Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Belirti olan daha dogrusukendimi dinledigim gebeligim kimyasal oldu malesef sonra hic dinlemedim calisiyodum gecikene kadar test elime almadim zaten ogrendigimde kese falan belliydi. İlkinde surekli test her gun goguslerim sis mi kasigim agriyo mu kendime zulm etmisim dedim
Belirti olan daha dogrusukendimi dinledigim gebeligim kimyasal oldu malesef sonra hic dinlemedim calisiyodum gecikene kadar test elime almadim zaten ogrendigimde kese falan belliydi. İlkinde surekli test her gun goguslerim sis mi kasigim agriyo mu kendime zulm etmisim dedim
Merhaba ben dün gece erken gebelik testi yaptım adetime 8 gün var çok dikkatli bakınca çizgi belli oluyodu bıraktım sabah baktım belliydi baya 2 çizgi acaba varmıdır bide bı kacgun önce yaptım hep silik silik çıktı