• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sona geldik

sen barıscan sen gıtcen ama o senınkılere gıtmıcek ha......oldu cnm onunkı ailede sneınkı ne.eğer dıretırse asla kabul etme senın ailene yazık degılmı.....boyle bı adamla ömrunu çürütme

24 yaşındayım. inanın ailesinin ne laflarını kaldırdım market alışverişime laf ettiler tatile gittik iki gün laf ettiler neler neler

Eşin ailesi ile senin arandaki dengeyi kuramıyor. Aslında evliliğin ilk aylarında normal zamanla alışacaktır diyeceğim ama bilemedim...
Allah yardımcın olsun...

sen barıscan sen gıtcen ama o senınkılere gıtmıcek ha......oldu cnm onunkı ailede sneınkı ne.eğer dıretırse asla kabul etme senın ailene yazık degılmı.....boyle bı adamla ömrunu çürütme

ya üüzlcem diye düşünmesem çoktan bitmişti bu iş zaten hep üzülüyorum diye döndüm ucundan ama üzüntüde biyere kadar böyle zaten huzurum yok

Eşin ailesi ile senin arandaki dengeyi kuramıyor. Aslında evliliğin ilk aylarında normal zamanla alışacaktır diyeceğim ama bilemedim...
Allah yardımcın olsun...

evet eğer akıllı insanlar olsa etrafında belki düzelir ama hepsi bütün sülalesi böyle cahilce düşünüyor hiçbi zaman düzelemez. diyorki bana millet neler çekiyor kocasından .

olur olur ben sesimi çıkarmadım salağım ondan söylediler bu lafları başkası sesini çıkarırır

insanda şans olacak
melek gbi kaynana kaynataya düşecek
ya da hiç kaynana kaynata olmayacak
ama herkes şanslı doğmuyor

24 yaşındayım. inanın ailesinin ne laflarını kaldırdım market alışverişime laf ettiler tatile gittik iki gün laf ettiler neler neler

benle yaşsın canım
benmde başıma daha neler geldi
ne o... kaldı ne eve adam atmadıgım eşim askerdeyken
bende sineye çektim ama şimdi asla susmuyorum zamanın geldiğinde ağzıma geleni söylerim aca böylesinde anlıyor çünkü
dönersen bile nolur çocuk yapma hemen

ya üüzlcem diye düşünmesem çoktan bitmişti bu iş zaten hep üzülüyorum diye döndüm ucundan ama üzüntüde biyere kadar böyle zaten huzurum yok

senın aılene nasıl davranıyorsa sende oyle davranacaksın cnm başka yolu yok

benle yaşsın canım
benmde başıma daha neler geldi
ne o... kaldı ne eve adam atmadıgım eşim askerdeyken
bende sineye çektim ama şimdi asla susmuyorum zamanın geldiğinde ağzıma geleni söylerim aca böylesinde anlıyor çünkü
dönersen bile nolur çocuk yapma hemen

şuan ailemde değilimki zaten kocamın evindeyim akşama karra verecek ve biticek bu iş. çocuğu oda düşünmüyordu zaten.

senın aılene nasıl davranıyorsa sende oyle davranacaksın cnm başka yolu yok

benim aileme hiç gibi davranıyor ve bide suçu bana atıyor ben gitmek istedim sen istemedin diyor aylarca konuşmamış anneler gününde hadi gidelim diyor sırf annesini aramam için.bende hayır demiştim bunu başıma kakıyor.

Aslında kavga sonrası evi terketmeyi ben de çok onaylamıyorum sonuçta yeni evlisiniz yeni bir hayata alışmaya çalışıyorşunuz evi terketmek yerine boşanmayi cümle içinde kullanmak yerine aynı evde aynı ortamda olunca birinizin öfkesı geçiyor zaten eşin git derse gidersin ama çok muhatap olmazsın senin yaptıklarını görünce o da yumuşar ama tabi adamın iç dünyasında ne var onu da çok bilmiyoruz gerek sen gerekse de esin sürekli ben haklıym modunda konuşmamak lazım Inşallah düzelir ama keşke hemen boşanma mevzusuna girmeseydiniz yapıcı olurken daha yıkıcı olmuşsunuz eşiniz de artık nasil olsa bu evlilik bitmiş diye düşünmüş olabilir biraz sabır biraz tahammül...kimse başlarda mükemmel evlilik yaşamıyor ama zamanla yoluna giriyor keşke siz de eşiniz de sürekli aile mevzusu açmayıp kendinizın de bir aile olduğunuzu herkesin dışarda kaldığını konuşsaniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şuan ailemde değilimki zaten kocamın evindeyim akşama karra verecek ve biticek bu iş. çocuğu oda düşünmüyordu zaten.

sen sakin ol canım kesinlikle sesini yükseltme anlayacak meraklanma
eminim seviyorsunda gemi sadece öyle yürümüyor
önemli olan senn kararın sen bitirdiysen zaten o nedese boş bence
şiddet eğilimi varmı bilmem ama lütfen kendine dikkat et
:34:

Aslında kavga sonrası evi terketmeyi ben de çok onaylamıyorum sonuçta yeni evlisiniz yeni bir hayata alışmaya çalışıyorşunuz evi terketmek yerine boşanmayi cümle içinde kullanmak yerine aynı evde aynı ortamda olunca birinizin öfkesı geçiyor zaten eşin git derse gidersin ama çok muhatap olmazsın senin yaptıklarını görünce o da yumuşar ama tabi adamın iç dünyasında ne var onu da çok bilmiyoruz gerek sen gerekse de esin sürekli ben haklıym modunda konuşmamak lazım Inşallah düzelir ama keşke hemen boşanma mevzusuna girmeseydiniz yapıcı olurken daha yıkıcı olmuşsunuz eşiniz de artık nasil olsa bu evlilik bitmiş diye düşünmüş olabilir biraz sabır biraz tahammül...kimse başlarda mükemmel evlilik yaşamıyor ama zamanla yoluna giriyor keşke siz de eşiniz de sürekli aile mevzusu açmayıp kendinizın de bir aile olduğunuzu herkesin dışarda kaldığını konuşsaniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inanın bunların hepsini denedik ama eşim bana zaten bunu dedirtmek zorunda bıraktı ya olur yada olmaz iki seçenek sundu bana.

sen sakin ol canım kesinlikle sesini yükseltme anlayacak meraklanma
eminim seviyorsunda gemi sadece öyle yürümüyor
önemli olan senn kararın sen bitirdiysen zaten o nedese boş bence
şiddet eğilimi varmı bilmem ama lütfen kendine dikkat et
:34:

kaç kere koltuklar kırıldı duvarları yıktı üstüme yürüdü kaç kere..

bi kere yanımda doldurdu zaten dövecekti beni kaynanamın yanında kaynnaamda güldü.

valla canım allah sana sabır vermiştir belli ama
lütfen katlanma allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın nedemek gülmek elinden tutp kırmalıydı o elini sen napıyon diye
bizdee ana kuzusuyuz yapma lütfen dikkat et kendine
kesin kararını ver ciiddi şiddet yakındrı başlar

valla canım allah sana sabır vermiştir belli ama
lütfen katlanma allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın nedemek gülmek elinden tutp kırmalıydı o elini sen napıyon diye
bizdee ana kuzusuyuz yapma lütfen dikkat et kendine
kesin kararını ver ciiddi şiddet yakındrı başlar
hep merhametim yüzünden kaldım bu zamana kadar canım kocam seviyo diye ama kendi mutluluğumu hiç düşünmedim Allah bana dinç olmayı nasip etsiin kesin kararlı olayım

hep merhametim yüzünden kaldım bu zamana kadar canım kocam seviyo diye ama kendi mutluluğumu hiç düşünmedim Allah bana dinç olmayı nasip etsiin kesin kararlı olayım

bence kendi mutluluğunu düşün canım
asla yaşın genç daha
inş.. kararın hayatına zarar vermeyecek yönde olur,

Back
X