• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sona geldim, boşanıyorum

Boşanma dilekçesini imzalayıp,nüfus fotokopisinide verirseniz esiniz tek başınada açabilir..Sadece imzaniz isteniyor çünkü..Ancak mahkeme günü orda olmanız şart..
Tamam o zaman öyle yapalım. Dilekçeyi nasıl yazdınız siz peki?

Bir kişi davacı olur avukata gerek yok maddi durumunuz yoksa. Mahkeme ye beraber gidin. Benim kimliğim eskiydi onu yeniletmemi istemişti mahkeme eskiyse yeniletin sizde

utopikuye utopikuye yoktun uzun zamandır , seni merak ediyordum..
Ne oldu da bu kadar ani bir şekilde bu kararı verdin özel değilse.. umarım hakkında hayırlısı olur..
Ben de seni merak ediyordum..

Ani olmadı. Zaten aklımdaydı hep biliyosun. Karşılıklı boşanma lafları geçiyodu son zamanlarda. Bi kere yüz göz olundu mu gerisi geliyo zaten. Her şey tüketildi. Kalmak için bi neden yok.

Ben de seni merak ediyordum..

Ani olmadı. Zaten aklımdaydı hep biliyosun. Karşılıklı boşanma lafları geçiyodu son zamanlarda. Bi kere yüz göz olundu mu gerisi geliyo zaten. Her şey tüketildi. Kalmak için bi neden yok.

Bardağı taşıran son bir damla yetti diyorsun..
Peki hiç çaba harcamadı mı, boşanma yoluna girmemek için..
Ya da iş ciddiye binip paçalar tutuşunca anlayacak kıymetini

Bardağı taşıran son bir damla yetti diyorsun..
Peki hiç çaba harcamadı mı, boşanma yoluna girmemek için..
Ya da iş ciddiye binip paçalar tutuşunca anlayacak kıymetini
Öncelerde konusu geçtiğinde boşanmaya ılımlı bakmıyodu ama şimdi o da anlaşamayacağımızdan emin olacak ki çabası yok. Üstelik saygısızlaştı. Bundan sonra da hiçbi şeyin önemi yok benim için. Tek istediğim süreci kolay atlatmak.

Öncelerde konusu geçtiğinde boşanmaya ılımlı bakmıyodu ama şimdi o da anlaşamayacağımızdan emin olacak ki çabası yok. Üstelik saygısızlaştı. Bundan sonra da hiçbi şeyin önemi yok benim için. Tek istediğim süreci kolay atlatmak.

Hakkında hayırlısı olsun..
Psikolojikmen nasıl, ne durumdasın peki..

Hakkında hayırlısı olsun..
Psikolojikmen nasıl, ne durumdasın peki..
Bundan sonraki süreci merak ediyorum. Boşandıktan sonraki yani. Öncelikle iş bulmak istiyorum onun planlamalarını yapıyorum kafamda. Sonra ne olur bilmem ama su an cok üzgün değilim uzun zamandır kendimi hazırladıgım için belki.

Bundan sonraki süreci merak ediyorum. Boşandıktan sonraki yani. Öncelikle iş bulmak istiyorum onun planlamalarını yapıyorum kafamda. Sonra ne olur bilmem ama su an cok üzgün değilim uzun zamandır kendimi hazırladıgım için belki.

Kendini yıpratmaman iyi bir şey..
Umarım hakkında hayırlısı ne ise o olur..

Bence bi avukata gidip sor burdan yeterli bilgi alamazsın. O daha iyi yönlendirir. Sanki avukat tutcakmış gibi git görüş bilgi edin durumum yok de zaten yardimci olurlar

Var ama süreci merak ediyorum dilekçeyi verdikten sonra napmak lazım falan

Boşanma davasını eşlerden biri açacak. internettekilerden bakarak bir protokol hazırlayabilirsiniz karşılıklı. davayı açmak için 300 lira civarı bir harç yatırmak gerekiyor. davayı açtığınızda tensipe düşer, yaşadığınız şehirdeki yoğunluğa göre ileri bir tarihe duruşma günü verilir. benim boşanma davamda kasımda açtık marta gün verdiler, şehir istanbul. bu durumda mahkemenin hakiminin haftanın hangi günü anlaşmalı boşanmaları karara bağladığını öğrenebilirsiniz kalemden. haftanın bir gününü anlaşmalı boşanmalara ayırmış arka arkaya onları alıyordur büyük ihtimalle. biz öyle yaptık. hakim salı günleri yapıyormuş, sorduk, hemen bu salı gelsek alır mısınız diye, alırım, saat birde gelin, bekleyin, diğer duruşmalar bitince sizi alayım dedi. perşembe açtık boşanma davasını salı günü boşandık. boşanma kararını almaya üç hafta sonra çağırdılar. o gün gittik, kararı elden tebliğ aldık, istinaftan feragat dilekçesi verdik. böylece karar kesinleşti. bize bir yazı verdiler, inip vezneden ödediğimiz harcın 190 lirasını geri aldık.

Back
X