• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
HAMISLERIMIZ

1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak
4) İrena…………………...………….........22 Şubat
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat
6)pıtırcık........................................ .......12 mayıs
2) mehtap 59.......................................12mayıs
UMUTLU ANNE ADAYLARI]

1)ebruli_59....................................... .....2mayis
2mydaisy260621..................................2 2 mayıs
3)cnnsnyrt........................................ ....22 mayıs
4)reblid.......................................... .......25 mayıs

ne güzel listedeki her kesi sıra ile hamişler bölümüne geçiriyorum bu bile o kadar mutlu ediyor kiallahım sıra bizde olsun ne olur yarabbim verdiğin tüm bebişlerde annelerine sıkı sıkı tutunsun bu arada mehtap kahverengi akıntın olduğunu söylemişsin mümkün olduğunca yatmaya çalış gerekirse hiç kalkama dikkat et tamam mı allah tamamına erdirsin canım inan artık siteye sizlerin güzel haberlerini almak için giriyorumen son da benim tarihim geçmek bilir mi ki acaba herkese bol şans

:hooray:CANIM ÇOK SAĞOL DARISI SİZLERE UMARIM PITIRCIKLA BİZ BU GÜN SEVİNENLERİN İÇİNDEYDİK UMARIM BU SEVİNDİRİCİ HABERİ SİZLERDE ALIRSINIZ.. BEN HALA İNANAMIYORUM HAMİLE OLDUĞUMA..:CüvCüv: DOKTORA SORDUM KAHVERENDİ AKINTIYO NORMAL DEDİ BELKİ YERLEŞME KANAMASIDIR...AMA SÖYLEDİKLERİNİ YAPICAM YATIYORUM KENDİMİ YORMUYORUM..EVDEYİM ZATEN ÇALIŞMIYORUM EVLENDİKTEN SONRA..DÜŞÜK İHTİMALİ İÇİN İLAÇTA VERDİ UMARIM BİŞEY OLMAZyasakkelime:Saruboceq:

Mehtap ınŞ allh tamamına erdırır ıyı dÜŞÜn herŞey ıyı olsun muhtemelen bır Şey olmaz ama sen dedıĞım gıbı bol bol yat dınlen allah yaramaz Şeker mı Şeker bebıŞ nasıp etsın

arkadaslar salı gunu tup bebek için memerıloa gıtmek uzere urfADAN YOLA cıktım dr a muayene olurken kucuk bır kese var dedı dr test istedı hcg 867 cıktı bugun 1129 cıktı kızlar hamıleyım dua edın dusmesın çok ihtıyacım var hıc bu kadar yukselmemıstı daha sevınemedım sonucu alınca agladım saatlerce sızden baskasının haberı yok bırde esımın esım sevınme sonra kendını toparlayamazsın dıyor

arkadaslar salı gunu tup bebek için memerıloa gıtmek uzere urfADAN YOLA cıktım dr a muayene olurken kucuk bır kese var dedı dr test istedı hcg 867 cıktı bugun 1129 cıktı kızlar hamıleyım dua edın dusmesın çok ihtıyacım var hıc bu kadar yukselmemıstı daha sevınemedım sonucu alınca agladım saatlerce sızden baskasının haberı yok bırde esımın esım sevınme sonra kendını toparlayamazsın dıyor

DİĞER SAYFADA DA YAZMIŞTIM AMA ÇOK TEBRİKLER BU SEFER İNŞALLAH Bİ SORUN OLMAZ ARTIK ZAMANI GELMİŞTİR SEN ÜMİTLEN BENCE SEVİNCİNİ RAHATÇA YAŞA İLLA TERRAR DÜŞECEK DİYE DÜŞÜNME SAKIN BEYNİNİ ŞARTLARSIN OLUMLU DÜŞÜN OLUMLU OLSUN
DUALARIM SENİNLE....:CüvCüv:

slm bende bugun yaptırdım aşılamamı....ayın sonunda yanı 30 tahlıl yaptırıcam ama catlıycam meraktan benıde yazabılırsınız lısteye...........herkezın gonlunce olsun.

ağrıların falan varmı mehtapcım

çok şükür ağrılarım falan yok sende varmı yoksa stres yapma canım.herşey güzel olucak bana inan...sana bahsettiğim koyu kahverengi akıntılarım vardı demiştimya..onu sordum normal dedi yerleşme kanaması diye..bide kötü bişey olmasın diye düşük falan Allah korusun tabi..progestan verdi onu içiyorum.. şimdi koyu akıntılar gitti..normal akıntıya döndü..o da normal miş galiba sende neler oldu?..bu arada beni 15 gün sonraya tekrar çağırdı..kısmetse bebişimin kalp atışlarına bakçak heralde..sevgilerimle..sen neler yaşıyosun..?

HAMISLERIMIZ

1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak :CüvCüv::nazar:
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak :CüvCüv::nazar:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak:CüvCüv::nazar:
4) İrena…………………...………….........22 Şubat:CüvCüv::nazar:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat:CüvCüv::nazar:
6)pıtırcık........................................ .......12 mayıs:CüvCüv::nazar:
7) mehtap 59.......................................12mayıs:CüvCüv::nazar:
8ibem77.......................................................:CüvCüv::nazar:
UMUTLU ANNE ADAYLARI]

1)ebruli_59....................................... .....2mayis:Saruboceq:
2mydaisy260621..................................2 2 mayıs :Saruboceq:
3)cnnsnyrt........................................ ....22 mayıs :Saruboceq:
4)reblid.......................................... .......25 mayıs :Saruboceq:
5)modelist25.............................................30 mayıs:Saruboceq:

ibem77 inan en az kendim kadar çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş seni çok iyi anlıyorum bende bir an önce hamile olduğumu öğreneyim diyorum ama öğrendiğim günde sanki kabuslar başlayacak gibi geliyor ama iyi düşünürsen iyi olur derler içini rahat tut demin bir yerde bir yazı okudum büüyük bir derdin olduğunda rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme derdine dönüp benim büyük bir rabbim var de diyordu çok hoşuma giitti allah büyük sen hiç moralini bozma bu güzel anın tadını çıkarmaya bak tekrar tebrikler....

tesekur reblıd korku ve umıt arasında gıdıp gelıyom yaradanım lutfen bana bebesımı bagıslasın dıye dua edıyom ısteyen herkese versın banada sonunu getırsın yarabbım çok zor maddı durumum ıdare eder ama parayla alınacak bır sey degıl kardesıme benım için hamıle kalırmısın dedım kabul etmedı tasıyıcı anne olurmusun dedım zına olur dedı kac gun agladım benım için kardesım hersey demektı ama onun için ben hıctım o çok zengın ve bebesı vae derdı yokkı benı anlasın ama yaradanım imdadıma yetıstı sukurler olsun

ıbem77 cim tebrikler Allah tamamına erdirsin:) Korkma canım Allahın takdiri herşey hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin Allah

CANIM BENİM BU NEKADAR GÜZEL Bİ HABER UMUTLARIN TÜKENDİĞİ YERDEN YEP YENİ UMUTLAR YEŞERTMİŞİN....UMARIM SAĞLICAKLA KUCAĞINA DA ALIRSIN ARAMIZA HOŞ GELDİN....alkisalkisalkis:dance:

üfff beklemek ne zor zaman bir an önce geçse artık.... ibem77 nasılsın nasıl gidiyor bakayım hamişlik aklım sende inan ve hep dua ediyorum inşherşey yolunda dır güzel haberler ver bize oldu mu . kafana hiç bir şey takma hem bizim kimseye ihtiyacımız yok allahtan başka kardeşini de takma kafana üzme kendini bizibizden başka kim anlayabilir ki başa gelmeyince anlaşılmıyyor yine de allah kimseye yaşatmasın bizleri bir an önce anneliğe kavuştursun bana da dua edin ne olur....

Selam kızlar benide listeye eklermisiniz.. Aşılama tarihi 13mayıs sonuç tarihi 27mayıs
bugün 7.günüm.. 5. ve 6.gün sağda ve solda çok sancı oldu iğne batar gibi sanki bişi batırıyolar bi süre içinde gezdiriyolar sonra çıkarıyolar. bi kaç saniye sürüyo ama çok canım yandı. bugün daha az hissediyorum o sızıları. iki taraftada.göğüslerimde ara ara ağrı oluyo ama uclarında acı yok. daha önceki 2. ve 3. aşılamada da göğüs ucları çok acımıştı. birde dün belim çok ağrıdı ve gazwoman gibi oldum inanmassınız her an gelebiliyo yer zaman dinlemiyo afedersiniz :))) sizlerin belirtileriniz varmı

pardon kızlar benim bu 3.aşılama.. daha önceki 1 ve 2. aşılamada göğüs ucları acıdı diye yazcaktım 2 ve 3 yazmışım. :)

Back
X