- Konu Sahibi biricik mericik
boncukxy canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Yarın sizden müjde bekliyoruz. Sonra da biz müjde vercez:) Amiiiin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de 3 tane yumurtam vardı geçen pazartesi yani 12 ocakta progesteron baktırdım 19,38 çıktı hemen hastaneyi aradım bana güzel yumurtlama olmuş dediler ondan sonra dahada heyecanlı bir bekleyiş başladı.kendimi bir tarafa bırakın eşim için çok istiyorum çocuk sahibi olmayı çünkü çocukları çok seviyor nerde bir bebek görse adam eriyip akıyor.Allah onun yüzüne baksın da inşallah baba olsun en kısa zamanda
Bizde bi sorun gözükmüyo ama ben meninin içime gitmediğini düşünüyorum. Geçen ay doktorum ben de pko başlangıcı olduğunu söylemişti. Soğan küründen bahsediliyor ya burda sen denedin mi?
Kızlar benim de ilk aşılamamda 4, 2. de 2 yumurtam oluşmuştu sadece puregonla. Bu ay hem klomen hem de merional iğneden günde 2 tane kullandım o yüzden 6 tane yumurta oldu. Fazla yumurta olunca aşılama yapmamalarının nedeni çoğul gebeliğin riskli olması değil mi?
kızlar şu ana kadar bi anormallik yok ama karnım çok ağrıyor sanırım hasta olacağım üzgünüm..........bide ben geçen ay 15 gün geç adet gördüm o yüzden bugün olmasamda ne düşünmem gerektiğinide inanın bilmiyorum. ama size yine haber vereceğim mutlaka.
nazlıcım umarım senden hayırlı haberler alırızda bu bizi biraz motive eder.............
Arkadaşlar merhaba,
Ben başardım galiba bugün kan testi yaptırdım veeeeee (+). Ama pazartesi tekrar tahlillerim var. Darısı başınıza inşallah. Artık dualarım sizin için:lepi:
arkadaşlar ben bişey merak ediyorum şimdi hastanedeki hemşire bana 19 ocakta gebelik testi yaptır dedi zaten hamile değilsen o tarihe kadar adet olursun demişti.yani ben hamile değilsem kesin adet olurmuyum yani herhangi bir gecikme yada yumurtam kiste dönüşmüş olabilirmi.kısaca şöyle özetliyim ben 19 ocağa kadar adet olmazsam yaptırdığım kan testi çok büyük ihtimalle pozitifmi çıkar.yoksa adette gecikme yaşayabilirmiyim kafam karışık baya anlatabildimmi bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba,
Ben başardım galiba bugün kan testi yaptırdım veeeeee (+). Ama pazartesi tekrar tahlillerim var. Darısı başınıza inşallah. Artık dualarım sizin için:lepi: