Benimde liseden butun arkadaslarim evli ksmet aynen oyle guzellige gelince 160 50 kilo yasi en fazla 25 gosteren biriyim bakimliyim saglikliyim ama dediginz gibi bunlarla alakasi yok kismet birde kisinin standartlari ben sevmeden evlenmek istemem aslacanım bu iş gerçekten güzellikle çirkinlikle değil kader kısmet işi liseden arkadaşlarım şuanda hepsi evli bi ben bekarım oysaki sınıfın en güzel kızı sensin derlerdi okulda bi sürü hayranım vardı falan :) kısmetimde açıktı taliplerim çok oldu ama kader kısmet ya henüz birşey yok hayatımda 5 ay önce sözden döndüm görücü usulü denedim olmadı alışamadım sözlendiğim kişiye uzatmadım bitirdim.. bu arada yaşım 25 :) çok geçmiş gibi konuşuyor olabilirim ama yaşıtlarım evli şuanda buradaki :) yani demem o ki hersey kısmet en önemlisi hayırlısıyla olması bu işler hiç kolay değil bir ömür var işin ucunda
30 bitmek uzere ;(
Takilma benimde 31 bitmek uzere napalim zorlamayla yada surekli aramayla oluyr mu allaha inan guven ak yanlz degilsin akisina birak belki yil sonunda bu dediklerine guleceksin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nunu cum bu adamla olmayacagi zaten en basindan belliydi guzel kardesim, sen sevmedigin istemedigin biriyle bos yere zorladin kendini.
Kader-nasip-kismet konsuunda ben de cok dertliyim, hayatin bana haksizlik yaptigini dusunuyorum. 27yim sevgilim yok, herkes cift, tek ben yalnizim............rezalet yani. Verecek aklim olsa su durumda olmazdim herhalde.
Ote yandan babana katilmiyorum, nasip bu isler, baban ne biliyor, belki hayatinin askini yarin taniyacaksin? 32 yasinda evlenenler tonlarca hanim okudum burda, niye sen de onlardan biri olmayasin?
Vallahi kuzum, inan bana kalbimden gecmeyen hicbir seyi moral olsun diye yazmadim. Burda bir hanim okumustum, hayalelrinine rkegiyle 32de karsilasmis, ama nasilsa evde kaldim diye hic birikim ne yapmamisBen de o kafada yasiyorum
Ama bir konda haklisin misunu 30 oldum helede geciyir musun 30'u annen konusur evlenseydin de gorseydim bazi cevredeki insanlar tam zamani der bazisida gec kaliyrsun acele et falan ben neler duydum umitsizlige kapildim vs ama bak olmuyor uzuldum diye bir karim mi var olan sagligima oluyor hayati akisina birak ben is ariyirum su ara kitap oku ben kocan kadar konus onu alicam ve birkac kitap daha el isi ingilizce ogrenmek zaman yetmiyr hadi kendine br iyilik yap bir hobiyle ilgilen
Evlenmek isteyeni niye kinayalim anlamadim. Cok normal. Bu isler kismet isi.
canım hayırlısı olsun hakkında inş.öncelikle ben bi evlilik yaptım hayırsız yanlış bi evlilikti şimdi bende istiyorum yuvam olsun o hiç tatmadığım aile kavramını tadayım çocuğum olsun anne olma şerefine ulaşıyım ama bi okadar da yaşadıklarımdan dolayı korkuyorum seni çok iyi anlıyorum bende 29 yaşındayım ve bazen umutsuzluk tavan yapmış oluyo anne olamıycam galiba die ama bişeyi çok istersen olmazmış derler o yüzden şuan akışına bıraktım olmazsa yalnız geçermi bu hayat bilmem ama geçirmeye çalışçam inş şu mübarek ramazan ayı hürmetine gönlümüzdeki hayırlı eşleri bize nasip etsin inş
Anne olmak tek hayalimdi ama olucagini sanmiyorum artik.yasli bi anne olmak istemem..yinede buyuk konusmiyimda.ama yalniz yaslanmak nasi olur iste o korkutuyor beni.herkesin bi duzeni hayati var.ben yalniz napicam bilmiyorum..allah yardimcimiz olsun.ins.canim tez zamanda hayirli insanla karsilasiriz...
amin inş bende inan aynı düşüncedeyim ama evlenmek için evlenilmez hayırsız bi evlilik o kadar kötü ki bunu anlatamam o yüzden hayırlı olcaksa olsun allah kötüye düşürmesin kötüyle uğraşması zor hayırsız biriyle evlenceğmize bizi gözü gibi seven ailemizle yaşarız ondan iyi herşey nasip kısmet artık elden bişey gelmiyor
Cok haklisin..aile insanin tek gercegi..aynen yanlis evlilik yapmaktansa otururuz babaevinde..evlenmek icin evlenilmiyormus.mantik dedim ama bi yere kadarmis adamin herseyi simdi batiyordu evlenince kimbilir nolurdu?bugun bulusucaz bana aldiklarini vermek istiyorum ama hicccc goresim yok onu ;( dua et banada cabuk kurtuliyim bu isten ve artik dogru adamla karsilasicaksam karsilasiyim.biktim tanismaktan ;(
sırf mantıklada olmuyo hissetmek lazım kolay değil ömür geçircez sevmiyosan herşeyi batar ama sevgisi olunca bambaşka oluyo insan kader de varsa gelir yemenden kederde yoksa ne gelir elden bacım
Haklisin canim...o yemenden gelme isini biraz cabuklastirir umarim rabbim
5-6 sene sonrasini dusun bide ;( senin yasindayken umrum degildi..2senedir evleniyim diye tanismadigim kalmadi ama yokk..yakinda burda topik acicam 'KOCA ARANİYOR'diye...;( o degil yasim geciyor anne olmak bi yastan sonra zor..yasli bi anne olmak...cok buyukte konusmadim ama neden boyle oldum bilmiyorum ;(
5-6 sene sonrasini dusun bide ;( senin yasindayken umrum degildi..2senedir evleniyim diye tanismadigim kalmadi ama yokk..yakinda burda topik acicam 'KOCA ARANİYOR'diye...;( o degil yasim geciyor anne olmak bi yastan sonra zor..yasli bi anne olmak...cok buyukte konusmadim ama neden boyle oldum bilmiyorum ;(
Bende 31de karsilasirim umarim..dilerim senin icinde hayirlisi olur..ne guzel dert etmiyorsun keske bende o kafada olsam ;(
Yok ben de dert ediniyorum ve mutsuzum, lakin ben kadinin kafasindayim, nasilsa evde kaldim diye gzeip tozup paralarimiy iyorum, alisveris, fal bilmem ne derken ekonomim cikita muz
Merhaba,
Lütfen üzülüp kendinize eziyet etmeyin.Bunlar kismet isi.Yirmili yaslarinin baslarinda evlenip cocugu olan ama ayrilmak zorunda kalip bir sürü sikinti yasayan yüzlerce kadin var.Neden hayatin nimetlerinden faydalanmiyorsunuz?Bence spor yapmaya baslayin inanin ki cok faydasi oluyor.Stres atiyorsunuz, mutluluk hormunu salgiliyorsunuz, kendinize güveniniz geliyor.
Bu arada ben de 31 yasinda evlendim.37 yasinda kizim dogdu.Yani 30 yas kesinlikle gec bir yas degil.Kizkardesim 34 yasinda ve daha yeni evleniyor.Ciddi bir probleminiz yok hayatin tadini cikarin:)
canım böylesi hayırlıymış.. çünkü sen aşık olarak evleneceksin içime doğuyorbak ben senden bir gerideyim, birkaç ay sonra 30 oluyorum. ben de çok üzülüyorum çünkü yuvasını kuran kuzenlerim arkadaşlarım, hepsinin ya çocukları var ya çocuk bekleyenler, hepsi de tatlı bir telaş içinde. evlilik ,sevdiğin güvendiğin ve seni seven bir insanla yapıldığında öyle destekleyici öyle huzurlu bir kurum ki..etrafımdaki mutlu evliliklerde gözlemliyorum bunu.. bilmiyorum bizi kısmetimiz ne zaman bulacak..
acaba evlenmek isteyen küçükhanımlar olarakbir topik mi açsak? ordan sohbet eder, paylaşımlar yapardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?