aynı şey benimde başıma gelmişti ve ailesi zerre kıpırdatmadı kendini. benim ailem bilmiyor hala 6 yıl oldu evliyim çok zor zamanlar dı gerçekten. ama şimdi eşimle oçok mutluyuz evliliğimiz oturdu ve kv hala kıskanc çekemez hiç sevmem kendisii evine hizmetçi olmadım ya zoruna gitti.hep soğuktum hala soğuğum hep öyle olucam bu kv delerin hepsi demiyim yüzde sakseni gelini hizmetçi olarak görüyor birde oğlundan kıskanması yokmu.eşin eğer seni seviyorsa biraz bekle hemen karar verme daha çok yeni evlisin eşin zamanla aile kurduğunu anlıyacak daha çok gençsin sakın fevri kararlar verme cnm. ailesinin ekmeğine yağ sürme yuvana sahip çık ama gururundan da asla taviz vermebaşını dik tut haklı olduğun yerde ezilme sakın.anneci bi eşin var ve sende koyun gibi herşeye eyvallah demiyen bi tipsin seni çekip çevirememişler böyle kavgalarda erkeğin ailesi okdar rahatki niyeyse kız tarafı alttan alır olan kıza olacak kızınız dul kalacak oğlumuz yine bulur bunun havası var galiba. allah onlara layığını versin. benim eşim ailesine düşkün deyil allahtan yani fazla deyil normal.hayatımıza asla müdahale edemezler seninkiler aşmış kendilerini kv den uzakat oturmak okadar muhteşemki yakınsaın galiba ve hayatını zehir ediyoler eşinde sana sahip çıkmıyor. kişiliğini tamamlamamış bir koca daha. zamana bırak ve allah hakkında hayırlısı neyse onu versin.
ailen de onlara boyun eğmesin sende değerlisin ezdirmesinler seni. sen kişiliğini bozma kimse için gururunu kırdırma giden gitsin işte kapı vardır bi hayır dersin bu evlillik nasibinse devam edr değilse neolursa olsun biter zaten. o kv ve kp derinin görecekleri var zaten allah yanlarına bırakmaz bırakmıyor hiç meraketme allahın sopası yok ama adaleti öyle bi teceli ediyoki zamanı gelince. dik dur cnm gitmek isteyene de kapyı gösterrrrrrrrrrrr