sonradan görme insan hiç çekilmiyor ya

elifzer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
482
37
0
35
İzmir
ve bu insanla aynı işyerinde çalışıyoruz ister istemez beraberiz..
herşeyi gözüme sokmaya çalışıyor.
yeni ev almışlar wc sinin bile fotosunu çekmiş evim nasıl diye göstermeye çalışmalar,
aldığı kolyeyi takıp, kolyem güzel mi altın şu kadar para verdim demeler,
aldığı herşeyin markasını sıralamalar vs vs...
ve bu insanların yanında mutlaka bir kaç yalakası olur onlardan gazı alıp alıp kendini en yükseklerde görüyor.
ben ve bir arkadaşım bu kişiyi görmezden geliyoruz ama illaki gözümüze sokmak için uğraşıyor.
bu yaz bir kaç arkadaş bende dahil evleniyoruz yurt içinde bir balayı düşünüyoruz, yurt içinde balayı olurmu yurt dışına gidin felan filan.
bugün sabah iyice sinirimizi bozdu madem yurt içinde tatil yapacaksınız bari lüks bir otele gidin diyor
sinirlendik en sonunda arkadaş dedi ya sanane dedi belki ben pansiyonda balayı yapmak istiyorum sananeki bundan dedi
ben kötü birşey demedim ki sadece bir öneri sundum size dedi.. hehe dedik herşeyin en iyisini sen bilirsin
bize taktı kafayı sürekli bize bir şeylerini övme anlatma peşinde
işyeri çekilmiyor artık bu kız yüzünden
bir ay yurtdışında yaptığı balayıyı anlattı bir ay düğününü anlattı, salak saçma muhabbetler içinde buldukça kendimi iğrenmeye başladım artık..
nasıl davranmalıyız bu kadına bilemedik

yeni ev almışlar wc sinin bile fotosunu çekmiş evim nasıl diye göstermeye çalışmalar,
ve bu insanların yanında mutlaka bir kaç yalakası olur onlardan gazı alıp alıp kendini en yükseklerde görüyor.
ben ve bir arkadaşım bu kişiyi görmezden geliyoruz ama illaki gözümüze sokmak için uğraşıyor.
bu yaz bir kaç arkadaş bende dahil evleniyoruz yurt içinde bir balayı düşünüyoruz, yurt içinde balayı olurmu yurt dışına gidin felan filan.
bugün sabah iyice sinirimizi bozdu madem yurt içinde tatil yapacaksınız bari lüks bir otele gidin diyor
sinirlendik en sonunda arkadaş dedi ya sanane dedi belki ben pansiyonda balayı yapmak istiyorum sananeki bundan dedi
ben kötü birşey demedim ki sadece bir öneri sundum size dedi.. hehe dedik herşeyin en iyisini sen bilirsin
bir ay yurtdışında yaptığı balayıyı anlattı bir ay düğününü anlattı, salak saçma muhabbetler içinde buldukça kendimi iğrenmeye başladım artık..

Bi tane de benim yanımda var seninki gibi aynı!..
Yapacağın tek şey, onun olan her şeyi küçümsemek.
evin tuvaletini mi gösteriyor; 'benim kilerim bile bundan daha büyük'..
yurt dışında balayı mı diyor; 'ilk etapta işlerin yoğunluğundan dolayı yurtiçinde kısa bir balayı, sonra Dubai, Amerika vs.vs.vs..'
Yeni kıyafet mi almış, 'bu marka indirime girmişti, ordan mı aldın?'
Aldığını, yaptığını, sahip olduğunu beğenmeyerek hakettiği cevabı vermiş olursun.
burnu havada gezmek neymiş, görsün.
:51:

Her yerde vardır bu karakterde insanlar :) Gerçekleri yüzlerine söyleyince de kötü sen oluyorsun :) Yapmak gereken tek şey çok muhabbet kurmamak sanırım. Onu çok fazla umursamaz / takmazsan belki senden uzaklaşmaya başlar :)

Bi tane de benim yanımda var seninki gibi aynı!..
Yapacağın tek şey, onun olan her şeyi küçümsemek.
evin tuvaletini mi gösteriyor; 'benim kilerim bile bundan daha büyük'..
yurt dışında balayı mı diyor; 'ilk etapta işlerin yoğunluğundan dolayı yurtiçinde kısa bir balayı, sonra Dubai, Amerika vs.vs.vs..'
Yeni kıyafet mi almış, 'bu marka indirime girmişti, ordan mı aldın?'
Aldığını, yaptığını, sahip olduğunu beğenmeyerek hakettiği cevabı vermiş olursun.
burnu havada gezmek neymiş, görsün.
:51:

ay yapıyoruz diyoruz balayıdan sonra ölecek değiliz belki ilerde bizimde gitme şansımız olur felan diyoruz
o kadar gıcık bir tipki anlamıyor ve övünmek için yalan bile söylüyor bazı şeyleri
laf sokmaları felan hiç takmıyor hatta tam tersi etki yapıyor iyice abartıyor

Her yerde vardır bu karakterde insanlar :) Gerçekleri yüzlerine söyleyince de kötü sen oluyorsun :) Yapmak gereken tek şey çok muhabbet kurmamak sanırım. Onu çok fazla umursamaz / takmazsan belki senden uzaklaşmaya başlar :)

muhabbet kurmuyoruz dinlemiyoruz bile onu o yüzden zaten bize gösterme peşinde, takmıyoruz ya gıcık oluyor illa görsünler istiyor
çocuk gibiyiz ya iğrenmeye başladım artık sizde okula arabayla mı gidiyordunuz muhabbeti nedir yahu çocuk gibi neyiyle övüneceğini şaşırdı artık .

eneee o arkadasına bı tane arkadaş buldum ozaman..
ama söylemiiyiim..

kim ? kimse eğer tanıştırında arkadaş olsunlar kendinden daha varlıklı insanlar varmış bunu görsün kendi küçük dünyasında yaşayıp durmasın artık.
yanlız bu tip sakıp sabancının karşısında bile övünebilir kapasite de yanlız..

ahahah bende de vardı aynısı, bir keresinde, "kıyafeti mücevheri satın alabilirsin ama tarzı alamıyorsun maalesef, istersen sana yardımcı olabilirim" demiştim. O zamandan beri sesi çıkmadı:)

sadece malıyla mülküyle övünmüyor ki en tarz kendisi, en güzel kendisi, en şık kendisi yalan değil güzel kadın şık giyiniyor ama bunu o söylemese biz söyleriz zaten ama illaki kendini övmeli

kim ? kimse eğer tanıştırında arkadaş olsunlar kendinden daha varlıklı insanlar varmış bunu görsün kendi küçük dünyasında yaşayıp durmasın artık.
yanlız bu tip sakıp sabancının karşısında bile övünebilir kapasite de yanlız..

benı banlatma bosver,bılmıyosan bı sonradan görmeden eksık kal:) senınkı sana yeter:)

benı banlatma bosver,bılmıyosan bı sonradan görmeden eksık kal:) senınkı sana yeter:)

bundan beteri yoktur ya dünyanın en zengin insanını çıkar karşısına ona bile övünebilir. müdürümüz çok zengin bir kadın ona bile sonradan görmelik yaptı ya daha ne diyeyim.. kadın amerikalara italyaya gidiyor üstelik her yaz ona bile yaptı yaa

İş dışında muhatap olmayın, her yerde var böyleleri

seni ve yorumlarını çok seviyorum ya.
Gönlümüzdeki isim belli aslında ama bu yıl banlanmadım. Güzelim üyeliğimi heba etmiyim :52::52::27::27:

ahahahahah ben de yeniyim daha formda ama ben bile anladım kimden bahsettiğinizi. Ay çok güldürdünüz beni ya. Bu tip portatif oluyor işte her yere dağıtıyorlar bi tane. Bizim şansımıza da düşmüş biri :1::51::52:

Ayy baya sesli güldüm bu wc olayina :9: Öyle insanalara bende gicik kaparim. Bence en iyisi o konu açtiginda umursamamak ve konuyu baska yere getirmek.

Yada aklima gelen baska birsey, eger isyerinde biri daha böyle zengin ise, yurt disina felan gitmeler var ise, daha çok onu konusun, ki bu kiz onun gögesinde kalsin diye :1:

Son düzenleme:

ahahahahah ben de yeniyim daha formda ama ben bile anladım kimden bahsettiğinizi. Ay çok güldürdünüz beni ya. Bu tip portatif oluyor işte her yere dağıtıyorlar bi tane. Bizim şansımıza da düşmüş biri :1::51::52:

Sanırım birtek ben anlamadım:) dedikoduyu seven varsa özel mesaj atabilir:)

arkadaşım konunu da katlettim gibi oldu özür dilerim böldüm. İçin rahatlatırmı bilmem ama o kadar çokki her yerde var bunlardan. Burda da var biz onu kendi planlarımıza dahil ederek simit çayla mutlu olmasını öğrettik. arada yine kanatlandığı oluyo tabi altına ip bağladık uçtukça geri çekiyoruz :27::27:
Yakınlığımı ifade etmiycem ama gerçekden ailemde bile var bu tip insanlar, hatta abisi diyorki kardeşim x le nasıl konuşabilirmki onunla bişey konuşulmaz, ayrı bir havada:9:
Sen en güzeli he he de geç, hiç takılma onu görme o zaman mutlu olursun

Son düzenleme:
Back
X