Sonuc AIDS olabilir.!

Bir tanıdığımın evlenmeden önce yapılan testlerde hıv virüsü çıkmıştı. tabi büyük bir panik endişe korku vs. bu çıkan kişi de gayet mutasıp bir bayan. Hastahanenin test cihazlarında bazen çok hassaslıktan bazen de gereksiz bir takım işlemlerden sonucun doğru olmadığı araştırma hastanelerinden öğrenildi. o sırada öğrendik ki, bir insana aids sin diye bilmek için baya bi test yapılıyor ve hepsinin de pozitif çıkması gerekiyor.
İinş sizin durumda sadece bir yanılmadır, ve endişeleriniz sonra erer. Allah yardımcınız olsun.

İnsallah canım bende öyle olmasını umuyorum cok düsük ihtimal deseler bile can sıkıcı bir durum..

Benim eşimde de nikah için yapılan taramada hcv pozitif çıkmıştı,başımızdan aşağı kaynar sular dökülmüştü resmen,sonra çapa da daha detaylı bi test yaptırdık ve 15 gün sonuç bekledik çok şükür negatif çıkmıştı zavallım o 15 gün içinde kendini psikolojik olarak hepatit c'li hissetmişti psikolojik olarak bütün etkilerini taşıyordu resmen ay kıyamam yaa..

Kısacası bu tür testler de yalancı pozitif çıkma olasılığı yüksek oluyormuş dr öle demişti..
Çok çok geçmiş olsun...

Sonucu ögrendim kızlar cok sukur negatif sorun yok cok rahatladım :81:
çok şükür canımmm çok sevindimm bir daha inş böle bir süreçten geçmessin bunun olma ihtimalini düşünmek bile mahveder insanı bebişinle birlikte sağlıklı uzun ömürler tatlım

Bende dizimi bir yere carpmısım heralde morarmıs diyorum belirti iste aradıkca birseyler buldum gercekten kötü ya ( Cok cok sagol canım

Canım çok sevindim, çok çok geçmiş olsun..

Sagolasın canımm

çok şükür canım, gözün aydın

Sagolasın canımm (

çok şükür canımmm çok sevindimm bir daha inş böle bir süreçten geçmessin bunun olma ihtimalini düşünmek bile mahveder insanı bebişinle birlikte sağlıklı uzun ömürler tatlım

Amin canım benim sagolasın Allah kimseye böylesini yada daha beterini yasatmasın insallah..Aynen beklemek zor canım ya kurdukca kuruyor insan

Test sonuclari gercek cikmayabiliyor mu bu ne demek simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…