Sonradan görmek???

Night owl

Just Love!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
8.095
12.160
498
35
Kızlar acayip sinirim bozuldu yani öyle böyle değil... Çalıştığım yer iki kardeşin ortak olduğu bir yer ki allah için bu ikisi çoook iyi insanlar.

Babaları sapık ama 65 yaşında falan herhalde çok ciddiye almıyorum.

Ama bir kayınçosu var ki büyük patronun allhım o ne görgüsüzlük..

Oda bizimle çalışıyopr bugun ki muhabbetlerine deli oldum..
İşte patronsunda noluyor alabileceğin herşeyi fakirlerde alıyor işte iphone bak şunda da var biz dede var

bir et yiyebiliyoruz onlaqrda yiyor bir farkı kalmadı falan...

Gururuma dokundu resmen... Anlam veremedim.İÇimden küfretmek geldi sustum oturdum

hay yarabbim

Kızlar acayip sinirim bozuldu yani öyle böyle değil... Çalıştığım yer iki kardeşin ortak olduğu bir yer ki allah için bu ikisi çoook iyi insanlar.

İşte patronsunda noluyor alabileceğin herşeyi fakirlerde alıyor işte iphone bak şunda da var biz dede var

Gururuma dokundu resmen... Anlam veremedim.İÇimden küfretmek geldi sustum oturdum

hay yarabbim

kıskanç adam. ona neyse...

isteyen istediği gibi alır yer...

en çok canımı acıtan da bu adamların eğitimsiz kaba ve herşeyi bilirim havalarında dolaşmaları...

şirketleri arabaları evleri olabiliyor bu insanların.

böyle de yüzsüz, cüretli olabiliyorlar

hımmm o zaman hemen fakirler açlıktan ölmeli.
ölmeli ki zenginlerin,patronların bizden farkı olsun.

yada kasaba gittiklerinde kasap sen fakirsin et alamazsın demeli.
hatta zenginin hakkını alıyosun deyip ordan kovmalı.

allahım böyle insanların bu dünya üzerinde olmalarına inanamıyorum.
inanmak istemiyorum.

hay yarabbim

nasıl oluyor da oluyor ? demek istiyorum.. yani öyle küçük beyinliler hatta beyincikleri var sadece ama nasıl da para sahibi oluyolar. ha oldularsa da nasıl bi kendilerine ayna da bakıp ben neydim ne oldum demiyolar. :26: çok sinir bozucular bu tipler ya

benimde zoruma gidiyo böyle insanların yüksek yerlere gelmesi...Ama bu böyle gitmez, birgün tepe taklak düşerlerse hiç şaşırmam

Bosu bosuna uzulme hic.
Birak konussun icini doksun ama sonucta ustun olmadigini bal gibi oda biliyor ve kuduruyor.:))

Sonradan gorme dedin aklima yengem geldi:)

Dayim ikinci evliligini bekar bi kizla yapmisti. Ailesi dayim maddi yonden iyi kurtulur gelecegi kizin diye verdi.
Bunlar dugun sonrasi az gezmeye falan gidince " sizin gidemediginiz yerler" diye bizimle dalga gecmeye basladi:)
Bi sure sonra saci basi boyatti sekil degisti veeee dayima " sen ikinci elsin haram olsun sana verdigim bakireligim" demisti.
Hala nerden geldim demez dayimi kucumser:))

sağolun kızlar yaa...

çok sinirliyim öyle böyle değil yani
her gün başka olay

Benim başımda da var aynısı. her daim " yaa ıphoneden başka telefon yalan" der.
Bu gün bana "whatsapp kullanıyor musun " dedi "evet ama öyle arada pek bakmıyorum zaten neden bana geç ulaşıyor gelen iletiler" dedim. (İş ile ilgili sürekli dosya daha çok fotoğraf gönderiyorum mail yolu ile, haliyle telefon kadar pratik olmuyor)
" ıphone alsana ya, o telefon bir işe yaramaz" dedi, "olmaz zaten taksitini benden çok babam ödedi, ihtiyacım yok" dedim " ya bosversene kızım dünyaya bir daha mı geleceksin" diyor " :53: "gelmeyeceğim o yüzden gereksiz yere harcama yapıp bütçemi kısıtlamak istemiyorum" dedim. Neler düşünüyor yahu sorsana bir evlendin borçların ne durumda, ama olmaz kendi işi görülecek ya.

Ya hayır madem işlerim hızlı yürüsün istiyorsun al o zaman şirket hattı ile telefonu... O kadar varlıklısın. Ben telefon kullanmak zorunda değilken sırf senin işlerin için yanımda gezdiriyorum.
Böylelerini anlamak zor, sorsan sokakta ki insandan ne farkımız var der taktir almak için ama yalandandır, bu daha kötü sizinkine yine görgüsüz diyebiliriz bu tiplere pek denmiyor da " aa neden öyle diyorsun adam paralı ama hiç havalı değil" diyorlar. Çünkü içini herkes bilmiyor.
Allah ilmi dileyene, malı istediğine verir deriz ya, azıcık ilim öğrenseler bu sorunlar olmayacak işte.

Gecen hafta okuldan bir arkadas 160euroya saklama kabi aldim demisti:)
Kimse ses etmedi tabi. Yok yani o fiyata tencere tava dese hadi belki dicemde SAKLAMA KABI

hay yarabbim

İğrenç . Bunun gibilere de insan diyorlar işte :57:

hay yarabbim
Bosverin kendi kalitesini, görgüsünü göstermiş.
Acıdım şu an o adama ben , parası pulu var ama insan olamamış ve alnında büyük puntolarla , en afillisinden kocaman bir 'GÖRGÜSÜZ' damgası var. Bu kafa yapısıyla ömrü boyunca o damgayla gezer.

Bizim eski patronun hanımı aklıma geldi gide marka marka kıyafetler ve ayakkabılar alırda ertesi gün bana gösterirdi ki aldığı ayakkabı bir işçinin asgari ücretine denk gelirdi ama işçilerin çoğunun sigortası yatmazdı ooooo ne hikayeler var bende , güya ramazandada yiyecek dağıtarlardı
ki bunlar güya inançlı insanlardı ama sonları hazin oldu ,ilahi adalet işte

açtım ağzımı yumdum gözümü valla, açık açık söyledim benim mesleğim var, şirketimde vardı en azından yanaşma olmadım hiç bir zaman dedim.

sustular bişi diyemediler.

Back
X