SONA GELDIK :(

Eşinizin eksileri artılarından çok daha fazla.
Arada sevgi varsa aile terapistine gitmekte fayda var.
Bir de şunu anlayamadım, ailemden destek görmüyorum demişsiniz. Kariyer sahibi bir kadın olarak ailenizden onay mı almanız gerekiyor?

Ya aslinda bibirinizden keyif alamiyorsunuz bir paylasim kalmamis gerek var mi surdurmeye. Cocuk icin suruncemede kalmayin yipranan yorulan bir anne sorumsuz bir baba.. ayrilin mutlu bir annesi olsun enazindan

Madem aldatma,şiddet vs yoksa ayrılmamak lazım o zaman böyle bir evliliği sürdürecek misiniz sonsuza kadar?sonuçta mutsuzsunuz değil mi?eğer eşiniz sizi mutlu etmeye yanaşmazsa ayrılmaktan başka seçenek kalmıyor yani.ben olsam bu şartlar altında ciddi bir konuşma yapardım ama eşinizin dikkate alacağını pek sanmıyorum anlattığınız kadarıyla.bir süre uzaklaşmayı deneyin derim belki aklı başına gelir ama yine aynı olursa o zaman blöf yapmanın anlamı yok ya ayrılcaksınız gerçekten yada bu şekilde devam edeceksiniz.ayrılıyorum bitti tarzı blöf yapıp elinde patlayan sonra daha kötü bir duruma düşen hanımlar oluyor o yüzden söylüyorum.

Soguk havada cocuga bere takıyorum, bi bakıyorum çıkarmış. neymiş hava iyiymiş terlermiş.ÜStüne vazife olmayan her konunun içinde mübarek.
Ben buna takıldım ve sizin de hatalarınız olduğunu düşünüyorum. Hem daha az sorumluluk alıyor diye kiziyorsunuz hem de bir bere cikarma meselesinde bile karar hakki tanimiyorsunuz. Bunun pek cok alanda hayatiniza yayilmis olabilecegini ve esinizin de bu tavriniza maruz kalmamak icin kendisini evle cocukla ilgili sorumluluklardan cekmis olabilecegini düsünüyorum. Ayrica cinsel hayatinizi yoluna sokmalisiniz. İkiniz icin de önemli degilmis gibi anlatmissiniz ama bazen tüm sorunlarin temelinde kötü cinsel hayat olabiliyor.

siz olayı çok yanlış anlamışsınız. eşim takıntılı bi adam. kışın ortasında tshirtle gezer. soguk bir havada, çocugun bere takması gereken bir havada sırf kendi üşümüyo diye çocugun beresini çıkarır. halbuki hava buz. çocugun terlediği falan yok. bildiğin manyak yani. Neymiş çocuk soğuğa alışsınmış.

yemin ettirdim sana bişey sorucam dogru cevap ver diye. sen beni ne kadar sevdin dedim. evlendiğimizden itibaren. orta dedi. bende o gün mevzu bitti, toparlanamıyorum.

bere cıkarma mevzusuyla alakalı alt kısımda bi yorumda cevap verdim. olay anladığınız gibi değil.

Ayrıca cok ciddi bir sorun olmadıkca ( alkol, aldatma, şiddet) boşanmanın olmaması gerektiğini düşünüyorum,
Evet,haklısınız.
Bu yüzden çocuğunuzu sevginin olmadığı, soğukluğun olduğu bir aile içinde büyütmelisiniz. Mantığınız harika gerçekten.

ben 11 ay ayrı kaldım eşimden çocuğum 2 yaşındaydı 3 yaşında geri döndüm kızım hergün baba özlemi çekti kendi akranına bile babam gelmiyo diyordu öyle içli ağlardıki babamı özledim diye eşim yalvar yakar getirmedi bizi ama barışmakta istiyordu gurur yapıyordu şükür şimdi normaliz inan çocuklar sandığından daha fazla etkileniyor beklentilerini birazcık törpüle zamana yay ayrılıncada mutlu olmuyosun bunu bizzat yaşadım çünkü ne yazıkki diyorum kadının daha çok fedakarlığıyla evlilik yürüyor ben çocuğumun mutluluğunu merkezime koydum kendi isteklerimi törpüledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…