Sonradan sevilir mi

Ilk görüşte aşka inanan biriyim.
Hani aşk olmasa da en azından özel hissetmelisiniz onu görünce.
Saçı, eli, tırnağı, sesi bile sana özel gelmeli.
Eğer bunlar yoksa devam ettirmek yersiz.
Lakiiiiinnn..
Aşkla evlenip pişman olanlar da çokça..
Acaba en güzeli mantık ilişkisi mi diye düşünmeden de duramıyor insan.
Hayırlısı.

Not: çocuğa ben soğuk davranıyordum her mesajlarına cevap bile yazmıyordum . O yüzden midir bilmem bana takı almış aldığı takı da gümüş bi takı . Bu çocuk çalışan biri .bu durum sizce gayet normal mi
Altın almadı diye kızdınız mı,sevgiliniz bile değilken size değer verip hediye aldı diye sevindiniz mi,anlamadım.
Gümüş candır.
Altından daha şık ve asil durur.
Eşimin bana aldığı gümüş takıları daha çok seviyorum altından.
Benim bir ömür sevineceğim mevzuya sizin şüpheli yaklaşımınız,ilginç.

Şimdi yine takı almış o da gümüş ama normal takı bu oyüzden takıntı yapmadım :KK76: ama ilk aldığı gümüş evlenme teklifi bile yapılacak tarzdaydı o yüzden bu kadar takıntı yaptım. Şimdi çocuğa bakış tarzım değişmedi ancak benimle ilgileniyor sanki . Zevklerimi merak ediyor.beni çözmeye çalışıyor .böyle biri ile evlilik olur mu bilmem .çünkü evlenince geçim derdi oluyor ev işlerinde anlayış yardımlaşma oluyor bunları yapar gibime geliyor .yani bana yardımcı olur .

Yorumları okumadim. Direk konuda yazan kisma cevap veriyorum. Ve tabii ki bu benim evliligim, bu benim hayatım.
Benim için aşk önemli değildir. Olmasa da olur. Geçici duygular için mantıksız evlilikler yapan insanlari hic bi zaman anlamadim. Bu yuzden benim olmazsa olmazlarimdan biri degildi aşk, hiç aşkı aramadim.
Aileler birbirine denkti, bana güven verdi, gözlerine baktigimda "bu adam bana da ilerde olursa çocuğumuza da iyi bir dayanak olur" dedim, en önem verdigim sey merhametti, o da gozlerinden akıyordu. Birde cok istiyordu benimle evlenmeyi :) neden olmasın dedim, 4 yılı gecti evleneli, yeni bebek bekliyoruz, cok da güzel oldu, hic pisman degilim. Sevmek de cok guzel ama sevilmek bambaska.
Dedigim gibi tamamen onceliklerinize bagli. Eger dizilerdeki aski ariyorsaniz, benim anlattığım hayat sizi tatmin etmeyebilir.

Yorumları okumadim. Direk konuda yazan kisma cevap veriyorum. Ve tabii ki bu benim evliligim, bu benim hayatım.
Benim için aşk önemli değildir. Olmasa da olur. Geçici duygular için mantıksız evlilikler yapan insanlari hic bi zaman anlamadim. Bu yuzden benim olmazsa olmazlarimdan biri degildi aşk, hiç aşkı aramadim.
Aileler birbirine denkti, bana güven verdi, gözlerine baktigimda "bu adam bana da ilerde olursa çocuğumuza da iyi bir dayanak olur" dedim, en önem verdigim sey merhametti, o da gozlerinden akıyordu. Birde cok istiyordu benimle evlenmeyi :) neden olmasın dedim, 4 yılı gecti evleneli, yeni bebek bekliyoruz, cok da güzel oldu, hic pisman degilim. Sevmek de cok guzel ama sevilmek bambaska.
Dedigim gibi tamamen onceliklerinize bagli. Eger dizilerdeki aski ariyorsaniz, benim anlattığım hayat sizi tatmin etmeyebilir.
onu Allah bilir. Zaman gösterecek onu ama inşallah pişman olmam olursa da olmazsa da .
sevilen biri her geçen gün daha çok sevilir. ama sevilmeyen biri zamanla sevilmez. sıfırı kaçla çarparsan çarp sonuç sıfırdır.
her kişiye göre değil o bence . Tam tersi de olabilir sen tam sevmeye başladın bu sefer çocuk senden soğuyor. Bilinmez bilemeyiz .hayırlısı olsun.
ne güzel Rabbim daim etsin mutluluğunuzu. Dizilerde ki aşkı da istemiyorum .şimdi onunla yolda Yanyana yürümek bile heyecan vermiyor. Tam tersi kimse görmesin modundayım ama zamanla bu düşüncem değişir mi bilmem.

onu Allah bilir. Zaman gösterecek onu ama inşallah pişman olmam olursa da olmazsa da .

her kişiye göre değil o bence . Tam tersi de olabilir sen tam sevmeye başladın bu sefer çocuk senden soğuyor. Bilinmez bilemeyiz .hayırlısı olsun.

ne güzel Rabbim daim etsin mutluluğunuzu. Dizilerde ki aşkı da istemiyorum .şimdi onunla yolda Yanyana yürümek bile heyecan vermiyor. Tam tersi kimse görmesin modundayım ama zamanla bu düşüncem değişir mi bilmem.
herşey karışıklı olacak diye bir şey yok ki. senin sevgin zamanla artar ama bir şey olur adam senden buz gibi soğur. yada ne kadar seversen sen adam aldatmıştır buz gibi soğursun.

ÖZellikle evli olan bayanlara sorum . İlk etapta ısınmadığınız biri ile Hale'n görüşmeye devam eder misiniz . Tip olarak hoşunuza gitmedi ama konuşması normal yani yanında sıkılmazsınız muhabbet çıkıyor yani. Sonra aileler arası denge de var sayılır ne benden aşağı ne benden yukarı birisi. Ben bu çocukla birkaç kez görüştüm ama bu görüşmelerim çocuk istedi diye oldu ben isteyerek gitmedim yani.

Not: çocuğa ben soğuk davranıyordum her mesajlarına cevap bile yazmıyordum . O yüzden midir bilmem bana takı almış aldığı takı da gümüş bi takı . Bu çocuk çalışan biri .bu durum sizce gayet normal mi

özellikle evli kadınlar neden ısınamadıkları biriyle hala görüşüyo olsun anlamadım.

soru sorma şekliniz tuhaf. iletişim sorunu yaşıyosunuz galiba. istemediğiniz şeyi belli etmek yerine belirtmeyi deneyin.

özellikle evli kadınlar neden ısınamadıkları biriyle hala görüşüyo olsun anlamadım.

soru sorma şekliniz tuhaf. iletişim sorunu yaşıyosunuz galiba. istemediğiniz şeyi belli etmek yerine belirtmeyi deneyin.

evli bayanlara özellikle soruyorum evlenilir mi diyor "çzellikle evli kadınlar neden ısınamadıkları biriyle hala görüşüyo olsun anlamadım." bu şekilde bir şey dememiş.

Siz evli misiniz ? Evliyseniz aşk evliliği mi yaptınız mantık evliliği mi?
Size yazarken cümlelerime dikkat edeceğim :kahve::KK52:

• Beğen
Reactions: KV_
ne demek gümüş almış?! pırlanta, elmas dururken?!
tövbe estaa....
Ben gümüş almasına şu yönde takıldım. Evlilik teklifi yerine geçiyor o hediye . Bu çocuk cimri mi acaba dedim hadi kendi cimri acaba bana da paramı harcatmaz mı diye bir önyargı oluştu. Gümüşe takılmamdaki sebep bu. Yoksa çok şükür kendim alıyorum her istediğimi.

Ben gümüş almasına şu yönde takıldım. Evlilik teklifi yerine geçiyor o hediye . Bu çocuk cimri mi acaba dedim hadi kendi cimri acaba bana da paramı harcatmaz mı diye bir önyargı oluştu. Gümüşe takılmamdaki sebep bu. Yoksa çok şükür kendim alıyorum her istediğimi.

tatlım ne evlilik teklifi yahu? siz o boyuta geldiniz mi ki?
"çocuga ısınamadım, begenmiyorum, istemeden yanına gidiyordum, çok soğuk davranıyorum....." bunlar senin sözlerin. bu durumda kim neden sana evlilik teklifi ile gelsin?
bütün bunlara rağmen çocuk yine de gönlünü almak, kalbini kazanmak için hediye almış. burada düşünmen gereken şey ne aldığı değil, tüm bunlara rağmen eyvallah demek yerine hediye almış olması.
anlatabildim mi?

ne alaka yahu şu genç kızların yüzüğe bu kadar anlam yüklemesini anlamıyorum..
evlilik teklifi yerine nasıl geçiyor? yüzük hediye edilince otomatikman evlilik mi teklif edilmiş oluyor siz cevap vediniz mi peki? evet yada hayır diye?

Back
X