Sona kalan 5-6 kilo.bu sefer başaracağım!!!

ethos

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
549
6
296
merhaba arkadaşlar
benim diyet geçmişim de baya uzun aslında.hele ki de çocukluğa ve bebekliğe dönersek...ahhh ahhh.hep pirinç unuyla yapılan mamalarla beslenince şişiyorsun sonra da toplayamıyorsun büyüyünce.bazen anneme kızıyorum keşke daha bilinçli olsaydı ama yapacak bişey yok.ileriye bakmak lazım.
neyse bende anlaşılan üzere hep hafif toplu bir kızdım.balık etli yani:))üniversite zamanların da da sınavlardan dolayı bir 68 olur bir 60 a inerdim böyle geçti o yıllar.en az 58 olduğumu hatırlıyorum.sonra evlilik ve sorunlu başlayan gebelik derken ben doğum öncesi en son tartıda 95 rakamını gördüm sonrasına bakmadım.ee doğum haliyle sezeryan oldu ama benim göbek hiç inmedi.tanıyanlar sokak da görenler doğum ne zaman diye sorardı bende 3 ay oldu derdim:((( ve bir gün arkadaşa gittim o da hamile 2 hafta sonra doğum yapacak nerdeyse belli değil ama ben oğlum yanımda 4.5 aylık olmuş ondan daha hamile görünüyorum.çok üzüldüm çok.zaten 2 pantalonum vardı hamilelik pantalonu sadece onları giyebiliyordum.derken 2010 martta 88 kilo ile başladım ve ağustos da 68 kiloydum.sonra sıkıntı stres koşuşturmaca ve dikkatle 62 oldum.1.5 yıldır da 61-63 arası dolanıyorum.bir türlü 57 olamadım .amacım 57 olmak ve sıkılaşmak.haliyle sarkmalar oldu .ama düzeleceğim bu sefer daha inançlyım.zaten bu topiği açmak da sorumluluk gerektirir değil mi?her gün yazacağım nasılsa tatile de girdik.
sizden de yardım bekliyorum.ayrıca benim gibi geriye 5-6 kilosu kalan arkadaşlarla da daha başarılı olacağımıza inanıyorum.baya uzun oldu ama çok rahatladım anlatınca.kendime güvenim geldi yine.nerdeyse 5 ayda 20 kilo vermişim şu 6 kilodan mı korkacağım?

dün gece çok sıcak olduğundan bir türlü uyuyamadım.ancak sabah uyuyabildim 8:30 da oğlum uyanınca bende kalktım.
sonra bir kaç hareket yaptım basenler popo ve üst karın için.şu an acıyor her yanım.
kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği 1 peynir kaşarlı omlet 1-2 çatal bal(balsız kahvaltı yapamıyorum ben)salatalık ve şekersiz çay.10:30 da yaptım kahvaltıyı bugün geciktim biraz.13:30 gibi de 2 kayısı 1 ceviz yedim.
dün okuduğum yazıda adet öncesi dönem de vücut sadece su değil yağ da depoluyormuş.bu yüzden kilo vermek zormuş.yumurtalama dönemi en iyi sonuçları alabileceğimiz dönemmiş.ama sıkılaşıyorum sanırım.
pazartesi 40 dk.yürüyüş yapmıştım.dün ise 36 dk yürüyüş ve 15 dk.jıllıan ile incel hareketleri(normalde 24 dk.ama ben dayanamadım daha fazla)
bakalım bugün ne yapacağım?
ayrıca kan gruplarına göre diyet ile ilgili program izledim çok ilgilenmiyordum ama yazar çok inandırıcı ve mantıklı açıklamalar yaptı bende bi koşu gittim kitabı aldım başlayacağım.ben 0 grubu olduğum için kırmızı et yemem gerekirmiş.yasak olanlar ise ekmek ve süt grubuymuş:(( ben pek et hele de kırmızı et sevmem ama denyeceğim.sağlıklı olmak için vücudun yapısına göre beslenmeliymişiz.okudukça bilgileriimi paylaşacağım sizlerle.

dün gece çok sıcak olduğundan bir türlü uyuyamadım.ancak sabah uyuyabildim 8:30 da oğlum uyanınca bende kalktım.
sonra bir kaç hareket yaptım basenler popo ve üst karın için.şu an acıyor her yanım.
kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği 1 peynir kaşarlı omlet 1-2 çatal bal(balsız kahvaltı yapamıyorum ben)salatalık ve şekersiz çay.10:30 da yaptım kahvaltıyı bugün geciktim biraz.13:30 gibi de 2 kayısı 1 ceviz yedim.
dün okuduğum yazıda adet öncesi dönem de vücut sadece su değil yağ da depoluyormuş.bu yüzden kilo vermek zormuş.yumurtalama dönemi en iyi sonuçları alabileceğimiz dönemmiş.ama sıkılaşıyorum sanırım.
pazartesi 40 dk.yürüyüş yapmıştım.dün ise 36 dk yürüyüş ve 15 dk.jıllıan ile incel hareketleri(normalde 24 dk.ama ben dayanamadım daha fazla)
bakalım bugün ne yapacağım?
ayrıca kan gruplarına göre diyet ile ilgili program izledim çok ilgilenmiyordum ama yazar çok inandırıcı ve mantıklı açıklamalar yaptı bende bi koşu gittim kitabı aldım başlayacağım.ben 0 grubu olduğum için kırmızı et yemem gerekirmiş.yasak olanlar ise ekmek ve süt grubuymuş:(( ben pek et hele de kırmızı et sevmem ama denyeceğim.sağlıklı olmak için vücudun yapısına göre beslenmeliymişiz.okudukça bilgileriimi paylaşacağım sizlerle.

canım hayırlı olsun topiğin (:
kilo vermede en sıkıntılı rakam 5-6 kilo verme mevzusu. 10 kilodan fazla olunca verilmesi gereken kilo rahat gidiyor. ben de şu an 5 kiloyu verme çabasındayım :/ dura dura vermeye çalışıyorum. kalori diyetine göre günlük 1100-1200lük kalori alıyorum, her gün 1 saat tempolu yürüyüş+ jillin egzers. bakalım ne zaman inebileceğim 51e :/

bu arada canım sana tavsiyem omletini kaşarlı değil de lor peynirli ya da süzme peynirli yapmaya çalış. kalorileri daha düşük, ve yağsız olsun omletin. aslında rafadan yesen daha tok tutar seni.
benim de kahvaltılarda bal tutkum vardı ama diyette bal çok sakıncalı ne yazık ki :/ onun yerine ben üzüm pekmezi yiyorum 1 tatlı kaşığı kadar sabahları. diyetisyen bi arkadaşımın önerisi ile. onu da öneririm. başarılar ;)

çok teşekkürler missisipi.haklısın bal konusunda ama az yiyorum diye avutuyorum kendimi.sen jillianı yapabiliyor musun?çok zor geldi belki yürüyüşün ardından yaptığım içindir.sen nasıl bir program yapıyorsun canım?

benim 1. level bugün itibariyle bitti canım. ben de 1 saat tempolu yürüyüşten sonra yapıyorum jilli. eğer önce jilli yapsam yürüyüşe halim kalmaz vala :D artı bi de 1200-1250 kalorilik diyet yapıyorum. jillde istediğim sıkılaşmaya henüz gelemedim ben :( belki de daha erken, acale ediyor olabilirim. ilk 3 gün çok zorlanmıştm ve yatarken bile her yerim ağrıyordu ama sonraki günler daha rahat yapmaya başladım.

merhaba arkadaşlar
benim diyet geçmişim de baya uzun aslında.hele ki de çocukluğa ve bebekliğe dönersek...ahhh ahhh.hep pirinç unuyla yapılan mamalarla beslenince şişiyorsun sonra da toplayamıyorsun büyüyünce.bazen anneme kızıyorum keşke daha bilinçli olsaydı ama yapacak bişey yok.ileriye bakmak lazım.
neyse bende anlaşılan üzere hep hafif toplu bir kızdım.balık etli yani:))üniversite zamanların da da sınavlardan dolayı bir 68 olur bir 60 a inerdim böyle geçti o yıllar.en az 58 olduğumu hatırlıyorum.sonra evlilik ve sorunlu başlayan gebelik derken ben doğum öncesi en son tartıda 95 rakamını gördüm sonrasına bakmadım.ee doğum haliyle sezeryan oldu ama benim göbek hiç inmedi.tanıyanlar sokak da görenler doğum ne zaman diye sorardı bende 3 ay oldu derdim:((( ve bir gün arkadaşa gittim o da hamile 2 hafta sonra doğum yapacak nerdeyse belli değil ama ben oğlum yanımda 4.5 aylık olmuş ondan daha hamile görünüyorum.çok üzüldüm çok.zaten 2 pantalonum vardı hamilelik pantalonu sadece onları giyebiliyordum.derken 2010 martta 88 kilo ile başladım ve ağustos da 68 kiloydum.sonra sıkıntı stres koşuşturmaca ve dikkatle 62 oldum.1.5 yıldır da 61-63 arası dolanıyorum.bir türlü 57 olamadım .amacım 57 olmak ve sıkılaşmak.haliyle sarkmalar oldu .ama düzeleceğim bu sefer daha inançlyım.zaten bu topiği açmak da sorumluluk gerektirir değil mi?her gün yazacağım nasılsa tatile de girdik.
sizden de yardım bekliyorum.ayrıca benim gibi geriye 5-6 kilosu kalan arkadaşlarla da daha başarılı olacağımıza inanıyorum.baya uzun oldu ama çok rahatladım anlatınca.kendime güvenim geldi yine.nerdeyse 5 ayda 20 kilo vermişim şu 6 kilodan mı korkacağım?

Merhaba canım bende 76'dan 66'ya düştüm hedefim 54 olmak aslında bir 60'ı görsem diğerlerini yavaş yavaş vericemde 60'ı göremedim :1: sen harika vermişsin tebrikler sana:46::46:Sen o kalan kilolarıda çok çabuk verirsin. Sen korkma kilolardan onlar senden korksun :52::32:

merhaba arkadaşlar

hadi inşallah başarırsın canım .. bak nerelerden nerelere gelmissin ... bende 85 lere kadar çıktım hemde doğum falan da değil yani en güzel çağlarımda o kilolardaydım

benim 10 kilo fazlam var bir türlü veremiyorum napsam olmuyor. en son karpuz kürüne dayandım bakalım sonuç ne olacak..:22:

merhaba :)

ben de aynı dertten muzdaribim. 9 ayda 27 kilo verdim. gel gelelim kalan 7 kiloyu veremiyorum. 89 kilodan 62 kiloya düştüm. 55 olmak istiyorum :/

alllaaaaahhhım.ya yemin ederim kaaaaç haftadır didiniyorum uğraşıyorum kilo verebilmek için ama olmuyoooor.5 kilo versem yeter diyorum ama olmuyo sizi çok tebrik ediyorum o kilodan bu kiloya düşmek kolay iş değil açıkcası :)

teşekkür ederim arkadaşlar.demekki hepimiz aynıyız.sona kalan zor oluyor.
ben kaç gündür giremedim nete.konuyu açtım sonra aksilikler işte.e tabi yeme düzeni de bozuldu iyice.neyse yarından itibaren başlamalıyım yoksa olmayacak bu iş.bu yaşlarımda böyle olursam ileride naparım.keşkelerle geçen sonraki yıllarım diye korkuyorum.kafa da bitirmek lazım.

Back
X