlayacağım,inşşalhhhh kıçındaki donuna kadar alırsın..