Sondayım (sorun evlilik)

roseflower45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2021
28
6
1
32
Merhaba bu sayfayı yeni keşfettim ve ilkkez bir topluluğa yazıylada olsa içimi dökeceğim. Öyle çok kırgınlıklarım var ki sayısını bilmem imkansız, kinci birisi değilim tek bir tane düşmanım yoktur kırgınlıklarım dışında çoğunuz olduğu gibi benimde derdim hayat arkadaşımla,, eski konuları belki anlatmak istedikçe yazarım ama size sizinkilere benzer olandan bahsedeceğim. 8 yıllık evliyiz iletişim problemimiz eskiden beri var ve eşim dışadönük birisi yani aile hayatı onun için ilk sırada değildir arkadaşları alkolü işi hep benden daha önce gelir. Ve dahası...
Neyse konuya gireyim 8 yıllık evlilik hayatımda 1 kez tatile gittim kuzenlerimle 3 günlüktü ve aynı odada kaldık oradayken eşim yalnızdı ve bana gittiğim gece ‘hemen uyuyacak mısın ben bekar gibiyim şimdi burada’ dedi arkadaş ortamında içiyorlardı ben zaten oğlumla ilgilenmekten yorgun düşmüştüm ona dedim ki ‘sana tüm kalbimle güveniyorum’ ve uyudum. 3. Günün sonunda geldiğimde boynunda bir morlukla karşılaştım belliydi ne morluğu olduğu ama o asla kabul etmedi normalde en ufak bir şüphemden evi dağıtan o adam çok sakindi sadece o morluk değil diyordu yani tepkisinden bile ne olduğu ortadaydı ben bunun kırgınlığıyla 4 gün bekledim ve bu süreçte hala saygısızca eve içkili geliyordu bu durum zaten beni hep kırıyorken birde o morluk gerçekten çekilmezdi.. o gün bugündür kırgınım 2 ay geçti üstünden ve hala biz bi ayrı bi barışığız soğuduğun noktada hiç bişy eskisi gibi olmuyor..

E canım durum ortada. Cevabı da ortada aslında

Seni daha fazla
Yine tekrarlayacak aynı hatayı çünkü sen aynı eve aynı düzene devam ediyorsun. Bir sey kaybetmemiş ki korksun ve bir daha yapmasın.

Durumunuza üzüldüm. Ama böyle oturup küs durmak işe yaramaz ya boşanmak istiyorsanız delil bulup boşanın yada boşanma durumun yoksa olmamış gibi davran. Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin lafını boşuna demiyorlar...

Boşanacak gücünüz varsa hiç beklemeyin aldatmasından ziyade sorumsuzluğu ve sizi arka planda tutnası en önemli sebepler çünkü...
Ha böyle bir gücünüz yoksa evliliğe devam edecekseniz sizi aldatmış olmasını yüzüne vurmayıp görmezden gelin..aksi halde dahada yüzsüzleşir size zerre saygısı kalmaz alalen yapar bunu daha da canınız sıkılır
Zor bir durum umarım en doğru kararı verirsiz

Dediğiniz gibi adam aile babası değil. O kumaş yok bir kere. İşte bazı insanların hiç evlenmemesi gerekiyor. Sizin kocanız da o gruba giriyor. Keşke en başından sizin başınızı hiç yakmasaydı.
Yani bariz bir şekilde aldatılmışsınız. Boyunda morluğun başka açıklaması yok. Yani parmak şeklinde boğazına basılmış değilse, öpme sonucu olur benim bildiğim.
Yani tabi ki önerim boşanmanız yönünde olacaktır. Zaten soğumuşsunuz, artık eskisi gibi olamazsınız. Zaten eski haliniz de öyle pek mutlu değilmiş. bana kalırsa kaybedecek bir şey yok, boşanın.

Maddi açıdan çocuğunuza ve kendinize bakabilecekseniz cevabı biliyorsunuz zaten

Neyi bekliyorsunuz ben anlamadım. Hani beklerim ve hayallerimdeki kocaya dönüşür zamanla sonrada mutlu mesut yaşarız filan diye mi düşünüyorsunuz anlayamıyorum. İyi bekleyin ne diyeyim mutluluklar o zaman

Bu adamdan bi cacık olmaz. Düzelmez. Saygı kalmamış aranızda. Keşke delil olacak bi şeyler geçse elinize. Tazminat şu bu için. Üzülüyorsunuz ama boşanmanız en doğrusu. Çünkü ölene kadar size bunu reva gören bi adamın suratını görmek daha acı.

Eeee sonuç?

Sizinkilere benzer diyerek içini mi ferahlatıyorsun? Biz böyle yapınca bizimkilerin kıçına tekme vuruyoruz ya sen napacaksin ?

Söyledikleriniz bana birşeyler kattı çok teşekkrler

Çok doğru yazmışsıınz geriye dönüp bakınca özlediğim hiç bi anı yok.. ama bedelsiz bitemez onca yaşananın bir bedeli olmalı

Neyi bekliyorsunuz ben anlamadım. Hani beklerim ve hayallerimdeki kocaya dönüşür zamanla sonrada mutlu mesut yaşarız filan diye mi düşünüyorsunuz anlayamıyorum. İyi bekleyin ne diyeyim mutluluklar o zaman
Hayr beklediğim güzel yarınlar yok zaten 8 yıl bir kere gönlümü almadan hep kendi kendime iyileştim. O yüzden umut yok sadece amaç var.

Çok doğru yazmışsıınz geriye dönüp bakınca özlediğim hiç bi anı yok.. ama bedelsiz bitemez onca yaşananın bir bedeli olmalı
Ne gibi mesela?
İhaneti kanıtlayıp tazminat davası falan mı açmak? Nafaka vs. hakkınız zaten.
Bunun dışında ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…