kızlar az önce arkadaşlarım geldi oturmaya 4 kişi idiler birinin bebeği var 3 ü hamile. ve konuşulan tek mevzu doğal olarak bu ben kendimi kusurlu hatalı suçlu hissediyorum sanki bir şeyleri ben yapamıyormuşum gibi geliyor. bu bize verilen bir cezamı diye düşünmeden kendimi alamıyorum . hiç sabrım da umudum da kalmadı soranlara artık korunuyorum bebek istemiyorum diyorum . onlarla birlikte gülüp eğlenir gözükürken içim kan ağlıyor .niye ben...çok üzgünüm sizide üzdüm ama dertleşebileceğim beni anlayan kimse yok hep içime atmaktan bunaldım . gelecekse güzel gün artık bir an önce gelsin . canım çok yanıyor daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.
:teselli:
canım sakın öyle düşünme ben bişeyleri yapamıyorum diye:1no2:
çünkü bizde inşlallah birgün bebeklerimize kavuşucaz ve daha çok kıymetini bilicez onlardan
hiç oof demicez Rabbim bizi deniyor şuan
bende senin gibiyim ben ne zamandır uğraşıyorum olmuyo arkadaşım ilk denemede daha neyin ne olduğunu anlamadan hamile kalmış ama konuşmaları bana ne kadar bilinçsiz geliyor bazen ellerindekilerin değerini bilmiyorlar sanki
hele bir arkadaşım kaç yaşında eğitimli kız daha yumuratanın çatladığı zamanı doktorun söylediğini bile bilmiyor ben bahsedince şaşırdı öyle bir dokto var mı diye düşün işte
ama onlarında şuçu yok kolaylıkla gebe kalmışlar araştırmalarına gerek bile kalmamış
ben bazı şeyleri hormonları falan anlatınca garip garip bakıyorlar nerden biliyosun gibisinden fisfisfis
olsun ben Rabbime çok inanıyorum biz de sabredicez hepimiz çocuklarımıza hayırlı zamanda kavuşucaz inşallah yeterki doğru zaman gelsin
biraz mücadeleli ama olsun kıymetini bilicez
sen de sakın canını sıkma hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz artık eşime bile anlatmak istemiyorum onu da üzmek sıkmak istemiyorum çok takıyosun diyo
aileme de hiç söylemedim yeni yeni çocuk istiyoruz diyorum ne yapıyım sonra iyice stress olucam
kedini hiç üzme Rabbim her zaman bizimle sakın unutma...