Sonu nolur bunun çok mutsuzum:(

:):) :1:Oda bişeymi ben artık olayı abarttım boşanırsak çocuk kimde kalır diyorum yok yok benim piskolojim dağıldı iyice:) neyse iyi bi gelişme yazım dün iş çıkışı dışarı çıkalım dedik soğuk diye önce eve gidip arabayı alalım falan dedi gttik evin oraya bize uğrayalım dedi annesi madayı hazırlamış acayip güleryüzlü bana onun o halini görünce bi an utandım halimde sonra didim dur hemen yumuşama yemek falan yedik işte baya iyidi sonra masayı topladım bulaşıkları makinaya yerleştircektim hadi kızım siz dışarı çıkçaktınız çıkın dedi bırakmadı ne yaptıysam bu hallerini düşününce bitek gelinlik yüzünden yargılamam doğrumu diyorum:S sonra cmartesi günü gidin alışveriş yapın dedi gelin alışverişi ankara soğuktur kaban falan al dedi bende saol anne ben zaten alıcam siz aldınız yerine geçer falan dedim olmaz öyle şey dedi neyse yemek muhabbeti açıldı annem aramış gelmiyom diyince üzülmüş dedim oda hastaydm tmzlik vardı dşününce ayp olur deidm gelcez ondan ama yemeğe gerek yoktu dedi bende annem istemiş zahmet olmaz dedim gayet neşeliydik hatta çıkarke kıyamadım onun öle solgun haline yat uzan anne yorma kendimi dedim sanırım bende biraz abarttım konuyu:( neyse nişanlımmla bu konuyu açtım yine istemedi falan sonra kızgınlıkla karışık ne istiyosan onu diktir karışmıyorum diye yemin etti ama ağzından söz çıktıya artık karışmaz o istediği kadar kızgın sölesin ben giydikten sonra onu yumuşatırım benim derdim ailem değil ben derdim ben bakamıyoken kıyamıyoken okadar insanın seni izlemedi dedi bende bi askımı yani sorun dedim oda madem sorun diiil den taktırsaydın dedi ama benim hayalim falan dediim atıştık ama gece güzel bitti :):):) barıştık ben nasılsa sözünü aldım artık gelinlik muhabbeti sıkıntı değil en azından:):) BENDE BRAZ DAHA ÖN YARGISIZ OLUP BU CADILIĞI BIRAKICAM VALLAA DÜN KIYAMADIM KAYINVALDEME BEN NAPTIM DEDİM:(
canım bence en baştan tavrını koy,sakın taviz verme,yufka yüreklilikle birkaç güzel söze,duygu sömürülerine,gülücüklere aldanıp yelkenleri suya indirme,sana tartış veya sert çık demiyorum ama sakin ve tatlı dille kararlılığını tavrını belli et,nişanlılık sürecini de biraz daha uzatmaya çalış bence ki bazı şeyleri daha iyi analiz edebilesin.bir de şunu sakın unutma,erkeklerin büyük çoğunluğu maalesef evlendikten sonra çok değişiyor,bugün senin hiçbir kıyafetine,yaşam tarzına karışmayacağı sözünü verse bile evlendikten sonra çark edebiliyorlar,o zaman böyle demiştin diyince de o o zamandı,şimdi nikahlı karımsın şöyle yapacaksın diyebiliyorlar,ayrıca kesinlikle kıyamam acırım falan demeden ne koparsam kar mantığıyla bırak ne alırlarsa alsınlar,kaban mı alıcak alsın,ben alırım falan deme valla ben çok taviz verdim vaktiyle,tok gözlü davrandım onu istemedim bunu istemedim ama takdir eden olmadı bilakis bu ne verirsek ona eyvallah der gözüyle bakmaya başladılar ben tok gözlülük yaptıkça.o zamanlar istemedim öyle alıştılar ya,şimdi istediğimde yadırganıyor ve aç gözlüymüş gibi hissettiriliyorum.
Bu arada abeta arkadaşımızın konusu kapanmış ben konuyu bugün yeni okuyabildim ve çok üzüldüm,mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden de ulaşamıyorum,ama bir zamanlar dava süreci yaşamış biri olarak ona tecrübelerimi aktarmak istiyorum,ona ulaşmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim.sevgili abeta,mesajımı okuyorsan bana özelden mailini bildirirsen sana yardımcı olmak isterim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Erkeklere akıl,fikir,ve kıymetimizi anlama kabiliyeti versin.

DEDiğin gibi canım bende pek bi saf oluyom bazen evet benimde msj hakkım olmadığından ulşamıyorum çok üzüldüm ABETA GÖRÜNCE BURAYA YAZ CANIM.

canım düğün senin düğünün insan hayatında sadece bir kez gelin olur istediğin şekilde gelinlik giymek senin tercihin fakat bir gelinlik uğrunada boş yere soğukluk olmasın tabi düğün gecesi gelinliklerin üstüne yapılan çok hoş şallar oluyor onlardan yaptırırsın onu alırsın omuzuna iki tarafta rahat olur benm fikrim bu:34: ayrıca tutucu olmaları senin yaşam tarzını etkilemez canım korkma evin ayrı yolun ayrı hiç dert etme bunları nişanlılık sürecinde bazı şeylere sabret evlenince al kocanı geç evine:1:

Back
X