• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sona Doğruuu....

madem işten ayrıldı parası yok sevgilisine nasıl hediyeler alıyor,allahlarından bulsunlar ya,annem hep derdi vallahi sağ gözünü sol gözüne güvenmeyeceksin diye,yani bu da kötü tabi de artık çivisi çıktı,kaynana da yani allahtan hevesliymiş sizin gitmenize,vallahi bir ara benden altınları istedi hiç kusura bakma dedim,o kadar sıkıştı isen git annenden iste dedim ki kayınvalidem çok yastık altı yapar bunu da herkes bilir,vermem dedim veremem yarın birgün ne olacağını bilmiyorum dedim,ki gerçekten de öyle,sende vallahi hiç dert etme bak yol yakın iken görmüşsün verilmiş sadakan varmış vallahi

Aynen öyle canım bana verecek nafakası yok ama sevgilisine alacak hediye parası var...Kör şeytanından bulsunlar başka bişey demiyorum.Kaynanam evet canım dünden hevesliydi gitmeme.Geçen sene haziran ayında geldim ailemin yanına hemde gece 1 de yollara düştüm 3,5 saatlik yolu geldim ağlaya ağlaya.Kaynanamlar 1 kere aramadı noldu diye.Heryerde durduramamış oğlum gece çekmiş gitmiş demiş.Ama yalan Allah biliyor zaten gelin gittiğim yer köydü akşam saat 7 den sonra dolmuş yoktu.Gece 1 de eski eşim kendi arabasıyla beni otogara bıraktı.Bütün altınlarımı bozup bankaya kendi adına atmıştı eşim evde sadece 3 bilezik ve bir set vardı.3 parça giysimi alıp çıktım.Otobüse bindim yarım saat geçti geçmedi eşim aradı hırsız altınları neden aldın polisi arayacağım üstünü arasın falan birsürü laf etti.Ki yemin ederim almadım.Okadar dayaktan sonra aklıma bile gelmedi sadece canımı kurtarmak istedim.Adam yastıkla boğmaya çalıştı, bıçakla üzerime yürüdü daha neler neler :( Ahhhh canım ahhhhh kötü günlerdi...

Aynen öyle canım bana verecek nafakası yok ama sevgilisine alacak hediye parası var...Kör şeytanından bulsunlar başka bişey demiyorum.Kaynanam evet canım dünden hevesliydi gitmeme.Geçen sene haziran ayında geldim ailemin yanına hemde gece 1 de yollara düştüm 3,5 saatlik yolu geldim ağlaya ağlaya.Kaynanamlar 1 kere aramadı noldu diye.Heryerde durduramamış oğlum gece çekmiş gitmiş demiş.Ama yalan Allah biliyor zaten gelin gittiğim yer köydü akşam saat 7 den sonra dolmuş yoktu.Gece 1 de eski eşim kendi arabasıyla beni otogara bıraktı.Bütün altınlarımı bozup bankaya kendi adına atmıştı eşim evde sadece 3 bilezik ve bir set vardı.3 parça giysimi alıp çıktım.Otobüse bindim yarım saat geçti geçmedi eşim aradı hırsız altınları neden aldın polisi arayacağım üstünü arasın falan birsürü laf etti.Ki yemin ederim almadım.Okadar dayaktan sonra aklıma bile gelmedi sadece canımı kurtarmak istedim.Adam yastıkla boğmaya çalıştı, bıçakla üzerime yürüdü daha neler neler :( Ahhhh canım ahhhhh kötü günlerdi...

Allah cc yardımcın olsun canım,yaşadıkların çok üzücü.Polisi arasa bile o altınlar için hiçbir hak iddia edemez mehrimdi dersin ki almamışsın zaten.Kocan sana iftira atabiliyorken amcasının kızı atmış çok mu?İlahi adalete güven canım.

Allah cc yardımcın olsun canım,yaşadıkların çok üzücü.Polisi arasa bile o altınlar için hiçbir hak iddia edemez mehrimdi dersin ki almamışsın zaten.Kocan sana iftira atabiliyorken amcasının kızı atmış çok mu?İlahi adalete güven canım.

Canım benim çok tşk ederim.O adam attığı iftiralarla bana mahkemeyi kaybettirsede dediğin gibi ilahi adalete güveniyorum.Elbet eden bulacak.Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah hepimizi.

Canım ben 11 aydır ailemleyim ve sürekli iftiraları dedikoduları bitmedi.Dayak yiyen ben gece gönderilen ben iftiraya maruz kalan yine ben...Ben ona güvendim altınlarımı bozup onun adına yatırdık.Onun istediği tek şey araba almaktı kredi çek üzerine koy arabayı al dedim.O napmş 3 hafta sonra çelkmiş haberim yokken.Aileside biz altınları daha bozmadan hergün beni arayıp o altınları evde bekletmeyin bankaya atın derdi.Demekki planlı bişeyler varmış.Çünkü bana kalsa ben bozmaz bankaya kasaya koyardım.En sonunda eşimlede bu yüzden tartıştım al ne yaparsan yap dedim.Bilmiyorum canım temmuzda dananın kuyruğu kopacak...

ya varya yemin ederim herkeste aynı hikaye..biizim moruk kaynanada benim altınları almıştı böyle.. yok siz yeni evlisiniz evinize hırsız mırsız girer siz bize verin saklayalım demişlerdi banada..ya bende ne kadar safım işte..alçaklar sonrada bana oyun oynadılar..gitmiş kendine araba almış falan benden ayrıyken karıyla kızla geziyomuş..ama şuan karsılıgını fazlasıyla alıyorumm ilahi adalet rabbime sükürler olsun ..kuduruyo simdi :)) her ay nafaka ödüyom diye hahahhaha..simdiye kadar ödedigi nafaka takılan altınların miktarını geçti nerdeyse :)) canım inşallah sende fazlasıyla hakkını alırsın ..allaha sığın ve dua et

ya varya yemin ederim herkeste aynı hikaye..biizim moruk kaynanada benim altınları almıştı böyle.. yok siz yeni evlisiniz evinize hırsız mırsız girer siz bize verin saklayalım demişlerdi banada..ya bende ne kadar safım işte..alçaklar sonrada bana oyun oynadılar..gitmiş kendine araba almış falan benden ayrıyken karıyla kızla geziyomuş..ama şuan karsılıgını fazlasıyla alıyorumm ilahi adalet rabbime sükürler olsun ..kuduruyo simdi :)) her ay nafaka ödüyom diye hahahhaha..simdiye kadar ödedigi nafaka takılan altınların miktarını geçti nerdeyse :)) canım inşallah sende fazlasıyla hakkını alırsın ..allaha sığın ve dua et

Canım inş bende altınların değerinin fazlasını bir şekilde alırım.Gözüm parada pula değildi ama anladım ki yok bunların canını sadece para acıtır.Acıtt ki işten çıkartıldım diye bir iddia attılar ortaya ve nafakanın kaldırılmasını istediler.Senin eşin evlendimi peki canım? Ne alemde? Karıyla kızlada geziyormuş ya benimki gibi....

Back
X