Sonradan oluşan memnuniyetsizlik..

esergry

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2017
13.303
28.202
598
41
Selam..
Sadece ben de mi var yoksa sizlerde de var mı merak ediyorum?

Benim olduğum, tertiplediğim -yani tabir-i caizse başrolde benim olduğum şeylerde- sonradan niye böyle yaptım? niye böyle giydim? saçımı niye böyle yaptırdım? gibi beğenmeme, pişman olma durumları oluşuyor.
Çevremden olumlu yorum alsam da ben sonradan fotoğraflara bakarken kendimi beğenmeme hissiyle başbaşa buluyorum.

Nişan
Kına gecesi
Düğün
Gelinlik
Oğlumun mevlüdü
Oğlumun 1 yaş partisi

Daha da kalmadı zaten
Yani kısaca bana özel her günler sonradan bir ay keşke durumu oluşuyor. Kendime sinir oluyorum neden bu kadar takıntılıyım diye..

Yasayamazdim ben boyle olsam.
O an icin oncesinden uzun uzun düşünür icime sinecek sekilde karar veririm. Tamamdir benim.için.

Bence çok fazla boş vaktiniz var geriye dönük bunları düşünebileceginiz.

Bu kadar madde odaklı yaşamayın derim.
Aklınıza böyle bir şey geldiğinde o gün ne kadar mutlu olduğunuzu düşünün.

Misafirleri ne kadar güzel ağırladığınızı, yada çocuğunuzun ne kadar mutlu olduğunu.
Düğünde ne kadar eğlendiğinizi vs...

O özel günler dekor degil. Kıyafetiniz, sacınız, takınız için yoklar. Mutlu olmak için yaşandılar..

Siz bence çok yanlış anladınız konuyu. Neyse..

Yasayamazdim ben boyle olsam.
O an icin oncesinden uzun uzun düşünür icime sinecek sekilde karar veririm. Tamamdir benim.için.

Niye yaşayamayayım canım intiharlık mevzu değil ki :)
Her şeye çok özeniyorum zaten. Çok plancı biriyim hatta. Eşim der biraz rahat ol diye..
Hatta gelen misafirler de o an veya sonradan çok güzeldi derler.

Mesela biraz önce öğle paydosunda pc ye fotoğrafları atayım dedim. Eskileri gördüm. Dedim ben mi böyleyim bir tek.

Benim de sıkça yaşadığım bir duygu...

Bir sonrakine daha iyi yapmaya çalışın.

Gereksiz takıntı bence. Dert bile sayılmaz.
En azından senin kişisel bi sorununa bizim yapabileceğimiz hiçbişey yok.

Ben o kadar planli programli hareket etmem. Hatta son dk birakmayi severim ama hep ışte bu derim içime siner yaptim aldim şey.
Tabi ki yasayabilirsiniz lafin gelisi yazdim. Eminim cok guzel oluyordur her sey ama unutmayin yaptigimizin disinda hep en iyisi en guzeli olacaktir.

Gereksiz takıntı bence. Dert bile sayılmaz.
En azından senin kişisel bi sorununa bizim yapabileceğimiz hiçbişey yok.

Bir şey yapın demedim ki zaten. Sadece bende mi bu düşünce diye sordum. İlla aldatılma ve şiddet konusu istiyorsanız çok var onlardan.
Yine de teşekkürler..

Bazen bende de oluyor , ama zamanla zevkler beğeniler , hatta moda bile değişiyor , geçmişteki fotolara bakınca gülüp ayy bunları nasıl giyinmişim şuan asla giyinmem o saçı asla yapmam diyorum.
Normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…