Sonuç bekleyenler buraya kızlar hadi tarih yazalım inş olucak

slm arkadaşım. benimde ilk denememde lekelenmeler olmuştu. olmadı diye ağladım bende. ertesi gün nasılsa tutmadı diye yürüyerek sağlık ocağına test yaptırmaya gittim. sonra sonuç almaya gittim. sonucu aldığımda hamilesin dediler...lekelenme varsa yürümeseydin keşke dediler. ama ben iki gün hem üzüldüm hemde yapmamam gereken hareketleri yaptım. pişmanım çünkü olmadı. lütfen sende yat ve pişman olacağın şeyler yapma. moralini yüksek tutmaya çalış...

sağol arkadaşım.içime su serptin. o kadar ihtiyacım var ki bu sözleri duymaya. hep olumlu düşündüm ta ki akşama kadar. kolay değil yaşadıklarımız hem kendi hem eşimizin hem de ailelerimizin umutları var. gözümün içine bakıyorlar. ailem ve eşim çok teselli ediyorlar. güzel dileklerine tüm bebek isteyen ve bekleyen arkadaşlarım için de AMİN diyorum

Herkes farklı bir sey dicek bu duruma , kiminde yerlesme kanaması oluyor , kimi kendini oyle avutuyor bır sure (benım gıbı ), bence test yaptır. Veya sık dısını bırkac gun. Eger regl oluyorsan rengı acılıp, yogunlugu artarak devam edecektir.

Insallah hamilesindir.Bunu yasamayan bilemez cunku. Tum kalbımle diliyorum, hamile ol lutfen :)

sağol lena'cım. o kadar içten yazmışsın ki Allah dualarımızı kabul etsin. allah isteyen herkese versin. 3 kasımı bekleyeceğim sabırla. regl olmamak ve hayırlısıyla tutunsun diye dua ediyorum.

Benim ki de 8 Kasim ve cok meraktayim gecmek bilmiyor gunler bugun 5. gunumdu bugune kadar kanamam ve ya lekelenmem olmadi gerci ne olmasi ne olmamasi lazim onu da bilmiyorum ki artik kafam allak bullak oldu bugun hormonlarin da etkisiyle aglama krizine girdim zaten is yeterince yogun tuttuysa da bugunden sonra ne oldu bilmem korkuyorum valla:(((

Tubacım bizim sorunumuzda sebepsiz.ve inan bana çok daha sinir bozucu bi durum.4 senelik evliyim 3 senedir de tedavideyiz 2 sene yumurtlama takipi 2 aşılama ve bir tüp bebek demesibaşarısız oldu.kendimi çok yorgun hissediyorum.ama devam etmek zorundayız.her geçen sene aleyhimize işliyor benim adet kanamalarım azalıyo gittikçe.(ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN)

Tubacım bizim sorunumuzda sebepsiz.ve inan bana çok daha sinir bozucu bi durum.4 senelik evliyim 3 senedir de tedavideyiz 2 sene yumurtlama takipi 2 aşılama ve bir tüp bebek demesibaşarısız oldu.kendimi çok yorgun hissediyorum.ama devam etmek zorundayız.her geçen sene aleyhimize işliyor benim adet kanamalarım azalıyo gittikçe.(ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN)

canım rabbım ınsallah en kısa zaman da yuzumuzu guldurur yapcak bır sey yok denemek den baska

canım benım esımde de sperm sayı cok az ve harektsızlık ve sekıl bozuklugu vart senın esıne her hangı bı tedavı vermısmıydıler

hayır canım, eşime hiç bir tedavi vermediler. alınan spermlerden kaliteli olanlar seçildi ve yumurta döllendi. yarın da sonuç bekliyoruz inş. hayırlısıyla mutlu haberi alırız.

Back
X