• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonlandırdım ve bitti !

Çok sakinsin ve aşırı düşüncelisin.
Döşesene mesajı ne düşünüyorsun sanane artık mesajından?
"Umurlarını mı aldırdın? Biliyor musun eksikliğini hiç hissetmycem çünkü yoktun zaten. Gören de bilim adamı olacaksın sanar, wcye gitmeden de tuvalet işini halletmenin yolunu mu buldun sayın bilim adamı?" Gibi laflar da serpiştir araya. İçinde ne varsa dök kus mesaja. Umarım okumaya zahmet eder. Umursuz ilgisiz insanlardan nefret ederim.

aynılarını çektim ve çekiyorum da hala ... Sakın ama sakın duygularına yenik düşüp barışma ben o hatayı yaptım keşke yol yakınken bende ayrılabilseydim de Allahın her günü çekmeseydim . Anlaşlıyım diyorsun ama şuna emin ol hep sen fedakarlık gösterdikçe o anlayıştan bir gram kalmıycak dün gece ki ağlama sebebin de o aklın varsa barışma sevgin ağır basmasın
Yok ne barışması bende öyle bir barış bir ayrıl yok . Sabaha kadar düşündüm bu kararı verdim . Bir anlık öfkeyle hareket etmedim . Kapılarım sonuna kadar kapalıdır , ölen hikaye toprağa girer.

Yok ne barışması bende öyle bir barış bir ayrıl yok . Sabaha kadar düşündüm bu kararı verdim . Bir anlık öfkeyle hareket etmedim . Kapılarım sonuna kadar kapalıdır , ölen hikaye toprağa girer.

Büyük konuşmayın lütfen aynı şekil bizde ayrıldık 4 ay ayrı kaldık ve barıştık.. Keşke barışmasaydım keşke

Çok sakinsin ve aşırı düşüncelisin.
Döşesene mesajı ne düşünüyorsun sanane artık mesajından?
"Umurlarını mı aldırdın? Biliyor musun eksikliğini hiç hissetmycem çünkü yoktun zaten. Gören de bilim adamı olacaksın sanar, wcye gitmeden de tuvalet işini halletmenin yolunu mu buldun sayın bilim adamı?" Gibi laflar da serpiştir araya. İçinde ne varsa dök kus mesaja. Umarım okumaya zahmet eder. Umursuz ilgisiz insanlardan nefret ederim.
Aynen Sakin ve düşünceliyim . Anlayışlı ve fedakar derdi . Kendimi yormayacam atarsa zaten iki kelimelik lafım var . Sözlerim ağırdır , yerini bulacak zaten .

Merhaba kıymetli hanımlar ! Hemen uzatmadan kısaca anlatacağım.Geçenlerde konu açmıştım ileride evliliği düşündüm adam bana günlerce mesaj atmıyor , aramıyor diye. Bir kişi demişti ki yakında buraya ayrıldık diye konu açacaksın diye gülmüştüm . Sahiden de dediği gibi oldu. Ayrıldık ama ondan dahi haberi yok. Sabah numarasını vs her şeyi sildim . Sınav haftasında dedim ki yok gibisin , nerelerdesin çok mu yoğunsun hemen çok dersim var, bunaldım dedi . Ve hala mesaj atmıyor , biraz vicdan azabı da çekmiyor değilim dün ağlamaktan gözlerim şişti. İlk defa biri için gözyaşı döktüm . Normalde ilgili birisi ama , beklediğim tabi ki de saatlerce konuşalım değil , çok anlayışlıyım . Günlerdir atmıyor , yazmıyor ee be adam bir kaç saniyende mi yok " aklımdasın canım" yazmak . Nasıl iyi ettim mi ? Böyle mi olmak lazım. Beklentim yok vallahi , bu ufacık şeyi dahi bana çok gördü . Şimdi yoluma güller serse ne yazar ? Telafisini yaparım diyor sürekli , ama çiçek zamanında sulanmalı. Lütfen bir şeyler söyleyin içime kapanığım sadece buraya yazabiliyorum . Sınavlarını etkilemek istemem , vicdanım sızlar , en iyisi sessizce veda...:cry::cry:

hepsi bir bahane hepsi bir yalan
arayamıyorum çok yogunum geç bunları

çok iyi yapmışsın ayrılmakla sen sınavlarınla ilgilen ve kendi hayatına bak ,

seni aradıgı zaman ' ben senden ayrılalı çok oldu senın haberin olmadı mı ' de

hepsi bir bahane hepsi bir yalan
arayamıyorum çok yogunum geç bunları

çok iyi yapmışsın ayrılmakla sen sınavlarınla ilgilen ve kendi hayatına bak ,

seni aradıgı zaman ' ben senden ayrılalı çok oldu senın haberin olmadı mı ' de
Haha . Çok iyimiş bunu söylerim . Ay Allah'ta seni güldürsün. :KK48::KK19:

Bir şey sormak istiyorum. Gün boyunca mesaj atmıyordu akşam atıyor muydu. Bende aynı dertten muzdaribim, erkek arkadaşım memur ben KPSS ye hazırlanıyorum. İnan tüm gün vaktim olmuyor, eve gelince yemek falan anca 8 gibi elim boşalıyor arayabiliyorum diyor. Bir günaydın yazmak kaç dakikasını alır insanın aylarca tartıştık bi çözüm bulamadık. Ben de bırakmak istiyorum ama sınav dönemi cesaret edemiyorum. Sizde de durum böyle miydi?

Bir şey sormak istiyorum. Gün boyunca mesaj atmıyordu akşam atıyor muydu. Bende aynı dertten muzdaribim, erkek arkadaşım memur ben KPSS ye hazırlanıyorum. İnan tüm gün vaktim olmuyor, eve gelince yemek falan anca 8 gibi elim boşalıyor arayabiliyorum diyor. Bir günaydın yazmak kaç dakikasını alır insanın aylarca tartıştık bi çözüm bulamadık. Ben de bırakmak istiyorum ama sınav dönemi cesaret edemiyorum. Sizde de durum böyle miydi?
Bana sadece iyi geceler yazıyordu o kadar . Son zamanlar da onu dahi atmadı . Günlerce hemde . Senin ki yine 8 de fırsat buluyor . Ya ben İnan ki şuan çok kötüyüm . Ağız dolusu küfür etmek istiyorum, kibarlığımı bir kenara koyup valla ona:KK62: . Seni sevdiğine inanıyor musun ? Ne sıklıkla konuşuyorsun , buluşuyorsun ?

ya ben olsam ayrılıyorum mesajı bile atmazdım

mesaj atınca cevap yazmazdım öyle ayrılmış olurduk

bence mesajla bile ayrılmayı hak etmiyor ama sen dirayetli olabilir misin şu an silip aylar sonra sana yaklaşırsa tersleyebilir misn o mesele. yapamazsın gibi duruyor burdan bakınca.

o yüzden ben olsam

"bu kadar ilgisizlik sevgisizlikten olur ancak. çalışma bahanene artık karnım doydu. eğer bu kadar hayattan kopacak kadar çalışman gerekiyorsa zaten o iş senin kapasiteni aşıyordur bence zorlama. ben beni hayatında bir yere koymayan insanla gelecek göremiyorum içimde sana karşı sevgim tükendi bugünden itibaren artık benim için özel değilsin." der yollardım

Bana sadece iyi geceler yazıyordu o kadar . Son zamanlar da onu dahi atmadı . Günlerce hemde . Senin ki yine 8 de fırsat buluyor . Ya ben İnan ki şuan çok kötüyüm . Ağız dolusu küfür etmek istiyorum, kibarlığımı bir kenara koyup valla ona:KK62: . Seni sevdiğine inanıyor musun ? Ne sıklıkla konuşuyorsun , buluşuyorsun ?
Bilmiyorum emin değilim sevip sevmediğine. Uzak şehirlerdeyiz 14 saatlik mesafe var. Her ay 1 kez yanıma geliyor. Ctesi kalıp gidiyor. Yanındayken çok iyi, gözümün içine bakar. Rahat mısın sıkıldın mı doydun mu.. Hep benim istediğim yerlere gideriz. Ama adam otobüse binince yok yani. 8 de aradığında da yani 20 dakika ya mesaj ya da 10 dk konuşma bi dediğin gibi yatmadan iyi geceler. Şöyle bi şey oldu yeni yılda gelecek hep ben geliyorum bi kezde sen gel . Sen gelmezsen gelmiycem falan dedi şakaya vurarak ama ciddiydi öyle hissettim. Birde bi keresinde benden eski yaşanmışlıklar bazen aklıma geliyor diye ayrıldı. Sonra özürler o anki modum saçmaladım falan bi şeyler olsu affetmedim ama barıştım. Tabii unutamıyorum o sözlerini.
Sence seviyor mudur :)))

ya ben olsam ayrılıyorum mesajı bile atmazdım

mesaj atınca cevap yazmazdım öyle ayrılmış olurduk

bence mesajla bile ayrılmayı hak etmiyor ama sen dirayetli olabilir misin şu an silip aylar sonra sana yaklaşırsa tersleyebilir misn o mesele. yapamazsın gibi duruyor burdan bakınca.

o yüzden ben olsam

"bu kadar ilgisizlik sevgisizlikten olur ancak. çalışma bahanene artık karnım doydu. eğer bu kadar hayattan kopacak kadar çalışman gerekiyorsa zaten o iş senin kapasiteni aşıyordur bence zorlama. ben beni hayatında bir yere koymayan insanla gelecek göremiyorum içimde sana karşı sevgim tükendi bugünden itibaren artık benim için özel değilsin." der yollardım
Gururum ağır basıyor . Benim için ağlayan insana şans vermemişken döndüm buna verdim . Hak etmiyorsa göze alacak kaybetmeyi .Geri dönüş yok . İnsanlar değişmez, ben söylüyorum diye atsa artık ne anlamı var benim bir hiçten başka .

Gururum ağır basıyor . Benim için ağlayan insana şans vermemişken döndüm buna verdim . Hak etmiyorsa göze alacak kaybetmeyi .Geri dönüş yok . İnsanlar değişmez, ben söylüyorum diye atsa artık ne anlamı var benim bir hiçten başka .

zaten değişsin diye atmayacaksın ki ayrılık mesajını değişemez zaten değişmiş rolü yapar en fazla

Bilmiyorum emin değilim sevip sevmediğine. Uzak şehirlerdeyiz 14 saatlik mesafe var. Her ay 1 kez yanıma geliyor. Ctesi kalıp gidiyor. Yanındayken çok iyi, gözümün içine bakar. Rahat mısın sıkıldın mı doydun mu.. Hep benim istediğim yerlere gideriz. Ama adam otobüse binince yok yani. 8 de aradığında da yani 20 dakika ya mesaj ya da 10 dk konuşma bi dediğin gibi yatmadan iyi geceler. Şöyle bi şey oldu yeni yılda gelecek hep ben geliyorum bi kezde sen gel . Sen gelmezsen gelmiycem falan dedi şakaya vurarak ama ciddiydi öyle hissettim. Birde bi keresinde benden eski yaşanmışlıklar bazen aklıma geliyor diye ayrıldı. Sonra özürler o anki modum saçmaladım falan bi şeyler olsu affetmedim ama barıştım. Tabii unutamıyorum o sözlerini.
Sence seviyor mudur :)))
Hep o geliyorsa haklı , senden de bekliyor . Fena değil bence hiç ilgisiz değil gibi geldi .

bana sormadınız aslında ama ben de yazmak istedim :)
ben ayrılmazdım. bir önceki yorumumda yazmıştım, ben de dün oturup ilgisizlik konuşması yaptım erkek arkadaşımla.
ama böyle her gün arıyor soruyorsa çok da ilgisizlik değil bence bu. konuşma sıklığı ilk başlardaki gibi kalmaz tabi ki. herkes ilişkinin başında sabahlara kadar muhabbet ediyor :) sonra doğal olarak azalıyor bu. günde 1 telefon görüşmesi bana yeterli geliyor.
aradığında ne kadar konuşuyorsunuz mesela?

Back
X