Sondayım (sorun evlilik)

Bazen

evet şuan delilim yok
O zaman gözünüzü dört açıp enseleyeceksiniz. Hatta bence bir avukat bulun, yönlendirsin sizi. Şimdi siz olayın hırsıyla, adamı yakalayacağım derken hukuka aykırı davranırsınız, bu da delili çöp edebilir. O yüzden ilk işiniz avukat bulmak olsun.

Merhaba bu sayfayı yeni keşfettim ve ilkkez bir topluluğa yazıylada olsa içimi dökeceğim. Öyle çok kırgınlıklarım var ki sayısını bilmem imkansız, kinci birisi değilim tek bir tane düşmanım yoktur kırgınlıklarım dışında çoğunuz olduğu gibi benimde derdim hayat arkadaşımla,, eski konuları belki anlatmak istedikçe yazarım ama size sizinkilere benzer olandan bahsedeceğim. 8 yıllık evliyiz iletişim problemimiz eskiden beri var ve eşim dışadönük birisi yani aile hayatı onun için ilk sırada değildir arkadaşları alkolü işi hep benden daha önce gelir. Ve dahası...
Neyse konuya gireyim 8 yıllık evlilik hayatımda 1 kez tatile gittim kuzenlerimle 3 günlüktü ve aynı odada kaldık oradayken eşim yalnızdı ve bana gittiğim gece ‘hemen uyuyacak mısın ben bekar gibiyim şimdi burada’ dedi arkadaş ortamında içiyorlardı ben zaten oğlumla ilgilenmekten yorgun düşmüştüm ona dedim ki ‘sana tüm kalbimle güveniyorum’ ve uyudum. 3. Günün sonunda geldiğimde boynunda bir morlukla karşılaştım belliydi ne morluğu olduğu ama o asla kabul etmedi normalde en ufak bir şüphemden evi dağıtan o adam çok sakindi sadece o morluk değil diyordu yani tepkisinden bile ne olduğu ortadaydı ben bunun kırgınlığıyla 4 gün bekledim ve bu süreçte hala saygısızca eve içkili geliyordu bu durum zaten beni hep kırıyorken birde o morluk gerçekten çekilmezdi.. o gün bugündür kırgınım 2 ay geçti üstünden ve hala biz bi ayrı bi barışığız soğuduğun noktada hiç bişy eskisi gibi olmuyor..
Bi tanede doğru düzgün adam olmaz mı ? Ya birisi ağzını açıpta mutluyum desin yemin ederim kendim ve siz bizler gibilerin üzüntüsünü unutup mutlu olan kişiye umut var demek ki deyip sevinicem!

bu aldatılma olaylarından en çok yüzsüzce ve dalga geçilerek davranılmasına üzülüyorum. eşiniz sizinle amiyane adını yazamayacağım şeyi geçiyor resmen ve rahatlığı da devam ediyor.
siz böyle küsüm hıhhhh diye yerinizde oturdukça da hiçbir şey değişmez.

Aldattigini bile bile, ki esiniz de aldatmadim dememis, o evde durmaniz esinize sen aldatsan da ben bosanamam, boyle de olsa bu evliligi surdurecegim anlamina gelmez mi?
Bedel odesin diyorsunuz da bu evlilige bu sekilde devam ederken bedel odeyen siz degil misiniz? Adamin donunu yikayip yemegini yapiuotsunuz. Anlasmali bosanabilirsiniz. Ne istiyorsaniz anlasma metnine yazip bosanabilirsiniz. Anlasmali bosanmada delile gerek yok. Bu sekilde onunuzu goremezsiniz, yillariniz gider bos yere. Hic degilse geri kalan hayatinizi kurtarin.

eşim dışadönük birisi yani aile hayatı onun için ilk sırada değildir arkadaşları alkolü işi hep benden daha önce gelir
ister dışa dönük olsun ister içe dönük yani aile hayatı daha önce olmalı ne olursa olsun
baştan bitirme sebebi
imzayı atarken birlikte beraber bi ömür için atmadınız mı
ama eşinize göre ben geziyim arklarla eğleneyim akşam eve gelince çocuğumu öper yemeğimi yer yatarım mantığı

adam aldatacağının sinyalini vermiş, söylediğinize kızmamış bile gayet sakin çünkü neyin ne olduğunu biliyor.
hem karnım doysun hem pastam dursun kafasında. duracağını da biliyor anladığım kadarıyla
eğer boşanmayı düşünüyorsanız ikinciye yapmasını beklemeyin, nafaka zaten hakkınız.
bu şekilde yaşamaktansa kendinize hayat kurun daha iyi

Ben şimdi bekar gibiyim burdaymış. Böyle tiplere hasta oluyorum. Karaktersiz olduğunu kabul etmiyor da bekarlık diye kendine bahane uyduruyor. Siz de yalnız kalınca bekar gibi oluyorsunuz. Onu düşünmüş mü? Hadsiz pislik.

İnşallah boşanacak durumunuz vardır da boşanıp kendi hayatınıza bakabilirsiniz.

Hayr beklediğim güzel yarınlar yok zaten 8 yıl bir kere gönlümü almadan hep kendi kendime iyileştim. O yüzden umut yok sadece amaç var.
Amacınında olduğunu pek göremiyorum. Yapılacak tek bir şey var işte yaparsın yapmazsın sana kalmış. Yoksa böyle bu adam seni şey yerine koymaya devam eder.

Siz çalışıyor musunuz? Eşiniz ne iş yapıyor?
Yani boşansanız nafaka verecek durumda mı ya da verir mi?
Bir de takip etmeyi ve telefonuna falan bakmayı hiç düşündünüz mü?

Back
X