• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sona gidiyorum adim adim..

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
Iyi gunler arkadaslar..yarin esyalarimi toplamak icin baska bir sehre gidiyorum..bosaniyoruz sonunda..mahkemenin verecegi gunu beklicem sonrada..agrili sizili bekleyis devam ediyor..bir taraftan kurtulduguma seviniyorum cunku biliyorum sonum yoktu..bir taraftan onum kapkaranlik karanlik bir bosluk bundan sonra hayatimda hic mutlu olacagimi dusunemiyorum..hayal kuramiyorum..grlecege guzel bakamiyorum..bi taraftan aile ici gerginlikler oluyor tahammul edemiyorum..cok karisigim Allahim yaa..::(

Iyi gunler arkadaslar..yarin esyalarimi toplamak icin baska bir sehre gidiyorum..bosaniyoruz sonunda..mahkemenin verecegi gunu beklicem sonrada..agrili sizili bekleyis devam ediyor..bir taraftan kurtulduguma seviniyorum cunku biliyorum sonum yoktu..bir taraftan onum kapkaranlik karanlik bir bosluk bundan sonra hayatimda hic mutlu olacagimi dusunemiyorum..hayal kuramiyorum..grlecege guzel bakamiyorum..bi taraftan aile ici gerginlikler oluyor tahammul edemiyorum..cok karisigim Allahim yaa..::KK43:
Karisik olman gayet normal degil mi? Bir degisim yasiyorsun. Iyisiyle kotusuyle yasadigin bir hayati sonlandiriyorsun. Gecmiste yasadiklarini bir kenara birakip yasanan her seyde bir hayir vardir deyip ileriye bakma zamani. Yolun acik olsun.

Allah yardımcınız olsun, kolay değil zor bir süreç sizinle olacak ,fakat genede karamsarlığa kapılmayın eski konunuzu bilemedim fakat demek ki hakkınızda bu hayırlısıymış.....

Cok dusunuyorum..duvari nem insani gam yikar misali..bir adim onumu goremiyorum..bir gun bende sorunsuz huzurlu olabilecmiyim:(

Allah yardımcınız olsun, kolay değil zor bir süreç sizinle olacak ,fakat genede karamsarlığa kapılmayın eski konunuzu bilemedim fakat demek ki hakkınızda bu hayırlısıymış.....
Teskler cnm Ins..anlasamadik ailesine bagimliydi benimseyemedi temel sebep bu..

Karisik olman gayet noral degil mi? Bir degisim yasiyorsun. Iyisiyle kotusuyle yasadigin bir hayati sonlandiriyorsun. Gecmiste yasadiklarini bir kenara birakip yasanan her seyde bir hayir vardir deyip ileriye bakma zamani. Yolun acik olsun.
Evet normal ama sabah uyaniyorum dusunceler..geceler kabuslar..agir geciyor..gecer Ins..:(

Teskler cnm Ins..anlasamadik ailesine bagimliydi benimseyemedi temel sebep bu..

kaç yıllık evliydiniz ?keşke olmasaydı bitmeseydi ama olmuş işte :( rabbim bundan sonrası için yardımcınız olsun aileniz yanınızda size destek mi ?

Bu süreci sizi sorgulamayan ,suçlamayan ve güvende hissettiğiniz birinin yanında geçirmenizi tavsiye ediyorum.
Ben sikintili ailm dahada sikintili anlamiyorum sanki onlar bosaniyor..hergun annemle bi sebepten tartisiyoruz zaten..sakin olmaya calisiyorum..ya sabir...

Ben sikintili ailm dahada sikintili anlamiyorum sanki onlar bosaniyor..hergun annemle bi sebepten tartisiyoruz zaten..sakin olmaya calisiyorum..ya sabir...

Acaba siz üzüldüğünüz için mi sizinle tartışıyor ,tabiki oda istemezdi ayrılmanızı ,sizi üzgün görünce dayanamıyordur siz sakin olmaya çalışın. Bakın bu süreç geçsin inşallah herşey daha güzel olacak .Ne demişler ''zaman herşeyin ilacıdır''

TE="aseeg, post: 43409563, member: 465570"]kaç yıllık evliydiniz ?keşke olmasaydı bitmeseydi ama olmuş işte :KK43: rabbim bundan sonrası için yardımcınız olsun aileniz yanınızda size destek mi ?[/QUOTE]
Sagol cnm..ailem destek ama kalacak yer vermekle kapi acmakla yetmiyorku..insan destek istiyor..anliyorum onlarada zor kizlari bosaniyor ama cok zorlarina gidiyo moraller hep bozuk ben onlardan daha iyim ama benimde sevkimi kiriyolar boyle yaparak hic snlasamiyoruz bu ara..2 kez geldim diye annem niye gecen sefer sonlandirmadin tavri icinde..

Acaba siz üzüldüğünüz için mi sizinle tartışıyor ,tabiki oda istemezdi ayrılmanızı ,sizi üzgün görünce dayanamıyordur siz sakin olmaya çalışın. Bakın bu süreç geçsin inşallah herşey daha güzel olacak .Ne demişler ''zaman herşeyin ilacıdır''
Uzuluyorum tabi ama gerginler..bilmiyorum..Is bakiyorum tutunmaya calisiyorum..bisey demiyolqr ama tahammul yok..

Uzuluyorum tabi ama gerginler..bilmiyorum..Is bakiyorum tutunmaya calisiyorum..bisey demiyolqr ama tahammul yok..

Siz biraz görmezden gelseniz ailenizi ,
Şimdilik onları kafaya takmayın ,bakın ne güzel düşünmüşsünüz çalışmayı,
Belki bu sizin için güzel bir başlangıç olabilir inşallah,
Bu yüzden herşey eski eşinizden ibaret değil lütfen öyle düşünerek rahatlayın ve zamana bırakın,

Ben ilk evliliğimde bikere bi gittim babaevine boşanacam diye.... Çok destek oldular sonra malligima doymiiimmm geri döndüm... e tabi bisüre sonra gene... çünkü bikerecik dikiş tutmadı mı bitti olay uzatmaya gerek yok herneyse.. İkinci kez oldu bu sefer kesin dönüş yaptım babamın ikna olması zor oldu hatta vazgeçerim korkusuyla kendi avukatına verdi benim isi:KK70:
Gerçi ben artık nefret ettiğim için kararliydim ama korku işte.... senin yapacağın tek şey onlara üzülecek malzeme vermemen.... bu kararla çok daha mutlu olduğunu onlara gösterki senin için üzülmek yerine destek olup seninle mutlu olsunlar

Her son yeni bir başlangıçtır. Yeni baslangicinizda mutlu olmanızı dilerim.

Konularına şöyle bir baktım..
eşin hayatının tam merkezi olmuş.
ve okadar çok hırpalamışsınki kendini onun için...
Lütfen kendine değer ver arkadaşım.
önemlisin sen, eşin olmadan da değerlisin.
Tek başına mutlu olabilecek kadar kendine yetebilmek ilk adım.
mutluluğunu kimseye bağlama.
önceliğin kendi hayatın ve sağlığın.
ve şunu bil: sen kendine değer vermezsen kimse sana saygı duymayacak.
Allah yardımcın olsun, bunlar son üzüntülü günlerin olsun inşallah..

Siz biraz görmezden gelseniz ailenizi ,
Şmdilik onları kafaya takmayın ,bakın ne güzel düşünmüşsünüz çalışmayı,
Belki bu sizin için güzel bir başlangıç olabilir inşallah,
Bu yüzden herşey eski eşinizden ibaret değil lütfen öyle düşünerek rahatlayın ve zamana bırakın,
Zaten farkindayim hic gozumde yok..belki aliskanliklar seneler..baskada hicbise kalmadi Icimde..degmez biliyorum..hatta seviniyorum bazen..para pul derdine dustu hicbirsey istemefim anlasmali olacak..cok yoruldum cunku ondan hayatindan karekterinden...ama ben bir atesim ve hersey korukluyor beni bu ara sanki..

Allah yardımcınız olsun.
eğer imkanınız varsa çalışın. daha kolay atlatılıyor. evde durmak bu süreçte çok zorluyor.
benim dostumu düşmanımı anlamam boşanma sürecimde olmuştu.

Zaten farkindayim hic gozumde yok..belki aliskanliklar seneler..baskada hicbise kalmadi Icimde..degmez biliyorum..hatta seviniyorum bazen..para pul derdine dustu hicbirsey istemefim anlasmali olacak..cok yoruldum cunku ondan hayatindan karekterinden...ama ben bir atesim ve hersey korukluyor beni bu ara sanki..

Bu zor süreçte rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah çarçabuk atlatırsın ,,,,,,,

Ben ilk evliliğimde bikere bi gittim babaevine boşanacam diye.... Çok destek oldular sonra malligima doymiiimmm geri döndüm... e tabi bisüre sonra gene... çünkü bikerecik dikiş tutmadı mı bitti olay uzatmaya gerek yok herneyse.. İkinci kez oldu bu sefer kesin dönüş yaptım babamın ikna olması zor oldu hatta vazgeçerim korkusuyla kendi avukatına verdi benim isi:KK70:
Gerçi ben artık nefret ettiğim için kararliydim ama korku işte.... senin yapacağın tek şey onlara üzülecek malzeme vermemen.... bu kararla çok daha mutlu olduğunu onlara gösterki senin için üzülmek yerine destek olup seninle mutlu olsunlar
Sagol cnm..boyle yorumlar Insana can katiyor..zaten burdada amac dertleri paylasmak akil almak teskler..ilk evliligim dediginize gore evlisiniz heralde umarim aradiginiz mutlulugu omurluk bulmussunuzdur..ailem belli yasta insanlar sonucta uzmrk istemem asla destekleri buyuk ama annem bazen catisiyo iste..

Back
X