Esim sanki herseye karisiyo, bu beni baya bi rahatsiz ediyor, disardan bakinca nasil, sizin eslerinizde boyle yapiyor mu? Mesela yemek yaparken, ‘alti cok acik’, yada ‘ilk once kavursana’, sonra kosarken ‘gobek iceri, sirt disari olmali’, utu yaparken, ‘burayi ilk duz utuleyip sonra katlayip utulersen daha iyi olur’, benim kemerim ve ayakkabilarim baska renkken ‘ben giyimimde kemerimle ayakkabimi hep ayni renk tutarim’, vs vs bana herseyime karisiyomus ve herseyimi elestiriyor gibi geliyor ve cok aliniyorum, soyleyince degistirmeye calissada, bu seferde baska seylere yorum yapiyor yine aliniyorum, hosuma gitmiyor bana neyi nasil yapmami, nasil giyinmemi vs soylemesi, beni ben oldugum icin sevsin istiyorum. Ki benim icin onemli biri oldugundan dediklerini yerine getirmeye calisiyorum ki gozune hos geleyim, yaptigim seyler hosuna gitsin.
Soyleyincede diyor ben sana yardim amacli soyledim yada sirf oyle seyleri seviyorum diye senin yapmana gerek yok sadece yorum yapmistim falan diyor, bu seferde ben kendimi suclu hissediyorum, diyorum ben mi cok alinganim. Diyor senin yaninda istedigimi soylemekten rahatsiz olmayayim bu kadar kolay alinma, ama bunlar bana bu kadar kolay alinma olarak gelmiyo, ben kendi ustume elestiri olarak goruyorum ve kendime guvenimi etkiliyor. Objektif bakinca nasil, sorun nerde, nasil duzelir bu?
Soyleyincede diyor ben sana yardim amacli soyledim yada sirf oyle seyleri seviyorum diye senin yapmana gerek yok sadece yorum yapmistim falan diyor, bu seferde ben kendimi suclu hissediyorum, diyorum ben mi cok alinganim. Diyor senin yaninda istedigimi soylemekten rahatsiz olmayayim bu kadar kolay alinma, ama bunlar bana bu kadar kolay alinma olarak gelmiyo, ben kendi ustume elestiri olarak goruyorum ve kendime guvenimi etkiliyor. Objektif bakinca nasil, sorun nerde, nasil duzelir bu?