• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar benide bu uğurlu listeye eklermisiniz lütfen 24 nisan aşılamam yapıldı 8 mayıs test günüm dularınızı eksik etmeyin
reblidcim canım inşallah yerleşme kanamasıdır ve bebişin sana en kısa sürede gelir rabbim nolur isteyen herkese anne olmayı nasip eyle sen yoktan var edensin bizleri evlat hasretiyle sınama yarabbi amin

baharçelik ne güzel dua etmişsin inş allahım bize en yakın zamanda yaramaz birer bebiş verir . aşılaman hayırlı olsun inş bu ay güzel haberi alırsın inş benim içimde de meleğim vardır da tutunmaya çalışıyordur. tabi her şeyin hayırlısı benim kahve rengi akıntı bu günde çok az devam etti 1/2 damla gibi yarın adet günüm ama hiç olacakmış gibi değilim bu gün karnım çok ağrıdı tamam oluyorum dedim ama olmadı şimdi gayet iyi yarın da bi geçsin çarşamba test yapıcam zaten perşembe de doktor randevum var. hayırlısını ver allahım tüm isteyen kullarının dualarını kabul et. ol de olsun artık bebeklerimiz ..aslında çok da korkuyorum ya olurda kaybedersem ya yine aynı şeyleri yaşarsam diye aklım gidiyor öğle zor bi durum ki bu yaşadığım olmadığında çok üzülüyorum ama olduğunda da sevinemiyorum allahım sen bizlere sabır dayanma gücü ver ne olur ...benneyaptımki

ebruli hayırlı olsun inş bebeğini kucağına alırsın
benim kahve rengi akıntım arttı sanırım adet oluyorum umutlar hayaller bir dahaki aya kaldı artık ne diyelim kısmet :(

redlibcim üzülme canım olsun sağlığımız yerinde en azından ya kötü bir hastalık sahibi olsakda ona derman arasak ne zordur hem acı çek hem çare ara rabbim dermansız dertlere düşürmesin birgün elbet olucak hepimizin bebesi yeterki kaybetmeyelim umudumuzu umutsuz hayat olmaz insan istemesede hep birşeylerin umuduyla yaşar bu tedavi sürecini ödülü çok değerli bir maraton gibi düşünün ve dünyanın en büyük yarışıymışta siz de bu yarışta olduğunuz için çok şanlısınız farzedin olabildiğince gücünüzle bitişe doğru koşun bu çoookk uzun bir maraton olsada ve hatta sonunda o ödülü kazanamasanızda geriye dönüp baktığınızda: '' ben bu yolu koştum tüm gücümle varlığımla bitişe ulaştım ama olmadı ben elimden geleni yaptım'' demek çektiğiniz bütün acıları unutmanıza yardımcı olacaktır. lütfen geriye baktığımızda keşke bunuda deneseydim demeyelim biz önlemini alalım takdir elbetteki yüce yaradanın.

ilk tedaviye başladığımda çok tedirgindim ilk ay hamiş kaldım sonra erken düşük felan dediler pek aldırmadım daha yolun başındayım dedim. sonra 2 3 4 ilaç tedavisi sonuç negatif sonra ara verdim dinlenmem gerek dedim 6 ay aradan sonra bir ilaç tedavisi ve hamiş kaldım :CüvCüv: 7 haftalıktı kalp atışlarını duyduk herşey iyi gidiyodu bir dahaki kontrol için 15 gün sonraya gün aldım fakat 15 günün sonundaki kontrolde bebeğimin beni çoktan bırakmış olduğunu öğrendim yıkıldım neydi bu şimdi niye neden öyle çok soru işareti vardıki kafamda onlarla boğuşmaktan ailemi unuttum baktım ki acının en büyüğünü yine ben yaşatıyorum kendime toparlanmam gerek dedim ve o gün herşeyi sildim yeniden kalktım ayağa bu kez daha sağlam daha diktim her acı olgunlaştırır güçlendirirmiş insanı biraz sonra birkaç negatif deneme daha yine ara verdim 5-6 ay sonra tekrar ilaçla denedik yine hamiş kaldım test sonucuna göre öyle 2 hafta sonra keseyi görmeye gittiğimizde ne kese var ne bişey dr yanlış test yapılmış desede ben bunun kimyasal gebelik olduğunu araştırarak öğrendim. ve bir dahada o dr a gitmedim aradan 8 ay geçti çok tanınan ve sevilen bir dr dilek aslan karar verdim başladığım işi hiç yarım bırakmamıştım bunuda bırakmıyacaktım. gittim. yapılan tüm tetkiklerin sonunda mthfr c677 heterozigot (yani gebelikte kanda pıhtılaşma) sorunu olduğu ortaya çıktı korkulacak bişey değil dedi dr um yanlız hamile kalınca hergün kan sulandırıcı iğne vuracaksın. -tatlicadiarzu-ok dedim. ve tedaviye başladık yine ilaç ve ben yine hamiş :CüvCüv: hemen iğnelere başlandı keseyi gördük sevindik kalp atışları biraz yavaş küçük onun için olabilir dedi ama içimde bişey vardı beni rahatsız eden ve nitekim 5 gün sonra gittiğimde bunuda kaybetmiştim. dr um çok üzüldü hayır dedim bu kez yerlere düşmek yok ben sağlıklıyım hamiş kalabiliyorum sorunumun çözümü var drdan çıktık. eşimle sahile indik yüzümü denize döndüm ve; '' hayat dedim hayır bu kez değil bu kez çelmene takılmayacağım ama bekle birgün sana öyle bir çelme takacağım bir daha düştüğün yerden kalkamayacaksın'' işte şimdi o çelmeyi takacağım günü bekliyorum.şakkıdı :mymeka:

çokmu uzun oldu yav niyemi yazdım bunları hiiiç belki bir kaçınıza umut olur belki hayata çelme takmak isteyenler olur diye :hooray:

Son düzenleme:
HAMISLERIMIZ:nazar:

1) Ces_nar..........................................19 Ocak :CüvCüv:
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak :CüvCüv:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak:CüvCüv:
4) İrena…………………...………….........22 Şubat:CüvCüv:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat:CüvCüv:

UMUTLU ANNE ADAYLARI] :ecrin_bebek:

6)ebruli_59............................................2mayis:Saruboceq:
7)baharçelik..........................................8 mayis:Saruboceq:

arkadaslar bu topikte devamli aktif olan birileri olursa listeyi düzenlesin lütfen biricikmericik artik gelmiyo bende bu topige pek ugramiyorum
kim aktifse bu isi eline alsin

Son düzenleme:
tmm güzelim ben elimden geldiğince bakmaya çalışırım şu an gün bekleynler kimlerse yazsın lütfen test günlerini düzenleyelim tekrardan listemizi

iste sorunda o artik pek kimse bu topikte yazmiyo dolayisiyla güncelligi kayboluyo
asilama olanlar ekleyin derlerse sende eklersin
bu arada insallah olumlu sonuc alirsin

Vardır muhakkak herkezi ite kaka tepeleyelim trene hehe
viannen_11.gif

bahar çelik sende çok çekmiş ama yılmamışsın ne güzel allah bu sabrını ve azmini hep korusun senide sonunda mükafatlandırsın . bu gün bende çok düşündüm eğer her istediğimizi allah bize biz istemeden verseydi o zaman ona dua etmez belki aklımıza bile gelmezdi çünkü biz insanlar nankör yaratılmışız ama bu bi sınav ve biz bu sınavda allaha daha çok yaklaşıyoruz .bi tanıdığım allah sevdiği kullarının kendisini daha çok anmalarını istediğinde dileklerini hemen kabul etmezmiş derdi bilmiyorum kim bilir belki de doğrudur .
bu arada bende de aynı sorun var kanda pıhtılaşma bende senin gibi gebelik süresince iğne olacağım. bi arkadaşım var burda onunda aynı sorun ama çok şükür iğneler ile şu an 6 aylık oldu .inanıyorum bizlerde başaracağız bunu ... meleğim tamam geç gel ama sağlıklı ,temelli gel ... perşembe doktora gidicem prolaktinim düzelmişse belki o zaman yeniden aşılama yapar o zaman beni de eklersiniz listeye herkese bol şans ve sabır...

bahar çelik sende çok çekmiş ama yılmamışsın ne güzel allah bu sabrını ve azmini hep korusun senide sonunda mükafatlandırsın . bu gün bende çok düşündüm eğer her istediğimizi allah bize biz istemeden verseydi o zaman ona dua etmez belki aklımıza bile gelmezdi çünkü biz insanlar nankör yaratılmışız ama bu bi sınav ve biz bu sınavda allaha daha çok yaklaşıyoruz .bi tanıdığım allah sevdiği kullarının kendisini daha çok anmalarını istediğinde dileklerini hemen kabul etmezmiş derdi bilmiyorum kim bilir belki de doğrudur .
bu arada bende de aynı sorun var kanda pıhtılaşma bende senin gibi gebelik süresince iğne olacağım. bi arkadaşım var burda onunda aynı sorun ama çok şükür iğneler ile şu an 6 aylık oldu .inanıyorum bizlerde başaracağız bunu ... meleğim tamam geç gel ama sağlıklı ,temelli gel ... perşembe doktora gidicem prolaktinim düzelmişse belki o zaman yeniden aşılama yapar o zaman beni de eklersiniz listeye herkese bol şans ve sabır...

inşallah herşey istediğin gibi olur canım en kısa zamanda meleğin sana gelir :emir_bebek:

selam arkadaşlar nasılsınız. ben dün doktora gittim yine testler yaptı bu ay da yine klomen ve çatlatma iğnesi yapacak yumurta takibi yani kendiliğinden olmasını bekliyor doktor allahım hakkımızda hayırlısını versin yine umutlar yeşertiyorum iimde niye olmasın diyorum daha önce 2 kere olduysa yine olur diyorum ama bilemiyorum ne olur dua edin bende sizler için ediyorum en kısa zamanda hepimiz bebeğimize kavuşalım allahım gönder meleklerimizi bize ...
bahar çelik güzel dileğin için de sana teşekkür ederim inş sende kavuşursun tüm temennim bu yönde bol şans diliyorum herkese

Aaa kızlar napıyosunuz hani liste yazmamış kimse 1 hafta 10 gündür bende anneler gününüzü kutlamaya geldim
phil_04.gif
<<<<<<<<<[bu simi hamişlik haberi müjdeliyor yakınlara burdaki bayanları temsil ediyor] hadi toplanın bakem

HAMISLERIMIZ:nazar:

1) Ces_nar..........................................19 Ocak :CüvCüv:
2) Edika&#8230;&#8230;&#8230;...&#8230;..........&#8230;..&#8230;&#8230;..&#8230;...26 Ocak :CüvCüv:
3) Dryaaa22&#8230;&#8230;&#8230;&#8230;...&#8230;&#8230;..................28 Ocak:CüvCüv:
4) İrena&#8230;&#8230;&#8230;&#8230;&#8230;&#8230;&#8230;...&#8230;&#8230;&#8230;&#8230;.........22 Şubat:CüvCüv:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat:CüvCüv:

UMUTLU ANNE ADAYLARI] :ecrin_bebek:

6)ebruli_59............................................2mayis:Saruboceq:
7)baharçelik..........................................8 mayis:Saruboceq:
8)reblid.................................................25 mayıs:Saruboceq:

selam kimselerden ses yok
ben listeyi yeniden güncelleyim dedim kendimi de ekledim ama aşılama olmadım doktor yumurta takibi yaptı klomen artı çatlatma iğnesi bakalım 25 inde de test istedi bakalım belki kendi gelir meleğim bekletmez annesini. bahar çelik ve ebruli de durumlarını bildirirseler sevinirim herkese bol şans gün sayanlar eklesinler kendilerini böyle zaman daha kolay geçiyor insan kendin den çok kendisinden önce günü gelenleri merak edip güzel haberlerle mutlu oluyor .sevgiler.. herkesin anneler günü kutlu olsun dünyanın en sabırlı anneleri..

Back
X