• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dünyanın en sabırlı annelerinin listesi :Saruboceq:

1) Nazliözger...............................17 Ocak :CüvCüv:
2) Ces_nar....................................19 Ocak :CüvCüv:
3) Mavirüya……………………....…..24 Ocak
4) Figenk24…………………...……...25 Ocak
5) İrena……………....………………...26 Ocak
6) Edika……………...……...………….26 Ocak
7) Lansor17..................................26 Ocak
8) Biricik Mericik......................28 Ocak
9) Dryaaa22…………...………….…..28 Ocak
10) Simge_xyz………....…..….…....30 Ocak
11) Rose77……………...…..…....……30 Ocak
12) DeliMavi……………..…....……...31 Ocak
13) Serenalar..................... ..........2 Şubat
14) Asude.......................................4 Şubat
15) Bozelnunu…………..…...…....…..5 Şubat

arkadaşlaaaaaaaarrrrr ben dayanamadım az önce test yaptım veeeee gayet görülür sekilde 2. çizgi çıktı. galiba ben hamileyimmmmmmm.

hihoyyythihoyyythihoyyyt Oleeeeeeeeyyyyyyyyyy ben size demiyom mu bu liste uğurlu. Alah tamamına erdirsin çok sevindim. Artık yarın ilk iş kan testi. Aşılamanı ayın kaçında yaptırmıştın? Elinde fazla test varsa göndersene bana nöbetçi eczane aramıyım bu saattekaydirigubbakcemile3 Ayyyyyyyyy bi hoş oldu içim heyecan bastı, darısı başımıza.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Şindi hemen listeyi düzenlemek lazımkaydirigubbakcemile4

Dünyanın en sabırlı annelerinin listesi

1) Nazliözger...............................17 Ocak :CüvCüv:
2) Ces_nar....................................19 Ocak :CüvCüv:
3) Lansor17..................................24 Ocak :CüvCüv:
4) Mavirüya……………………....…..24 Ocak
5) Figenk24…………………...……...25 Ocak
6) İrena……………....………………...26 Ocak
7) Edika……………...……...………….26 Ocak
8) Biricik Mericik......................28 Ocak
9) Dryaaa22…………...………….…..28 Ocak
10) Simge_xyz………....…..….…....30 Ocak
11) Rose77……………...…..…....……30 Ocak
12) DeliMavi……………..…....……...31 Ocak
13) Serenalar..................... ..........2 Şubat
14) Asude.......................................4 Şubat
15) Bozelnunu…………..…...…....…..5 Şubat

Evet bu liste gerçekten çoooooook uğurlu.canım ben 14 ocakta tüp bebek yaptırdım ama dedimya ben illede bu listede olmak istiyorum diye. Varmış bak bir hikmeti. Darısı herkezin başına. Sizi seviyoruuuuum .çok mutluyuuuuuum

Evet bu liste gerçekten çoooooook uğurlu.canım ben 14 ocakta tüp bebek yaptırdım ama dedimya ben illede bu listede olmak istiyorum diye. Varmış bak bir hikmeti. Darısı herkezin başına. Sizi seviyoruuuuum .çok mutluyuuuuuum

benim aşılamam da 14 ocakta yapıldı. Sonuç açışından fark varmıdır acaba tüp bebekle arasında. Tüp bebekte döllendikten sonra trnsfer ediliyor ya... Yrn ilk iş test benim de...

karnın ağrıyomuydu. Biraz anlatırmısın bi belirti var mıydı. Lüüüüüüttttttttttfeeeeennn:saruboceq:

kasıklarıma bazen aniden ağrı giriyordu sadece bügün kokuları daha bir fazla hisseder oldum sanki. Testide o yüzden yaptım zaten.birde belirti midir bilmem ama arka boşluklarımda da ani batmalar hissediyordum ben.o yüzden işyerimde doktorum bana rapor vermişti oraya vuruyor olabilir demişti yerleşme ağrısı

benim aşılamam da 14 ocakta yapıldı. Sonuç açışından fark varmıdır acaba tüp bebekle arasında. Tüp bebekte döllendikten sonra trnsfer ediliyor ya... Yrn ilk iş test benim de...

evet canım tüp bebekte döllenme olup embriyo 4-8 hücreli olduktan sonra transfer ediliyor. Bence sen en az pazartesiyi bekle sonuçta süreç biraz daha hızlı bizde

lansor senin adına çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin darısı başımıza

Ooooo tebrikler kızlar yılmak yok hadi bakim
pirate.gif
asarız keseriz hayırlı ise bebeleri alırsınız yoksa nasip bir dahaki denemeye olur yılmak yok bebeleri üzmeyelim
JC_Hi-Five.gif
bakın abone olup haberlerinizi alıcam hadi kızlar moralleri bozmayalım

Son düzenleme:
arkadaşlaaaaaaaarrrrr ben dayanamadım az önce test yaptım veeeee gayet görülür sekilde 2. çizgi çıktı. galiba ben hamileyimmmmmmm.

canım hayırlı olsun Allah sağlıklı bı sekılde kucagına almayı nasıb etsın bızede dua edermisin hamilelerin duaları kabul olurmus. bu arada göguslerındeki hassasiyet devam ediyomu kasık agrıların nasıl adet sancısı yaklasırken ki gibimi benide aydınlatırsan sevinirim

canım hayırlı olsun Allah sağlıklı bı sekılde kucagına almayı nasıb etsın bızede dua edermisin hamilelerin duaları kabul olurmus. bu arada göguslerındeki hassasiyet devam ediyomu kasık agrıların nasıl adet sancısı yaklasırken ki gibimi benide aydınlatırsan sevinirim

sağol canım iyi dileklerin için. tabiki herzaman dualarımdasınız. rabbim bana ve isteyen herkeze nasip etsin inşallah diye.gögüs hassasiyetim devam ediyor ve sanki az sonra adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyor canım

ben yaptım test lansor tek çizgi çıktı.

canım bence sen bu testi kaale alıp hiç üzme kendini sonuçta biliyorsun bizim olay biraz farklı o yüzden böyle erken sonuç veriyor.senin adet tarihini en az 2 gün geçirmen gerekiyor idrarda çıkabilmesi için. kendi tecrübelerimden biliyorum ( ben lab. hemşiresiyim) senin olması durumunda bile idrara çıkması hemen hemen imkansız .lütfen test gününe kadar gönlünü ferah tut bebişlerini üzme.

Back
X