madem işten ayrıldı parası yok sevgilisine nasıl hediyeler alıyor,allahlarından bulsunlar ya,annem hep derdi vallahi sağ gözünü sol gözüne güvenmeyeceksin diye,yani bu da kötü tabi de artık çivisi çıktı,kaynana da yani allahtan hevesliymiş sizin gitmenize,vallahi bir ara benden altınları istedi hiç kusura bakma dedim,o kadar sıkıştı isen git annenden iste dedim ki kayınvalidem çok yastık altı yapar bunu da herkes bilir,vermem dedim veremem yarın birgün ne olacağını bilmiyorum dedim,ki gerçekten de öyle,sende vallahi hiç dert etme bak yol yakın iken görmüşsün verilmiş sadakan varmış vallahi
Aynen öyle canım bana verecek nafakası yok ama sevgilisine alacak hediye parası var...Kör şeytanından bulsunlar başka bişey demiyorum.Kaynanam evet canım dünden hevesliydi gitmeme.Geçen sene haziran ayında geldim ailemin yanına hemde gece 1 de yollara düştüm 3,5 saatlik yolu geldim ağlaya ağlaya.Kaynanamlar 1 kere aramadı noldu diye.Heryerde durduramamış oğlum gece çekmiş gitmiş demiş.Ama yalan Allah biliyor zaten gelin gittiğim yer köydü akşam saat 7 den sonra dolmuş yoktu.Gece 1 de eski eşim kendi arabasıyla beni otogara bıraktı.Bütün altınlarımı bozup bankaya kendi adına atmıştı eşim evde sadece 3 bilezik ve bir set vardı.3 parça giysimi alıp çıktım.Otobüse bindim yarım saat geçti geçmedi eşim aradı hırsız altınları neden aldın polisi arayacağım üstünü arasın falan birsürü laf etti.Ki yemin ederim almadım.Okadar dayaktan sonra aklıma bile gelmedi sadece canımı kurtarmak istedim.Adam yastıkla boğmaya çalıştı, bıçakla üzerime yürüdü daha neler neler