Boşanma dilekçesini imzalayıp,nüfus fotokopisinide verirseniz esiniz tek başınada açabilir..Sadece imzaniz isteniyor çünkü..Ancak mahkeme günü orda olmanız şart..Evet anlaşmalı. Mahkemeye beraber gitmek zorunlu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşanma dilekçesini imzalayıp,nüfus fotokopisinide verirseniz esiniz tek başınada açabilir..Sadece imzaniz isteniyor çünkü..Ancak mahkeme günü orda olmanız şart..Evet anlaşmalı. Mahkemeye beraber gitmek zorunlu mu?
Tamam o zaman öyle yapalım. Dilekçeyi nasıl yazdınız siz peki?Boşanma dilekçesini imzalayıp,nüfus fotokopisinide verirseniz esiniz tek başınada açabilir..Sadece imzaniz isteniyor çünkü..Ancak mahkeme günü orda olmanız şart..
Teşekkürler dilekçeyi nerde yazdırdınız pekiBir kişi davacı olur avukata gerek yok maddi durumunuz yoksa. Mahkeme ye beraber gidin. Benim kimliğim eskiydi onu yeniletmemi istemişti mahkeme eskiyse yeniletin sizde
Üzüldüm senin adına hakkında hayırlısı olsunZaten mutsuzdunuz hayırlısı olsun![]()
para gerekiyorDilekçeyi bi kişi götürüp verebiliyo mu mahkemeye? Para gerekiyo mu dava açmak için?
Ben de seni merak ediyordum..utopikuye yoktun uzun zamandır , seni merak ediyordum..
Ne oldu da bu kadar ani bir şekilde bu kararı verdin özel değilse.. umarım hakkında hayırlısı olur..
Ben de seni merak ediyordum..
Ani olmadı. Zaten aklımdaydı hep biliyosun. Karşılıklı boşanma lafları geçiyodu son zamanlarda. Bi kere yüz göz olundu mu gerisi geliyo zaten. Her şey tüketildi. Kalmak için bi neden yok.
Öncelerde konusu geçtiğinde boşanmaya ılımlı bakmıyodu ama şimdi o da anlaşamayacağımızdan emin olacak ki çabası yok. Üstelik saygısızlaştı. Bundan sonra da hiçbi şeyin önemi yok benim için. Tek istediğim süreci kolay atlatmak.Bardağı taşıran son bir damla yetti diyorsun..
Peki hiç çaba harcamadı mı, boşanma yoluna girmemek için..
Ya da iş ciddiye binip paçalar tutuşunca anlayacak kıymetini
Öncelerde konusu geçtiğinde boşanmaya ılımlı bakmıyodu ama şimdi o da anlaşamayacağımızdan emin olacak ki çabası yok. Üstelik saygısızlaştı. Bundan sonra da hiçbi şeyin önemi yok benim için. Tek istediğim süreci kolay atlatmak.
Bundan sonraki süreci merak ediyorum. Boşandıktan sonraki yani. Öncelikle iş bulmak istiyorum onun planlamalarını yapıyorum kafamda. Sonra ne olur bilmem ama su an cok üzgün değilim uzun zamandır kendimi hazırladıgım için belki.Hakkında hayırlısı olsun..
Psikolojikmen nasıl, ne durumdasın peki..
Bundan sonraki süreci merak ediyorum. Boşandıktan sonraki yani. Öncelikle iş bulmak istiyorum onun planlamalarını yapıyorum kafamda. Sonra ne olur bilmem ama su an cok üzgün değilim uzun zamandır kendimi hazırladıgım için belki.
Yeterince yıprandım ki. Yıpratacak sağlam bi psikolojim de kalmadı sanki koyvermiş durumdayım.Kendini yıpratmaman iyi bir şey..
Umarım hakkında hayırlısı ne ise o olur..
Var ama süreci merak ediyorum dilekçeyi verdikten sonra napmak lazım falan