- 20 Aralık 2022
- 149
- 30
- 13
- 26
- Konu Sahibi 123yamsn45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuruma çizgisi gibi durmuyor, yarın tekrarlamalısınız kesinlikleKizlar sabah test yaptım iki üç dakika baktim tek cizgiydi
Sonra cantaya attım testi biraz zaman geçti üstünden testi atiyim diye aldım ikinci çizgi bariz var
İnşallah canım5 dakikadan sonra yanıltıcı olabiliyor. esti tekrarlamanızı öneririm. Hayırlı haberler verirsiniz bizlere inşallah♥
4gun öncede test yaptım aynı markadan ama hiç bişi çıkmadı hatta 2gun durdu o test yinede tek cizgiydivar bnce tekrarlayin
40 dakka 1saat ancaMerhaba ne kadar süre geçti,
Kuruma çizgisine benzemiyor sanırım varKizlar sabah test yaptım iki üç dakika baktim tek cizgiydi
Sonra cantaya attım testi biraz zaman geçti üstünden testi atiyim diye aldım ikinci çizgi bariz var
Aynı markadan yaptım bı kaç gün önce kesinlikle tek çizgi çıktı 2gun bekledi hatta o test yinede tek cizgiydi ama bu bariz çıktı adetimde sürekli düzensiz bu arada yine geçmiştiKuruma çizgisi gibi durmuyor, yarın tekrarlamalısınız kesinlikle
Bı kaç gün beklesemmi sence cnmvar gibi, testi tekrarlayın
Kan ver bence. Benimde adetim duzsensizdi adet günümde kan vermiştim negatif çıktı 18 gün geçti evde test yaptım pozitif çıktıAynı markadan yaptım bı kaç gün önce kesinlikle tek çizgi çıktı 2gun bekledi hatta o test yinede tek cizgiydi ama bu bariz çıktı adetimde sürekli düzensiz bu arada yine geçmişti
Tamam canim teşekkür ederimKan ver bence. Benimde adetim duzsensizdi adet günümde kan vermiştim negatif çıktı 18 gün geçti evde test yaptım pozitif çıktı
Kizlar ben bugün tekrar test yaptım ama çıkmadı sizce hangisine guveniyimKizlar sabah test yaptım iki üç dakika baktim tek cizgiydi
Ben silik görüyorum bunuda atmayin bekletin az benimdehep sonradan koyulastiKizlar ben bugün tekrar test yaptım ama çıkmadı sizce hangisine guveniyim
İkiside aynı markaydı
Lütfen akıl verin kizlar
Canım öncelikle yorum yaptığın için teşekkür ederimBen silik görüyorum bunuda atmayin bekletin az benimdehep sonradan koyulasti
Dünki test 40dk sonra koyulasmadi mi bekle bakayim koyulcak mi yarin bi daha yaparsin olmazsa beta cok hizli artiyo varaa koyulasirCanım öncelikle yorum yaptığın için teşekkür ederim
Bende silik gördüm ama neden dünkü testte net çıkmışken bugunki testte çıkmadı![]()
İnşallah canımDünki test 40dk sonra koyulasmadi mi bekle bakayim koyulcak mi yarin bi daha yaparsin olmazsa beta cok hizli artiyo varaa koyulasir