- 27 Ekim 2011
- 707
- 230
- 323
son konumu ocakta açmıştım cinsel pproblemler temizlik düzen takıntıları sıfır sosyal hayat vs derken ve ocaktan beri tek bir düzelme olmamışken hiçbiriyle ilgili son oturup konuşmamızda ikimizde özverili olmaya karar vermişken hiç bir değişiklik olmadı ben psikiyatriste gittim depreyona girdim iki aydır da gidiyorum ilaç kullanyorum dr bana aile terapistine gitmeniz gerekiyor dedi dr dan geldikten sonra durumböyle dedim dr aile terapistine gitmemiz gerektiğini söyledi dedim sakince o günden beri 2 aydır ne ben dedim gidelim veya gidecekmiyiz diye ne de o...çok kayıtsız çok duyarsız ben dr a gidiyorken insan bir kendisine sorar bu innsan gittiğine göre ciddi problemler var diye ama o kadar rahat ki... cinsellik 3 aydır yok 3 ay içinde bir kere sarıldı arkadan ben de kendimi çektimm o kadar...artık ben de istemiyorum.diğer konumda bahsetmiştim benden soğuduğunu söylemişti bu söylendiktensonra bende de bitti artık.sosyal yaşam dersen en son 2 ay önce falan çamlıca ya gidelim dedim aramız da kötüydü hep soğuktu hani değişiklik olur muhabbetimiz artar diye tamam dedi ikiletmedi..gittik hava güzel ama orda bile el ele falan tutuşmadık önceden çoooook(!_' yıl önce) önceden markete bile giderken elele tutuşurduk.gezdik vs sonra fotoğraf çekti orayı burayı beni vs.. ben de onu çektim iki üç kere makineyi aldı ve laubali ve bilmiş şekilde bu ne ya böyle mi çekilir bir fotoğraf bile çekemiyorsun vs ben dumur oldum ya uzun zaman sonra bir yere gitmişiz bir fotoğraf yüzünden böylemi davranılır çok üzüldüm kırıldım..ve surat astım günün devamında bir banka oturdum geldi oturdu iki saniye hiç bir şey demeden gitti ben kaldım oturduğum yerde manzaraya daha yakın bir yere gitti oturdu ben de peşinden gittim oturdum ya dedim insan bir haber verir kalkarken gel şuraya oturalım daha ii gibisinden oda tutmuş sende gariplik buralar varken ordamı oturulur ya dedim harikasın ya bu günü de böyle mahvettik ya harika dedim o da bana işte sen böylesin heryerde bi problem çıkarıyorsun sankibenmişim gb problem çıkaran işte yok efendim benle bir yere gitmek istemiyormmuş artık başkalarıyla daha mutlu geziyrmuş falan bunları da yuttum orada....sonra çıktık eve gidiyoruz otobüs durağına ageldik yaklaşık yarım saat belki daha fazla bekledik neyse ben dedim ya burdan geçen gelmicek öbür durağa gidelim tamam dedi o arada biraz yumuşamıştık ama gene konuşmuyorduk tam biz yürüdük diğer durağa yaklaştık beklediğimiz otobüs geçti gitti yetişemedik allahım basıl bir şeydir sinirler küfürler bir izin günüm var bütün günüm duraklarda geçti yok efendim bundan sonra bir yere çıkmazmış mahfetti yanii o günden beri onunla hiç bir yere gitmiyorum markete bile hiçbiryere o 3-4 kere sordu hava güzel gidel
immi die şuraya buraya hep bahaneler ürettim işim var yorgunum hastayım vs diye artık onunl agezmeyi de istemiyorum..dün en son arkaaşı aradı nikah varmış tanımam etmem gideriz dedi bende ben gidemem dedim ya öylemi dedi tamam sende benden biryerlere gitmemi istersin senle gbisine getirdi ben de hayır istemem dedim ve çamlıca gününü ve kendisinin dediklerini hatırlattım ya öylemi dedi ve 2 gün önce aldığım çantayı iade et o zamn dedi nasıl olsa dışarı gezmek için çıkmıyormuşuım ya bende yooo ben arkadaşlarımla çııkıyorum dedim ama benim paramla aldın dedi ben de ii o zqamn iade ederim dedim ne kadar olgunsun olaylarayaklaşım tarına hayranım dedim ben bu adamı anlayamıyorum hiç hemde.......
ama artık harekete geçtim şimdi kursa gidiyorum ehliyet alıyorrum 2 aya kadar ayrılıcam evden o bunları bilmiyor ve herşey yolundaymış gb yaşıyor
immi die şuraya buraya hep bahaneler ürettim işim var yorgunum hastayım vs diye artık onunl agezmeyi de istemiyorum..dün en son arkaaşı aradı nikah varmış tanımam etmem gideriz dedi bende ben gidemem dedim ya öylemi dedi tamam sende benden biryerlere gitmemi istersin senle gbisine getirdi ben de hayır istemem dedim ve çamlıca gününü ve kendisinin dediklerini hatırlattım ya öylemi dedi ve 2 gün önce aldığım çantayı iade et o zamn dedi nasıl olsa dışarı gezmek için çıkmıyormuşuım ya bende yooo ben arkadaşlarımla çııkıyorum dedim ama benim paramla aldın dedi ben de ii o zqamn iade ederim dedim ne kadar olgunsun olaylarayaklaşım tarına hayranım dedim ben bu adamı anlayamıyorum hiç hemde.......
ama artık harekete geçtim şimdi kursa gidiyorum ehliyet alıyorrum 2 aya kadar ayrılıcam evden o bunları bilmiyor ve herşey yolundaymış gb yaşıyor