dün gece çok sıcak olduğundan bir türlü uyuyamadım.ancak sabah uyuyabildim 8:30 da oğlum uyanınca bende kalktım.
sonra bir kaç hareket yaptım basenler popo ve üst karın için.şu an acıyor her yanım.
kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği 1 peynir kaşarlı omlet 1-2 çatal bal(balsız kahvaltı yapamıyorum ben)salatalık ve şekersiz çay.10:30 da yaptım kahvaltıyı bugün geciktim biraz.13:30 gibi de 2 kayısı 1 ceviz yedim.
dün okuduğum yazıda adet öncesi dönem de vücut sadece su değil yağ da depoluyormuş.bu yüzden kilo vermek zormuş.yumurtalama dönemi en iyi sonuçları alabileceğimiz dönemmiş.ama sıkılaşıyorum sanırım.
pazartesi 40 dk.yürüyüş yapmıştım.dün ise 36 dk yürüyüş ve 15 dk.jıllıan ile incel hareketleri(normalde 24 dk.ama ben dayanamadım daha fazla)
bakalım bugün ne yapacağım?
ayrıca kan gruplarına göre diyet ile ilgili program izledim çok ilgilenmiyordum ama yazar çok inandırıcı ve mantıklı açıklamalar yaptı bende bi koşu gittim kitabı aldım başlayacağım.ben 0 grubu olduğum için kırmızı et yemem gerekirmiş.yasak olanlar ise ekmek ve süt grubuymuş
( ben pek et hele de kırmızı et sevmem ama denyeceğim.sağlıklı olmak için vücudun yapısına göre beslenmeliymişiz.okudukça bilgileriimi paylaşacağım sizlerle.