• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
girl_hide.gif
heeey kızlar liste uzamış Allah yenilerini eklesin inş simge_wxyz sanada canım Biricik mericik sanada hepinize
kiss2.gif

Dünyanın en sabırlı annelerinin listesi :Saruboceq:

1) Nazliözger...............................17 Ocak :CüvCüv:
2) Ces_nar....................................19 Ocak :CüvCüv:
3) Lansor17..................................24 Ocak :CüvCüv:
4) Edika……………...……...………….26 Ocak :CüvCüv:
5) Dryaaa22…………...………...…..28 Ocak :CüvCüv:
6) Biricik Mericik......................28 Ocak
7) Simge_xyz………....…....….…...30 Ocak
8) Rose77……………...…....…...……30 Ocak
9) DeliMavi……………..…......……..31 Ocak
10) Serenalar................................2 Şubat
11) Bestemix..................................2 Şubat
12) Asude.......................................4 Şubat
13) Bozelnunu…………........….....….5 Şubat
14) Nazanorbay............................5 Şubat
15) Reno..........................................9 Şubat
16) İdilengin..................................11 Şubat

benide eklermisiniz 29 ockata aşılama yaptırdım sonuç 13 şubat

kızlar hepinize selam. Dualarınız için de çok teşekkür ederim. Söz ben de her fırsatta size dua edeceğim.
Bu seferlik de olmadı benim. Adet oldum bugün. Ama üzülmek yok herşey allahtan.

kızlar hepinize selam. Dualarınız için de çok teşekkür ederim. Söz ben de her fırsatta size dua edeceğim.

Metanetine hayran kaldım kardeşim. Aslında işin sırrı da bu olsagerek. Çünkü panik yapıp, eyvah olmayacak dediğimiz anda işler daha da kötüye gidiyor. Sonuçta bu işi yedinci hatta sekizinci denemede başaranlar var. Daha yolun başında sayılırsın.
Bunun için üzülmek yok ama mücadeleye devam. Unutma ki sıkıntı çekmeden güzelliklere kavuşmak olmuyor. İnşallah kendiliğinden çabucak hamile kalırsın, dualarım seninle olacak kardeşim..

canım ya hayırlısı olsun vardır bı vaktı elbet uzme kendını rabbım hepimize bebişlerimizi vercek insaallah

sağol canım bende öyle düşünüyorum kısmet değilmiş demekki. allah büyük o hangi zaman hayırlısıysa o zman verecektir ben buna eminim o yüzden sadece sabır diliyorum. çünkü sabretmek çok zor geliyor

canım şu anda neler hissettiğini anlayabiliyorum. ama ben önce şok oldum sonra da hemen işten izin alıp eve geldim. inan kalamadım orda kendimi çok bağlamışım sanırım ama olmadı işte ne yapalım kısmet değilmiş. ben çok üzüldüm ve ağladım. sonra daha fazla üzülmemek için uyudum sizinle dertleşmek için bilgisayarın karşısına geçtim. burda rahatlıyorum gerçekten. peki canım ne yapmayı düşünüyorsun?

evet canım o hiç istemediğimiz kırmızılar. aslında bizleri yoran süreç, zaman... o kadar yoruluyoruz ki bir daha aynı şeyleri yaşamak bana çok zor geliyor şimdi. tabi çok yeni başladık ama karamsarlığı atmak sanırım zaman gerektirecek yine

ay canım benim ya işallah diğer aya ne denir başka..bendede belirtiler var şimdi üzülüyorum ama kırmızlar geldiği zaman düşünmek bile istemiyorum.normal tedavi olsa üzülüyorsun yine ama aşılama yapılıpta olmaması çok kötü.allahım korktuğumuza uğratmasın bizleri..üzülüyoruz ama diğer aya yine ümit tohumları yeşermeye başlıyor...ben her ay daha ümitlenmeyecem diyorum diğer aya yine aynı.allah yardımcımız olsun hepimizin..kaç yıldır bebk istiyorsunuz?

canım benim işallah diğer aya herşeyde bi hayır vardır.Allah bizim hayrımız için bazı şeyleri ertelermiş.bide allah sevdiği kulları denermiş sabrediyormuyuz diye.emin ol sabrımızın mükafatını verecek rabbim..allahım ol derse olur vakti zamanı varmış demek.anlıyorum seni bende negatif sonuçta çok üzülüyorum ama bi teselli unutturuyor bana acımı bi nevi olsada..hayırsız ve sağlıksız doğmasımı iyi çok şükür halimize.

Dünyanın en sabırlı annelerinin listesi :Saruboceq:

1) Nazliözger................................17 Ocak :CüvCüv:
2) Ces_nar....................................19 Ocak :CüvCüv:
3) Lansor17...................................24 Ocak :CüvCüv:
4) Edika……………...….....…….26 Ocak :CüvCüv:
5) Dryaaa22…………...…….......28 Ocak :CüvCüv:
6) Rose77………….….…....…....30 Ocak
7) DeliMavi…………...…......…....31 Ocak
8) Yabangülüm...............................31 Ocak
9) Bestemix....................................2 Şubat
10) Asude.......................................4 Şubat
11) Bozelnunu…………......….......5 Şubat
12) Nazanorbay..............................5 Şubat
13) Aslımuratelkoca........................8 Şubat
14) Reno..........................................9 Şubat
15) İdilengin...................................11 Şubat
16)Siber.........................................13 Şubat
17) EliFatihEFU............................14 Şubat

Son düzenleme:
simge_wxyz, biricik mericik üzülmeyin demicem cünkü kim ne derse desin üzüntünün önüne gecilemiyo..hayirlisi böyleymis..ALLAH büyüktür...biz O´ndan umudumuzu kesersek O bizi hepten birakir..ALLAH diyen mahrum kalmaz..durmak yok yola devam..

benı lısteden sılın regl oldum aşılamam tutmadısenağlamasenağlama

simge_wxyz, biricik mericik üzülmeyin demicem cünkü kim ne derse desin üzüntünün önüne gecilemiyo..hayirlisi böyleymis..ALLAH büyüktür...biz O´ndan umudumuzu kesersek O bizi hepten birakir..ALLAH diyen mahrum kalmaz..durmak yok yola devam..

evet canım haklısın eşim çok üzülüyor ben üzülünce ve bana kızıyor. olacak inşallah diye teselli ediyor ama ben beceremiyorum işte. bir yandan ona belli etmemeye çalışıyorum. ne yapalım hayırlısı olsun

benı lısteden sılın regl oldum aşılamam tutmadısenağlamasenağlama

canım özeldende yazdım ama olsun. senin şu anda neler hissettiğini çok ii anlıyorum. ama ne yapalım kısmet değilmiş inşallah bir dahaki sefere olur. mart ayına kadar ne yapabilirsem yapıcam. kürler diyetler... belki allah nasip eder kendiliğinden olur.:teselli:

kızlar ben doktorla görüştüm dün. Yine kistler var. Ama doğum kontrol hapına gerek yok kendiliğinden düşer dedi. Ben de soğan kürüne başladım akşam. Bu ay böyle geçecek yani. Belki kendiliğinden hamile kalırım...

Back
X