• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonbaharda evlenenler yardımcı olabilir mi ?

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.477
548
kızlar merhaba, kiminize göre dert değil biliyorum ama ben önümüzdeki sene ekimde evleniyorum inşAllah
ama balayı için cok mu gec olur ?
o aylarda tatile giden var mı ne taraflara gitmeliyiz? akdeniz sıcak olur diyorlar ama sezon bitmiş oluyo sanırım fiyatlarda cok düşük o aylar için karar veremedim bi türlü:KK64:

Bende gecen sene 18 ekimde evlendim. Balayına Kıbrıs'a gittik, çok memnun kaldık. Tavsiye ederim.

Arkadaşım geçen sene kasımda Kıbrıs's balayına gitti,yazlıklarla dolaşmışlar:KK39:
Bence de Kıbrıs'a gidin.

kızlar merhaba, kiminize göre dert değil biliyorum ama ben önümüzdeki sene ekimde evleniyorum inşAllah
o aylarda tatile giden var mı ne taraflara gitmeliyiz? akdeniz sıcak olur diyorlar ama sezon bitmiş oluyo sanırım fiyatlarda cok düşük o aylar için karar veremedim bi türlü:KK64:

ben 6 ekim.de evlendim vala iyi ki de o tarihte evlenmişim en lüks otelde en hesaplı şekilde kaldık. sıcaktan pişe pişe birbirimizden beş metre uzakta da uyumadık.
balayına bodrum voyage private otele gitmiştik efsane memnun kaldık ama çok çok sıcak bekleme. ben çok sıcak sevmediğim için bana yetti ama sen sıcak istiyorsan daha fethiye, Antalya taraflarına veya arkadaşların dediği gibi Kıbrıs.a gidebilirsin.
hem de dediğim gibi sezondan çok çok daha hesaplı ve çok daha lüks artı çok daha sakin otellerde konaklarsın.
yaz aylarında havuza bile girilmiyor kalabalıktan.

ben 6 ekim.de evlendim vala iyi ki de o tarihte evlenmişim en lüks otelde en hesaplı şekilde kaldık. sıcaktan pişe pişe birbirimizden beş metre uzakta da uyumadık.
balayına bodrum voyage private otele gitmiştik efsane memnun kaldık ama çok çok sıcak bekleme. ben çok sıcak sevmediğim için bana yetti ama sen sıcak istiyorsan daha fethiye, Antalya taraflarına veya arkadaşların dediği gibi Kıbrıs.a gidebilirsin.
hem de dediğim gibi sezondan çok çok daha hesaplı ve çok daha lüks artı çok daha sakin otellerde konaklarsın.
yaz aylarında havuza bile girilmiyor kalabalıktan.

evet kalabalık sevmediğim için bende memnunum ama yagmur yagar mı diye de korkmuyo değilim.
bodrum tarafları soguk olur diye antalya civarı istiyoruz hatta Q premium u düşünmüştük normalde 2400 civarı ama ekimde 1100 ekadr düşüyo fiyatlar

güneye gidebilirsiniz antalya- fethiye kasıma kadar sıcak oluyor ama garantiye alalım derseniz kıbrısa gidin. 2 sene önce kasımda denize girdik minik çocukla hem de.

25 Ekimde evlendim geçen sene Kapadokyaya 3 günlük kısa bi tatile gittik, güzel geçti beraber dinlendik gezdik eğlendik ama orası uzun süre çekilmez bi süre sonra her yer peribacası insan sıkılıyo. Ama illa sıcak tatil dersen bu sene 25 eylülde Antalyaya gittik bir hafta gayet sıcaktı ve hatta özellikle eylül sonu Ekim başını öneririm Antalyanın bunaltıcı sıcağını yaşamadık.

canımm ben 19 martta evlenmiştim.. yazlık bir yere gitmek istemedik nasıl olsa deniz havuz eglence olmaz diye..
Abantı tercih etmiştik cok sessiz sakin bir yerdi ben memnun kalmıstım cunku dugun yorgunlugu ayların yorgunlugu oluyor uzerinde insanın. kafa dinlemelik bir yerdi

TAbi böyle bir yer istemezsen hüsrana ugrarsın otelde de yemek vakitleri dısında insanla pek karsılasmıyorsun. kış otelleri yarım pansiyon oldugu icin kahvaltı ve aksam yemegi vardı. ekstra kahve ögle yemegi gibi ücretlerle 1600 olmustu.
Uyguna denk geldigi icinde yazın bayram tatilinde kusadasına gitmiştik hem aynı paraya 2 tatil yapmıs olduk :)

Biz kasimda evlendik antalyaya gittik 22 dereceydi hava sortlar askililarla gezdik yabancilar denize bile giriyordu memnunda kaldik :)

Biz 15 ekimde evlendık 18 gıbı antalya voyage sorgun otelinde konukladık cok memnun kaldık balayı cıftlerı ıcın antakya gezı falan duzenledıler baya eglencelıydı yanı :) tavsıye ederim asırı bunaltıcı sıcakta ypktu

Balayına değil de geçtiğimiz ekim ayında antalyaya tatile gittik. Geceleri soğuk olsa da gün içinde gayet güzeldi.

2 sene önce 7 kasımda dügun yaptık. Yagmur yagacak diye korksamda hava çok güzeldi. Tabi beni yinede çarpti ve 20 gün hasta yattim. Butun izinimiz yatarak gecti tatile falan gidemedik. Ama ben hasta olmasaydım egeyi gezecektik. Yani kasımda gidiliyorsa ekimin balayı için geç oldugunu hiç sanmıyorum. Hem balayi illaki sıcakta yapilcak diye bir sey mi var ki? Maksat birlikte başbaşa gezmek dolaşmak eglenmek degil mi? :)

Her yıl Eylül sonu Antalya ya gidiyoruz oldukça boş oluyor oteller sokaklar vs.. hava genelde iyi oluyor biz çok sıcak sevmiyoruz ama bu yıl aşırı yağmur a denk geldik.. Kıbrıs daha iyi olabilir bence..

Antalyada yasiyorm bu sene bebekten dolayı gidemedim ama geçen sene kapanışı 29 ekimde yapmıştık bu sene kasımda hala denize giren vardı tabi hava sıcak oluyo ama deniz serin oluyo tadımlık girersiniz

Antalya'ya gidebilirsin. Havalar guzel oluyor.

Ben de ekimde evlenip Maldivlere gitmistim. Oranin tam sezonu olan zamandi.

Balayindan beklentine bagli. Biz kasimda evlendik, deniz gunes kum tatili sonra her yaz yapariz, düğünün yorgunlugunu atacagimiz, rahatca basbasa kalacagimiz huzurlu 3-5 gun gecirelim dedik. Kapadokyada bir suit ayarladik. Harikaydi. Hatta düğünumle ilgili verdigim en dogru karardi diyorum hatirladikca. Odada jakuzide sicak sıcak uzanirken dışarıdaki karı izlemek keyifliydi. Dusunursen ozelden atabilirim otelin adini.

Back
X