Sonrada Rahim yapısıklığı olanlar ?

Çok teşekkür ederim olucam tup bebek öncesi sartmis gebelik riski olmaması için.
Bı de bende hep düzenli seyrediyordu son 2 ayda azalma başladı o kadar
Ama bı tek et parçaları çıktı onun için dedi histereskopi sanırım adı ameliyatin 🙄

Arastima hastanesinde tüp bebek uzmanı yapcak ameliyati ordaki en iyi doktor şu anda duyumlara göre
Evet ismi histereskopi oluyor 😊
Hakkinizsa hayirlisi olsun insallah .
Zaten anestezi veriyorlar baygın oluyorsunuz uyuyup uyaniyorsunuz islem bitmis oluyor🤗
Bende biraz korkutmus olabilirim sizi ama korkmayin 🙈
Çok aşırı stres yaptım ben .stres yapmak istemiyordum ama inanın elimde degildi belki duzelememe sebeplerinden di stres 🤗

Evet ismi histereskopi oluyor 😊
Hakkinizsa hayirlisi olsun insallah .
Zaten anestezi veriyorlar baygın oluyorsunuz uyuyup uyaniyorsunuz islem bitmis oluyor🤗
Bende biraz korkutmus olabilirim sizi ama korkmayin 🙈
Çok aşırı stres yaptım ben .stres yapmak istemiyordum ama inanın elimde degildi belki duzelememe sebeplerinden di stres 🤗
Est.korkmak değil de endişelendim istem disi bi de şok etkisi olmuştu bana hani tüp bebek için gün almaya gittiğimizde soledi doktor sedasyon almıştım ama anestezi ilk defa Alicam hsg de sedasyon aldım o anestezi sayilmiyomus 😅bakalm hayirlisi hakkımizda 🥰

Est.korkmak değil de endişelendim istem disi bi de şok etkisi olmuştu bana hani tüp bebek için gün almaya gittiğimizde soledi doktor sedasyon almıştım ama anestezi ilk defa Alicam hsg de sedasyon aldım o anestezi sayilmiyomus 😅bakalm hayirlisi hakkımizda 🥰
Cok tuhaf bi duyguydu bende ilk defa bayıltıldım 🙈
Anestezi uzmanı önce sorular soruyor oyaliyor bir kac soru sonra boğazımda bir yanma hissetim gözlerim kapanmaya basladı bayilmisim uyandigimda esim yanimdaydi odaya, yatağa nasil gectigimi vs. Hatirlamiyorum 🤗
Uyandigimda başım dönüyor du
Ve bir süre sarhoş gibi konusuyormusum esim öyle söylüyor 🤷😅

Cok tuhaf bi duyguydu bende ilk defa bayıltıldım 🙈
Anestezi uzmanı önce sorular soruyor oyaliyor bir kac soru sonra boğazımda bir yanma hissetim gözlerim kapanmaya basladı bayilmisim uyandigimda esim yanimdaydi odaya, yatağa nasil gectigimi vs. Hatirlamiyorum 🤗
Uyandigimda başım dönüyor du
Ve bir süre sarhoş gibi konusuyormusum esim öyle söylüyor 🤷😅
Hadi bakalm bende çok merak ediyorum ters bişi olur korkusu da var ne bliyim karisik duygular işte 🙄

Back
X