Sonuc AIDS olabilir.!

doğrulamak için 2 kere kan testi, en kesin tanı için de özel bi test yapılması gerekiyor,
bazen yanlış pozitif çıkabiliyor.
hiv pozitif olanların bebekleri negatif olabiliyor

Öyle yaptılar zaten..Simdi kesin tanı icin son bir test..Haftaya belli olacak ins.
1 ve altı negatifmis benim 1.75

nasıl yani ben hiç bişey anlamadım bu hastalık varsa bile sana nasıl bulaştı yani sorumun amacı şu özeline girmek istemem de hastanedne filanmı bulaştı diye soruyorum

Ne denir böyle bir durumda ki?Umarım testler sonuçlandığında herşey tertemiz çıkar ve sırf bi yanlışlığa maruz kaldığınız için size geçmiş olsun deriz.

Cinsel hayatım olmadı evlenmeden önce yani öyle birsey degil..Evlenirken böyle bir hastalıgımızda yoktu..Hicbir fikrim yok..
Gebelikte yalancı pozitiflik cok görülür bu deger cok düsük dediler hatta konusmak bile istemediler bosuna endise etme fln dediler
ama ben iyi yada kötü konusmaları icin zorladım sonuc böyle dualarınız icin cok sagolun

Neden böyle bir test yaptırma geregi duydun,sorun neydi?
Boşuna stres yapıyorsun bence,çok çok küçük bir ihtimal demişler,boşuna kendini yıpratma bak gebelikte yanlış pozitif çıkabiliyormuş,bebeğine yazık,bu stresten o da etkileniyor

Allah razı olsun hepinizden..

Testi yapma geregini doktolar gördü gebelikte yapılan testler zaten öyle biliyorum..

çok geçmiş olsun inş. bişey yoktur
ama varsa eşinizden geçmediğini nerden biliyorsunuz ki
belki ondan size geçti
korunmasız bir cinsel hayatınız olduysa eşinizde de olabilir

allah korusun canım içini ferah tut.......

Sagol canım deniyorum..

çok geçmiş olsun inş. bişey yoktur
ama varsa eşinizden geçmediğini nerden biliyorsunuz ki
belki ondan size geçti
korunmasız bir cinsel hayatınız olduysa eşinizde de olabilir

Evlenmeden önce testler yapıldı ikimizinde böyle bir hastalıgı yoktu ama 3 sene icinde bir sekilde bu virüsü aldıysak bilemem??

Son düzenleme:
inşallah birşey yoktur hem senin hem bebeğin için

rutin testler arasında idrar testindeanti HIV (HIV1-HIV2) diye bir test var o mu?

inşallah birşey yoktur hem senin hem bebeğin için

rutin testler arasında idrar testindeanti HIV (HIV1-HIV2) diye bir test var o mu?

Evet canım anti hıv ama kanda baktılar 2 kez..Sagolasın insallah..

Sonucu ne zaman alacaksin?
Canim insallah aids yoktur dualarim seninle.

İnsallah canım sagolasın bu cuma yada ptesi arayacaklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…