Merhaba bu sayfayı yeni keşfettim ve ilkkez bir topluluğa yazıylada olsa içimi dökeceğim. Öyle çok kırgınlıklarım var ki sayısını bilmem imkansız, kinci birisi değilim tek bir tane düşmanım yoktur kırgınlıklarım dışında çoğunuz olduğu gibi benimde derdim hayat arkadaşımla,, eski konuları belki anlatmak istedikçe yazarım ama size sizinkilere benzer olandan bahsedeceğim. 8 yıllık evliyiz iletişim problemimiz eskiden beri var ve eşim dışadönük birisi yani aile hayatı onun için ilk sırada değildir arkadaşları alkolü işi hep benden daha önce gelir. Ve dahası...
Neyse konuya gireyim 8 yıllık evlilik hayatımda 1 kez tatile gittim kuzenlerimle 3 günlüktü ve aynı odada kaldık oradayken eşim yalnızdı ve bana gittiğim gece ‘hemen uyuyacak mısın ben bekar gibiyim şimdi burada’ dedi arkadaş ortamında içiyorlardı ben zaten oğlumla ilgilenmekten yorgun düşmüştüm ona dedim ki ‘sana tüm kalbimle güveniyorum’ ve uyudum. 3. Günün sonunda geldiğimde boynunda bir morlukla karşılaştım belliydi ne morluğu olduğu ama o asla kabul etmedi normalde en ufak bir şüphemden evi dağıtan o adam çok sakindi sadece o morluk değil diyordu yani tepkisinden bile ne olduğu ortadaydı ben bunun kırgınlığıyla 4 gün bekledim ve bu süreçte hala saygısızca eve içkili geliyordu bu durum zaten beni hep kırıyorken birde o morluk gerçekten çekilmezdi.. o gün bugündür kırgınım 2 ay geçti üstünden ve hala biz bi ayrı bi barışığız soğuduğun noktada hiç bişy eskisi gibi olmuyor..